18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zuzí, e oni mu v práci dávali slivovici na leknutí???? Prostě tam napochoduj, sbal ho a oupni do auta a hotovo. Já jsem to takhle udělala jednou, kdy měl táta vysokej tlak, sice se mnou nemluvil asi týden, e jsem ...... to a to..., ale pak byl rád.
Není tady
Ti chlapi jsou opravdu někdy na zabití, co na to říct Zuzanko, já to teda znám pouze od tchána, ten dokud mu fakt není zle vyloeně na umření tak ho nikdo nikam nedostane a dokáe si představit v jakém stavu jeho tělo je v 58 letech Já myslím e násilím ho nikam nedostane, take bohuel radu nemám
Marti taky jsem včera koukala na hokej, ale a na poslední třetinu kdy kluci usnuli, protoe P. hokej nezajímá Hráli fakt pěkně, tak jsem zvědavá co předvedou se Slovákama.
Pavli takl s tím jarem sis pomohla co? No hlavně e myčka u je zase funkční
Holky ten mráz mně teda dost překvapil, zmrzly nám balzamíny, ale srdíčka to snad přeily, tak doufám e vyrazí znovu a nebudu muset kupovat jiné a taky to odneslo trochu víno, ale jen konce, tak to se snad taky vzpamatuje. Ale jako dneska tam taky ádný teplo není, jsme se namlsali v dubnu a teď bude zase rovnou podzim nebo co? To je bordel, já u chci zase teplo!
Tak jdeme ven, dneska se po o. asi spát nebude
Není tady
Zuzi: jak táta? ok? napi jak ... myslím an tebe ... vzpomínám si, jak můj otec taky v práci upadnul do bezvědomí, ale způsobil ho hypoglykemický záchvat tehdá, je to u řadu let, upadl z metrové výky, ve které právě pracoval, kolegové mu volali hned záchranku, ta ho převáela ihned na ARO, při resuscitaci mu zlomili několik eber ... doktoři mu dávali pouze 20% anci, e to přeije ... zůstal tehdy 3 dny v bezvědomí ...
Yvet: super zprávy s kardiologií, věřím, e se ti hrozně ulevilo
jinak hlásím monstrózní úspěchy s odebráním plíny (uky uky do stolu, e jsou ty tepláčky pročůrané a do bot u definitivně za námi), nehoda za poslední 3 dny ádná, sice teda se důsledně ptám pořád dokola jak kafemlýnek, zda nechce čůrat ... ale říká si sama ... riskuju a i 40 minutové trasy k babičce jezdí bez plíny ... v neděli dokonce v autě řekla čůrat, take jsme na čůrání zastavovali venku čůrání na travičku vysloveně vyaduje (dneska jsem ji při tom pěkně blbě podrela a hezky mi pokřtila rukáv od bundy ) - dělá mi tím hodně velkou radost ... hlavně e jsme před Velikonocemi nakoupili 4 balíky Pampersek
Kotrmelí: taky jsem čučela na hokej, mue to nebere zalezl do pracovny a hleděl při práci na nějaký dokument na dvojce ... a těím se na zítřejí Slováky
Není tady
Cassi, gratuluju k odplínkování. Já u nevím co s Terezkou. U dva týdny je naprosto bez nehody, bez plínky i venku i na spaní. Vechny plínky u jsem darovala kamarádce. Ale prostě nebude kakat na záchod ani do nočníku Ona volá, ví e se jí chce tlačit. Ale jakmile ji posadím, tak řekne e to nejde a hned vstává. I kdybych ji tam nechala sedět hodinu tak prostě nic. Takhle to zadruje třeba půl dne, kdy mezitím několikrát zavolá a nakonec se stejně pokaká do kalhotek
U nevím jak na ní, nezabírá ani slíbit bonbóny, nebo hračku...prostě nic.
Zuzi, tak snad to s tátou dopadlo dobře? Ti chlapi jsou fakt někdy
My máme v rodině taky starosti, ale pro změnu finanční Táhne se to s naima u roky, takovi kdysi nevylo podnikání a hrabou se v tom do teď. Dneska mi mamka volala a brečela mi do telefonu, e ji zase volali exekutoři. Normálně jsem bulela s ní Já bych jim tak ráda pomohla, ale bohuel nemám jak
Upravil(a) Abby21 (5. 5. 2011 18:33)
Není tady
Ahojte,
tak ja tu 10 minut smolim par riadkov, aby prisiel Danko a vsetko mi zmazal... To do mna potom vsetci certi vojdu
Cassi, gratulujem k odplienkovaniu, verunka je sikulka!!!
Zuzi, tak ako?
Abby, tebe som pisala siahodlhy elaborat, lebo sme si tym presli, a uz sa mi to nechce cele pisat znova... Musis vydrzat, skus neprenasledovat Terezku, lebo Tomasko to vzdy tiez doslova "rozbehal", len aby nemusel a dlho nam trvalo, nez sme sa z toho vyhrabali. Ozaj to moze sposobit vazne komplikacie, ked sa deti zablokuju... Skus pozorovat a pozitivne motivovat, u nas tiez sluby nefungovali, treba chvalit a odmenovat, kludne aj za to, ze si vobec sadne na nocnik na par sekund a hoci aj oblecena, daj jej piskot, ci drobny cukrik... Nam sa to osvedcilo a potom si uz Tomino sam tahal nocnik. A neboj sa, nema ziadnu nocnikovo-cukrikovu asociaciu Keby si cokolvek potrebovala vediet, kludne pisni SZ, ak budem vediet, poradim...
Beru, to je jasne, ze v sestonedeli nebudes sprtat matiku, v septembri to das lavou zadnou... Ja matiku milujem, matice, ci integraly, ale v sestonedeli by som na skusku tiez nesla, poucky a teoria ma ale neba...
Idem dostavat kolotoc, tak pekny vecer vsetkym
Není tady
Ahojky!
Tak ta´tka se prostě k doktorovi dovézt nenechal.Mamka ho hlídala celou noc a prý celkem spal.Místo toho,aby el marodit.Tak si vzal dnes a zítra dovolenou a e se během těch 4 dní(jako s víkendem) dá do kopy.No comment,je mu 56 let.Ale hazarduje se zdravím.A kdy jsem ho dnes asi 5 krát kontrolovala po telefonu, tak mě jetě zdrbal.
Chlapi pobláznění!
Abby tyhle starosti taky nezávidím.Ono je fakt vude něco!Nikdy nemůe být úplný klid e!
Jinak s manou a s Nelinkou nám dnes bylo doma fajn!
Zdravím vechny a děkuju moc, za podporu!!!
Není tady
Holky, tak mám radost. Jen co jsem si na Terezku postěovala tak to vypadá, e se blýská na lepí časy. Před chvílí vylezla z postele, e chce kakat, tak jsem ji poslala pro nočník, protoe jsem zrovna kojila. Sedla si, pak se zase postavila, jako vdy, e to nejde. Ale ve stoje se nad nočníkem přikrčila a vykakala se! Sice se netrefila ale sama byla nadená. Pořád chodila kolem a říkala: hele, bobek tak jsem musela hodně rychle ukončit kojení Ono se jí asi v sedě blbě tlačí... Silwi, moc díky. Já se na ní právě snaím netlačit, ale vdycky ji vynadám, aby věděla, e se to nedělá, jinak by z toho měla legraci...
Není tady
Ahojky,
zběně jsem něco dočetla, ale je toho tolik, e si pamatuju kulový.
Zuzi, doufám, e je tatí lepí, je to hazard, ale komu není rady, tomu není pomoci.
Abby, občas neví co udělat, abys mohla pomoct.
Silw, vidí, matika, pak bude doučovat po skypu, pokud to vyjde.
Jinak pokroky s plenkou máme velký, na ven teda dávám, ale na doma nemá a samozřejmě na noc, ale hlavně, e u pochopil, kam čůrat a kakat. Mía má na čele dva stehy, v pondělí jde na vyndání no zkrátka pořád veselo.
Není tady
Čus tetky,
u nás jsme asi taky bez plínky i venku. Dnes jsem se prostě nasr... a sebrala mu jí na ven. Sice si jí přitáhnul, ale měl smolíka. Prostě jsem mu jí nedala. My ale máme jinej problém, ve stoje prostě venku čůrat nebude a nebude, take čůráme na holčičky, páč ve stoje ho to lechtá Take o víkendu na chatě bude chodit čůrat s tatínkem, ale nějak se bojím do auta bez plíny, nerada bych prala sedačku, ale kdy u tak musím vydret. Sice s sebou tahám náhradní tepláky, ponoky, botky. Doufám, e to nezakřiknu. Doma problém nemáme, to je naprosto v poho, ale na spaní??? To u nás asi bude na dlouho, hodně pije v noci, a kdy u konečně spí, tak ho nechci budit. Prostě v létě to zvládneme komplet. Mám radost.
No, a máme nový slova: tříkolka, montyauto(multikára) a de.bil a dalí a dalí, ale básničky tedy neee. To nás neba, ani čtení před spaním, to je zdrovačka veliká by mu něco uteklo, ne???
Zuzí, snad se dá taka do kupy, ale stejně by měl jít na nějaké vyetření, pro jistotu.
Abby, to mi mrzí s těma exekutorama, a neel by splátkový kalendář??? Tedy záleí na částce, kterou vai dluí a kolik jsou schopni splácet, vdycky je to na domluvě a rozhodně nedoporučuju strkat hlavu do písku, e to nějak SAMO dopadne. To je to nejhorí.
JInak dnes jsem byla vyřídit to občanství, tak koncem května si mám zavolat a pak rovnou i s Vojtíkem a budeme dělat první pas. Se budu tlemit, jak ho budou fotit, ani nechtějí fotky jako na OP. Jen by mě zajímalo, jak ho tam udrím, aby se nehejbal:cool:
Sylvi, mám ten skype, jsem musela, a bude mít čas, tak se ozvi tady přes SZ a pak to nějak spácháme.
Není tady
Marti, oni těch dluhů mají tolik na vechny strany, e se to snad ani vyřeit nedá Dohromady to dělá tolik, e to prostě v ivotě nemají anci splatit. Samozřejmě, e nějaké ty minimální částky platí...jene teď je od ledna krize, takovi nejdou obchody a nejsou peníze ani na ty minimální splátky... Navíc si museli koupit byt od drustva do ov, take dalí půjčka.... Je to na
Není tady
Omlouvám se, e to tady tak rozebírám, ale taky to potřebuju někam vypsat oni si to vůbec nezaslouí, taka celý ivot tvrdě maká a vechny peníze jdou jen na dluhy. A mamča mi tu pak brečí do telefonu, e tam byl dneska brácha ukázat Viktorku a ona ji nemůe koupit ani pitomou čepičku...
Není tady
Abby, tak to je dost drsný. Ale řeit to dalí půjčkou zřejmě nebankovní je na Nebylo by lepí, aby taka s mámou na sebe vyhlásili osobní bankrot??? To by jim hodně ulehčilo. Ale má to jednu podmínku, musí být regulérně zaměstnaní. U OSVČ to nelze. Zatavily by se jim úroky ze veho, sice by byly hodně dlouho pouze na minimální mzdě, nebo jak to je, myslím, e by to bylo pro vae NEJ řeení. Určitě se po tom koukni po netu, ale chce to na sepsání právníka, pokud se ádost sepíe patně, tak jí soud zamítne a dotyčný nemůe poádat opět, tohle lze pouze jednou za ivot. Zkus pročíst tohle, kámoovi celkem dobře poradili.
http://www.canero.cz/content/osobni-ban … insolvence
Není tady
Abby, tak to je drsný, ale v téhle situace, e u mají dluhy takové výe, e je nemají anci splatit a ani vlastně peníze na ty minimální splátky, tak potom nemají osobním bankrotem co ztratit. Snad to nějak dořeíte, aby to dopadlo.
Marti, má zprávičku.
U nás se vstávalo ve čtvrt na sedm , teď u jsme po snídani, dneska mi přijde kamarádka s dětma, tak tu bude veselo.
Není tady
Dobré ránko!
Abby, to je na palici!:usch:Chjo!Jen se vypi!Vechny to potřebujeme.
Dnes jsem měla tak oklivý sen, e jsem se normálně vzbudila se slzami v očích.No jetě, e to byl jen sen:offtopic:!
Dopoledne jdeme do nadace pro takové obtisky Nelinčiných ručiček,co jsme byli dělat minulý týden babičkám ke svátku matek.Tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat.
Není tady
Pěkné ráno.
Abby to je smutný. Moná by fakt osobí bankrot byla cesta. Zjistěte co nejvíc informací. Drím palec.
Zuzko co říct k takovi. No chlap paličatej..... Jak znám svojeho tátu bylo by to podobný
Kotr mě zmrzly jen ty rajčata a trochu omrzly brambory, ale ty se vzpamatují. Rajský mám u koupený nový
Mám radost s úspěchů s plínou stejně jak si na to dětičky přijdou sami a je úplně jedno jestli jsme je trénovali od roka (já a Marti) nebo poslední dobou. Asi k tomu fakt musí dozrát sami. U nás jak kdy kdy nemá "čas" projede se. A autě u jezdí bez ale kdy jedem někam dál stavíme na čůrání celkem často. Zatím bez nehody.
My dneska razíme do zololololo.
Není tady
Jé, zolololo , to je krásný. Taky se chystáme, ale a bude trochu líp. U nás se jetě chrní a já letím do práce, tak tu jsem jako myák po tichoučku, abych ty dva spáče nevzbudila. U se mi sám od sebe zapnul budík, houkala lednice, konvice, prskly dveře a tak. Kdy se daří, tak se daří.
No, J. včera vyhrál na Aukru nějakou ílenou sbírku minců, asi 50kg, tak budeme mítco dělat hodně dlouho.
Jé, teď je na ČT 1 nějakej novej moderátor na počasí, ten je boíííí.
Abby, určitě to prostudujte a kdytak i poradí zadarmo po netu. Asi se tím nedá u nic zkazit.
Není tady
HURA NESU SUPER HOT NEWS OD BERKY
"ahojte vsichni, tak 6. 5. v 10:40 se nam narodila holcicka Sofinka, vazi 3,4 kg meri 50 cm, je spokojena, neplace a uz papa. vsichni jsme v poradku ,-)"
Není tady
Jééééé, vítáme Sofinku na světě a přejeme jí, a jí čeká jen to nejlepí!!!!!! Mamince, tatínkovi a brákovi gratulujeme!!!
Upravil(a) nikulka83 (6. 5. 2011 12:29)
Není tady
Tak jsem honem pospíchala, abych zvěstovala tu novinku a jsem skoro poslední.....l
MOc a moc gratulujeme k Sofince a u se těím na fotečku.
Není tady
jé, já jdu taky do řady gratulantů a Sofinka hezky prospívá, spinká, brácha ji moc nezlobí a celé rodince moc hezkých společných chvil
Není tady
Ooooooo, co to...???? Sofinka uz je na svete? Gratulujeme a prajeme vela zdravicka, mliecka a hodneho brasku!
Není tady
Náááááááááááádherná zpráva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hjarta:Beruko gratulujeme!
Hlavně zdravíčko nejen Sofince,ale celé rodince!
Jééééééééééééééééééééééééééé já mám takovou radost!
Já mám horí zprávu,ale tou tady teď nebudu kazit náladu.
Není tady