29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky sluníčka!
Tak zítra jdeme na tu svatbu.Byla jsem si vyzvednout ty kalhoty u švadleny a jsem spokojená!
Unosím je přes léto a rozhodně se v nich cítím pohodlněji než v sukni.
Holky zítra pozor........jsou čarodějnice,tak ať Vás někde neupálí. Ne tady žádná čarodějnice není,jen samé princezny!
Není tady
Čus tetky,
Zuzí - teď mi nějak došlo, že jdete na tu svatbu na čarodějnice, to si vybrali datum:lol: No, zase se narodila Gottova dcera Charlottka (nevím, proč si to pamatuju??)
U nás odpo proběhly 2 bouřky, tak jsme byly s kámoškou zalezlý v obchodech a dětičky tam dělaly pěknej brajgl, ale vydržely jsme to a pak bylo nádherně. Dokonce i náš tatínek nám šel naproti, a to je co říct.
Zítra se nikam nechystáme, dáme si do sosáčku doma , no a v neděli máme výročí, tak jsem zvědavá jestli si drahá půlka vzpomene???
Jani, jsem ti zapomněla popřát tfujtfuj do dalšího kola a mě bylo divný, že jsi byla na tý radiaci či co, ale nechtěla jsem být zvědavka zvědavá, je to kvůli štítný žláze??
Tu mám otevřený Dary moře a nějak se nemůžu udržet, musím tu kouzelnou krabičku odnést, jinak to sežeru....
Páček.
Není tady
čauky,
tak zase jsem se urvala až na večer! Přes den jaksi furt někde lítáme
Dneska jsem koukala na tu královskou svatbu, to byla teda romantika, jako z pohádky! Normálně mě tyhle věci moc neberou, ale tohle bylo hezký. Takovej krásnej pár
Jinak zítra mám sraz s holkama ze střední, takže mám na večer volno, hlídá napůl tchán s tchyní a na půl Tom (má fotbalovej zápas na kterým nemůže chybět ) Docela se těším, že si odpočinu.
Zuzi užij si svatbu! Určitě to bude fajn!
A už jaksi nic nevím!
Tak dobrou noc!
Není tady
Taky jsem čuněla na pohádkovou svatbu Williama a Kate. Bylo to pohádkový a krásný, hlavně ten jejich slib v katedrále, krása, krása (no, přiznávám, slza ukápla). Tak hlavně, aby je novináři a ostatní snobáci nechali na pokoji a měli na sebe chvilku klidu, stejně si to nedokážu představit při tolika jejich povinnostech.
Není tady
pěknou sobotu přeju
já na prince a princeznu nekoukala, ale musím uznat, že nemaj špatný vkus - co se data sňatku týče - před lety jsme si s manželem vybrali to samé
... takže jsme si otevřeli sekt, já jsem vyhrabala DVD ze svatby - a tu slzu v oku a občasný smích
jsme užili u naší svatby
u nás od čtvrtka úspěšnost říkání si čůrání 95% (včera v podvečer jedna nehoda - začala čůrat do tepláků a řekla čůrám - tak jsme posadili na WC a dočůrala tam) ... dokonce i po odpoledním spaní i vlastně ráno plína suchá! a to teď i trochu výjimečně pila Verunka v noci - zapíjela ta antibiotika ... včera jsem jí k dr. na kontrolu (Ospen mám dávat do dneška a na kašel do středy Mucosolvan) a na rychlý nákup cestou zpět domů dala tréningové plenkové kalhotky a zůstaly suché až domů ...
a plácám se po ramenou, jak jsem fikaná, že jsem dosud! neumyla okna pár metrů od nás rozkvetlo romantickou žlutou řepkové pole a máme romantická auta, zápraží, parapety, okna, zahradní nábytek, terasu, romantické jahody, no všechno prostě
a jsme opět samy doma, manžel odjel tradičně makat na stavbu, co naděláme
pěkný víkend všem
Upravil(a) Cassiopeia (30. 4. 2011 10:50)
Není tady
Ahojky,
Cassi tak mně ten pyl pěkně sejří, všechno máme žlutý a zaprášený, okna jako kdybych nemyla, takže fakt jsi udělala dobře že ses na ně vyprdla
Včera jsme byla na třídním srazu s gymplem, tak jsem se pěkně odreagovala, Erik sice chvíli fňukal že chce s mámou pápá, ale pak s taťkou usnul v posteli a dobrý. Já dorazila po půlnoci a hezky jsem si to užila
Fidor u nás usínání bohužel jinak než v obýváku u TV pohádky nefunguje, takže každý večer stěhujeme peřiny na zem do obýváku a tam si spokojeně usne, pak ho přeneseme a spí si až do rána ve svojí posteli v pokojíčku. On pořád ještě nechce číst pohádky, jak začnu číst tak mi to zavírá se slovy NE, NE a je z toho prd. Mrzí mně to, ale snad k tomu taky dospěje. Taky mně zlobí se spaním po o., většinou mi vytuhne až kolem půl čtvrtý, spí do pěti a pak večer usíná až kolem desátý - no je posunutý čas tak to tak hrozný není, ale stejně mi vyhovovalo víc když usnul hned po o. a pak jsme měli celý odpoledne v pohodě a spát šel po osmý hodině.
Jani tak to taky budeme držet palečky na druhý pokus
Hezký čarodějnice všem!
Není tady
Ahojky,hlásím,že mám odsvatbováno.A stačilo!Jsem okoupaná doma a je mi fajn.Nelinka spí a manža...no comment.Kdoví kdy se přinese!
Lidí bylo hafo 100 bár jak.Nevěsta nááááááááááááááááááádherná.Fakt!No jo všechny jsou krásné.
Nelinka byla na 1*!:hjarta:Miláček!Od 6:30 od rána celý den nespala a řádila,no všichni se nad tím jejím stylem tančení bavili.No a v 19 hodin krize,tak jsme jeli domů.Usnula v 19:45.Takže i tak zlatá.
A mně to stačí.I když trošičku líto mi je,že to tam teď bude nejlepší.Ale tchýně je na svatbě a mamka zase na další svatbě své šéfové.
Ten pyl to je děsný sajrajt, všechno žluté a hlavně, kdo to má dýchat!
No nic jdu zaplout do hajan!Pá kočky a hezký svátek:lol:
Není tady
Ahojky,
krásný svátek všem zamilovaným (myslím zítřejší svátek!!),
My jsme byli odpo na chajdě, předtím na baráku, takže super odpo:lol:
K čůrání, pořád říkám, že jsou na tohle holčičky šikovnější, já tu mořím Vojtu od roka na nočníku a pořád nepochopil, že venku se nenosí plína. Dnes jsem mu jí na chatě sebrala, vybavená taškou věcí na převlečení a nic. Prostě venku opravdu nemá čas na nějaký čůrání. Pokaždý zalezl za chatu a pak vyšel s vítězným úsměvem na tváří a mamí - Tojta čůrááál. Zabít ho. Tak nějak mi přijde, že to dělá naschvál. Zítra zkusím znovu, ale s tatínkem jdou ráno ven, tak to radši ne. O noci bez pití a suché plíny, to se nechám jako úkol do příští pětiletky.
Pyl mě sejří taky , kolem Kladna jsou všude řepková pole, v ulici kvete nějaká šílenost přímo naproti, takže okna fááákt už řešit nebudu, prostě to jednou oprší, ale je to tam takový pěkný nalepený, no, hnus. Ale dokud to bude poletovat, nechávám být.
Zuzí - manža je dobrej pařmen a těch lidí, to je hrozný, holt pravá Moravská.
Kotr - téda, takhle pozdě chodí Erďa chrnět odpo, u nás když neusne do 2, tak má smolíka, prostě ho nedám spát, aby mi tu pak tančil do půlnoci, to ne. Jinak já s ním pravidelně v poledne vytuhnu tak na 20min.
Mějte se bezvadně.
Není tady
Tak jsem si teď trošku hrála, tak schválně, jestli poznáte, která je která??
Ale zas tak těžké to není, rozíly tam jsou, aspoň já je vidím
Uploaded with ImageShack.us
Není tady
Ahoj,
Abby Terezka je vpravo, ale jsou si holky hooodně podobný
No tak já stále čekám jestli mně náš taťka políbí pod rozkvetlým stromem a nic takže se zase budu muset připomenout jako každý rok A hlavně toho už moc nekvete, asi budeme muset pod šeřík
Erďa ale ještě nespí, zas to má dneska nějak posunutý, tak snad to do půlnoci stihneme
Jinak vám musím říct, že to naše druhý pídě tak kope, že doufám že to nebude fotbalista, ale opravdu ta princezna A co Beruška, jestlipak je ještě celá...?
Není tady
Krásné ráno
Tak u nás proběhlo všechno jak mělo. Večer Čarodějnic se vydařil, bouřka nás minula. Já šla spát nějak po druhý a někteří vydrželi až do svítání Štěpulovi se opravdu hosně líbil oheň a jiskřičky
ale hlavně "babice" (čarodějnice). No a včerejšek taky dobrý, dokonce jsem dostala i ten pověstný líbanec pod třešní.
Jen nám kleknul foťák tak je fotek po málu.
Není tady
Zdarec,
koukám jestli jste všechny??? Nikdo nebyl upálen??
U nás proběhl 1. mám klasicky, i pusa byla (to je co říct). Jinak jsme byli na zdejší akci - dobývání radnice , byly to oslavy k osvobození, nějak předčasně, ale bylo to dobrý, pak hodím nějaký fotky. Jen Vojta nic neviděl a já taky ne, páč jsem se bála, že se bude bát, jak stříleli a on ne, ale už jsme se nedostali dopředu, aby jsme něco viděli.
Beruško, hodně jsem o víkend na Tebe myslela, jestli jsi ještě celá a tak???
Abby, Terezka je vpravo, poznám jí (tedy spíš je hodně podobná Erikovi, takže tak.....
Zatím Čus, pořád jsem odkázaná, kdo mi pustí na PC, páč tatík má robitej svůj počítač a zabavil mi nouťas (naštěstí už ví co se po...., tak snad do zítra to bude) .
Není tady
Tak i já si hraju no není to tak těžký.
Zbytek fotek je na http://pavkak.rajce.idnes.cz/Matyas_4-6 … n_25-28m/#
Je tam taková směs jen pár fotek, narozky velikonoce čarodky...
Není tady
Ahojky holky,
díky, zatím se nic neděje. Jen už fakt nic moc nezvládám, bříško mi "zavazí" při všem, i sezení už je problém... o otáčení a lítání na wc ani nemluvím...
Docela ráda bych byla, kdyby to už bylo tento týden, ale přece jen - do termínu jsou týdny ještě dva.. tak uvidíme. A Tomi byl 39+6. No, pro jistotu jsem znovu prošla, jeslti mám do porodky opravdu vše. Ale je mi jasné, že něco určo chybět bude - ale tak, stejně za mnou budou jezdit.
Jinak Terezku jsem taky poznala, ale je pravda, že ji máme nakoukanou - nicméně, holky jsou nádherný a fakt si jsou hooodně podobný
U nás čarodky špatný, chtěli jsme jít večer mrknout, ale pršelo, takže nic. Naštěstí prvomájová pusa pod rozkvetlým stromem byla, tak aspoň neuschnu
Zítra jsem ještě honem radši objednala Tomíka na stříhání, má to zas dlouhý - roste mu to rychle, podobně, jak u Samiho .
Zuzi - je fajn, že jste si užili svatbu!
Kotr - neboj, i holky můžou být fotbalistky!! Taky Ti to utíká, co?
Cassi - Verunka je borka, jak to čůrání zvládá!! Fakt máte holky šikovný!!
A jdu Pavce na fotky!
Není tady
Čau holky,
hlásí se čerstvá osumadvacítka :-) Co Beru, dneska by to šlo - aspoň bych si pamatovala, kdy se malá narodila :-)
My byli v sobotu v Hrádku na čarodějnicích, včera jsme měli oslavu.. Fífa je na ťafku - pořád mě hledá a když mě "nevidí", tak řve.. Doma ne, ale když je u babiček, tak jo.. Stačí, když jdu na záchod... Tak nevim, co mu hrabe...
Dětičky jsou jak přes kopírák, fakt že jo :-)
Jdu si ohřát oběd a házim fotku Filipa při obědě :-)
Upravil(a) nikulka83 (2. 5. 2011 13:18)
Není tady
Niku, no jo, úplně mi to vypadlo!
K dnešním narozkám přeju všechno nej nej nej! a brzo taky //
jo a 2.5. je pěkný datum, ale třeba 5.5. se mi líbí ještě víc ale i toho 14.5. je pěkný
Každý je hezký, hlavně, když to v pořádku všichni zvládnem!! fakt mám strach..
JO a ještě holky moc děkuju za podporu s tím naším problémem... je to celý smutný, děkuju za zkušenosti... blbý je, že ti nemocní si to prostě neumí připustit
Není tady
pavli máte moc krásný fotky, a já jsem teda trošku zmatená, ale Štěpula je na té spodní ne? A obdivuju ty tvoje perníčky, to jsi vážně šikulka a tak krásně nazdobený to máš
Beru no jo, krátí se mi to, ale ještě 3 měsíce, tak to je ještě čas, počítám kolem toho 30tt začnu už připravovat výbavičku.
A já bych řekla že tak 12.5. by se mohla Sofinka vyklubat, květen je celej hezkej měsíc
Niku taky přejeme vše nej k narozeninám
Není tady
Zdarec tetky,
dětičky máte fakt naprosto stejný, tedy podobný.
Niki, tak všechno TFUJ TFUJ a brzo //////// - by byla prča, kdyby to vyšlo na tvoje narozky , myslím zadělání
Holky, mám to celý rozhozený, takže příště zmenšit fotečky, plosím, plosím.
Beruško, on je krásný každý datum, když jsou oba "aktéři porodu" zdraví. A naprosto chápu, že už to chceš mít za sebou, ty poslední dny jsou nejhorší, páč člověk neví KDY..
U nás bylo dopo tak nádherně a přišli jsme na poledne domů a během hodiny se ochladilo o 10st., fakt kosa, a lilo celý odpo, tak jsme byli v herně. Zítra ráno razím do práce , takže tatík hlídá a je mi naprosto jedno co budou dělat, ať si taky jednou zažije, když prší a dítko je otravný, že chce ven. Docela bych mu přála , aby pršelo:lol:
ZaTÍM pá.
Není tady
hezké - bohužel - deštivé ráno,
jojo, taky mám BB rozhozenej..
Marti, přesně.. dneska už se mi furt honilo hlavou, že nemám oddací list a to snad ho mám mít už v tašce... tak jdu pohledat, jestli tam fakt je no, stresmen
Jinak - stav stále nezměněn - ale to sluníčko by se mi líbilo víc!
Není tady
Pěkné ráno
Tak za velký fotky se omlouvám, ale menší dávat neumím. Příští stránka bude zase už srovnaná.
Š. je nahoře M. dole.
Tady normálně regulérně sněží no a že jsem o víkendu nasázela rajčata
Není tady
Pavli, však se nic neděje
a kluky jsem naštěstí poznala - ale je fakt, že tam jakýsi rozdíl je a Š. máme dýl nakoukanýho Každopádně krásní kluci!
A ještě musim pochválit Fífu, jakej je kabrňák - je vidět, že se rád fotí!
Není tady