18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzanka, snad sa neprihorsilo tatovi?
Není tady
Beruko u jsem psala do Narodili se, ale i sem, moc gratuluji a přeji Sofince do ivota ve nej!
Zuzanko copak se stalo?
Není tady
Fidor jestli nakoukne udělá nám prosím nový chlívek? máme nějak překecáno
Není tady
Holky taka se mi nelíbí vůbec!!!!!! Je mi z něho smutno.Ale ádná změna.
Ale dnes mi psala kamarádka,co s nima moooooc kamarádíme(Filípek je od Nelinky o týden starí), e jsou v nemocnici.Od neděle měl malý horečky 40°, take jsme s nima ani nebyli.No a doktorka vůbec nepřila na to, z čeho to má.Vůbec nejedl a nepil, take dnes skončili na kapačkách a zjiuje se,o co jde. Tak je mi z toho uplně zle!Fífu beru jako z rodiny.Ach jo!
Aspoň, e Beruka je se Sofinkou v pořádku!
Není tady
Dobré ráno kecalíny
Nakukuju co Beru a ono jo! Super! Tak straně moc gratuluju, doufám, e lo vechno jako po másle a budete brzy doma!
Zuzi, s takou drím palce, to jsou starosti teda A kamarádčin Filípek bude taky snad brzy v pořádku. Samovi zase lezou stoličky a po dlouhé době ho to teda bere fest, v noci proplakal v kuse víc ne hodinu, to neplakal ani jako miminko takhle dlouho, byla jsem z toho úplně vopocená! Pak jsme pochodovali dalí hodinku sem a tam, houpali se, poutěli krtka, imrali na zádech, a nakonec usnul celej uondanej a vydrel spát do rána. U aby byly venku, uby ahnutý nahoru!
Jdu postavit novej domek, fakt nikdo nemáte hesla? Určitě jsem vám je posílala několika, musím to přeposlat znovu kdytak.
Není tady