6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vítejte na chatu jarňátek 2009
Vzhůru k dvěma svíčkám na dortu! :
JanaT
26 let, snaení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF narozena holčička
Elika
narozena: 14.2.2009 v 08:45 (39+6)
míry: 3420 g a 50cm
web:
Imzadi
24 let, snaení o první dítě od března 2006, po 2. IVF se zadařila jarní dvojčátka
Zuzanka
narozena: 20.2.2009
míry: 2780g a 46cm
a
Gábinka
narozena: 20.2.2009
míry: 2540g a 44cm
web:
Rendas
29 let, snaení o 2.dítě od 12/2007, doma u je 3,5letá Michalka
Tomáek
narozen: 1.3.2009 v 07:35
míry: 3100g a 50cm
web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
Berka
29 let, snaení od 9/2004, po mnoha komplikacích (2xMA, 1xSP, 1x mimoděloní těhotenství v rohu děloním) vyly // 4.7.08 a narodil se
Tomáek
narozen: 3.3.2009 ve 13:58 (39+6)
míry: 3630g a 50cm
web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
Kotrmelína
31 let, snaení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
Erik
narozen: 5.3.2009 v 00:35 (39+2)
míry: 3100g a 48cm
web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
Sylviik
30 let, doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
Ondráek
narozen: 6.3.2009 ve 13:42 (41+2)
míry: 3680g a 53cm
web: http://listicky.rajce.idnes.cz/
Luciana81
28 let, snaení o 3. dítě jeden rok, k brákům Filipovi (2000) a Tomáovi (2005) přibyla
Verunka
narozena: 08.03.2009 v 09:30 (39+6)
míry: 3470g a 50cm
web: http://luciana81.rajce.idnes.cz/
Eweli
xx let, doma u holčička nar. 05/2007
Honzík
narozen: 12.03.2009 v 09:44 (37+6)
míry: 3200g a 49cm
web: http://eweli.rajce.net
Zuzanecka
23 let, snaení od 11/07, nyní se po váných komplikacích v závěru těhotenství narodila holčička
Nelinka
narozena: 13.03.2009 v 10:33 (37+2)
míry: 3160g a 49 cm
web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
Martina33
33 let, doma u 15tiletá dcera
Vojta
narozen: 18.03.2009 v ??:?? (40+3)
míry: 3540g a 50cm
web:
Abby21
22 let, snaení od 12/07
Terezka
narozena: 19.3.2009 v 9:08 (36+6)
míry: 3060g a 49cm
web: http://abby21.rajce.idnes.cz/
Sillwan
33 let, doma 2,5letý Tomík
Daniel
narozen: 22.03.2009 v 01:00 (39+0)
míry: 4300g a 51cm
web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
Nikulka83
27 let, první mimi, snaení od 12/2007
Filípek
narozen: 27.03.2009 ve 22:10
míry: 3000g a 51cm
web: http://nikulka83.rajce.idnes.cz/
Fidorka
33 let, 1 mimi z 1. IVF, císař
Samuel
narozen: 29.03.2009 v 06:51 (40+1)
míry: 3950g a 51cm
web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
Zaječice
27 let, snaení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
Damián
narozen: 01.04.2009 v 05:07
míry: 3000g a 50cm
web:
Pavka
30 let, snaení o první dítě od 03/2006
těpán
narozen: 09.04.2009 v ??:??
míry: 3370g a 52cm
web: http://pavkak.rajce.idnes.cz/
Cassiopeia
28 let, snaení od 01/2008
Verunka
narozena: 17.04.2009 v 14:11
míry: 3600g a 51 cm
web:
Sussannka
27 let, snaení o první dítě 10 měsíců
Matthias
narozen: 20.04.2009 v 16:00
míry: 3000g a 50cm
web:
Tereza82
27 let, doma u 19měsíční Vojtíek
Kačenka
narozena: 17.04.2009 v 14:15
míry: 3800g a 52 cm
web: http://terusatko.rajce.idnes.cz/
Yvetta
21 let
Terezka
narozena: 08.05.2009 v 06:30
míry: 3410g a 49 cm
web: http://yvettka.rajce.idnes.cz/
Není tady
martina33 napsal(a):
U Fidorků pojedou ve velkém, si nějak myslím, e by mohla trhnout zdejí rekord, trojčátka tu nejsou, e NE??
Ty jeibabko jedna
Holky problém je v tom, e já nevím, po kolika máme ty embrouky zamraený, ale předpokládáme, e asi po dvou a v tom případě sice zavedeme obě, ale budeme opravdu doufat, e se chytí jenom jedno. Já vím, e to někomu můe přijít nepochopitelný nebo nevděčný, ale my prostě 3 děti nechceme a u vůbec ne takhle najednou.
Jo jinak vidím, e řeíte vztekání; tak u nás teda samozřejmě taky nějaký probíhá, ale není to takovej ten amok (jako vidím u synovce, kterej se někdy dostane úplně mimo sebe a nemůe ani popadnout dech). Sam se jenom zhroutí k zemi, hodí dva tři alláhy a má hotovo, take můu nerueně pokračovat v chůzi nebo čemkoli jiném, ostatně myslím si, e není vůbec vhodný na to reagovat, protoe se to pak můe stát komunikačním prostředkem dítěte a to je asi teda fakt neádoucí.
Ale jak říkám, není to jednoduchý, protoe u některých dětí jde vyloeně o hysterii největího kalibru. Ségře se jednou osvědčilo řvoucímu imonovi, kterej začal dělat v Paláci Flóra breakdance na mramoru, prasknout za zády balonek, kterej chvíli předtím dostali v DM. Byla to prej lupka jak hrom, íma se lekl a fofrem uklidnil a přivinul se k ní a úplně zapomněl hysterčit.
Není tady
Dobré ránko, tak trojčátka , Fi, to vůbec přece není o nevděčnosti, o necitlivosti k dětem a podobný nesmysle, prostě chce dvě budi ti přáno dvě, není umění si "flákat" děti a nestarat se o ně, jako někdo e? Je to o tom, mít tolik dětí, o kolika jsem přesvědčená, e budu zvládat, milovat a hlavně chtít. Já chtěla tři, mám tři, ale abych byla upřímná, jakkoliv jsem proti potratům, tak čtvrtý bych si opravdu nenechala, ale nenecháváme nic na náhodě, take je to mimo mísu.
Tak tolika tady k tomu a jde se vařííííít.
Není tady
Ahojki,
som tu asi najvacsia "ostuda', este som ani nepopriala Abby a Dorotke Takze s obrovskym oneskorenim prajem uspesny start, vela zdravicka, maminke vela sily a taaaaaak Ze to teda bol rychly porod Hned som si spomenula na ten svoj a kiezby aj Kotr a Berku cakalo nieco podobne
Vsetkym jarniatkam prajem do noveho chlievika len to najlepsie, ale hlavne zdravicko, to nam tu trosku pokulhava...
Nie som si ista, ale tento chlievik uz asi bude druhonarodeninovy, podla toho, aka bude ucast
U nas nic noveho, kojime stale, amoky nepozname (zatial a pevne dufam, ze pri tom ostane), momentalne sme zdravi, dokonca mame Tomaska v skolke uz druhy den Vlastne predsa len nieco nove mame, Danko urobil obrovsky skor v rozpravani, hadze denne niekolko novych slov, akoby prisiel na to, co s jazykom v pusinke a vobec ako na to... Akurat niektore slova maju "ponekud" zvlastny prizvuk Napriklad "raaaaaaaaanoooooooooo', ma taky krasny francuzsky akcent To ma asi po mne, ja mam v zdravotnej dokumentacii napisane z poradne v 7-mich mesiacoch toto: "Dieta ma 7 mesiacov, hovori mama zvlastnym prizvukom" ))))))
Som sa rozkecala, docitam neskor, tak zatial pa, pa...
Dufam, ze marodi tu ziadni nie su, ak ano, tak skore uzdravenie!!!!
Není tady
Tak do nového domečku nám přeju jen to nejlepí, hlavně zdaví a a se nám ve zlé vyhýbá
Se tady tlemím těm trojčátkům Fí, kadý normální člověk to pochopí, e nechcete mít u dvojčata já je u taky nechcíííííííííííí
Jinak vztekací dítě máme taky hold zkouí co vydríme a kdy povolíme, ale já nepovolím nehodlám mít doma fracka rozcapenýho
Není tady
A este nieco mame nove, v sobotu Danko zahajil svoju prvu lyziarsku sezonu na Olesnici
Není tady
Zdravím v dalím chlívečku!
Těhulkám pohodové těhotenství!Taky zdravím Abby z porodnice a vem přeju jen to nej nej!
My dnes byli v MC.Bylo to super,ale nakonec malá předvedla takovou scénu.Mlela tam sebou o zem a řvala a jí tekla svíčka.......Děs!Boe snad to brzo přejde,jak to přilo!
Teď odpoledne chci jít s Nelinkou na hraní do kolky.Tak jsem zvědavá.
Yvetko chtěla jsem se zeptat,jestli u jsi něco kupovala v tom BRUMLOVI?
Vypadají tam fakt hezké věci.
Není tady
Čau holky, tady zase chumelí. To je humáč! Ráno jsme byli v klubu, pak domů - Fífa ani neobědval, el hned spát. Já dala mámě chůvičku a jela si nakoupit. Konečně mam toti spravený auto
Včera jsme byli v solný jeskyni a Fífa byl úplně nadenej. Celou dobu jsem o něm nevěděla. Hrál si, klouzal se na skluzavce, zkoumal světýlka.. .Slyela jsem pořád JÉÉÉ :-))) Na konci tam poutěli Králíky z klobouku, tak koukal ani nedutal :-) V pátek jdem zase... :-)
Nočník se daří, ven si to teda netroufáme (ani na cvíčo a do klubu - sice hlásí, ale ne bysme doběhli na WC.. I kdy dneska jsme to tam stihli)... Jediná nevýhoda je, e ho to ráno budí - take poslední dny u před 7 ranní volá MAMI ČŮAT:dumbom:
Odpo jedem s D. do Plzně kouknout na koloodráedla, abysme viděli, jak to naivo vypadá a jak Fífa dosáhne. Zatim máme vybranýho Muff Race. :-)
Fí a trojčata :-)
Jedna zimní fotečka ze včerejka.. Více opět na rajčátku :-)
Upravil(a) nikulka83 (25. 1. 2011 14:46)
Není tady
Ahooj holkyyy!!!
Tak jsme doma, kupodivu nás pustili u dneska smile Nemám moc čas se tu rozepisovat, takýe zatím jen stručně, dokud je mamka s Terezkou venku a Dorotka spinká Zkopíruju vám sem jen co jsem psala k zimňatům, později se rozepíu více.
Tak jsme stihli porodit krátce a docela rychle. V sobotu ráno o půl třetí mě vzbudily u docela silné bolesti. Tak jsem si dobalila věci a o půl páte jsme dorazili do porodnice. Byla jsme otevřená na dva prsty, natočili jsme monitor. Bolesti sílily, v est u byly docela kruté, o půl sedmé jsem byla otevřená na 8 pstů, doktor mi píchnul vodu a od té chvíle u jsem měla při kadé kontrakci chu vradit No, tak jsme li rodit a v 7.14 byla Dorotka na světě
Potom jetě zjistili, e mám v děloze nějaké zbytky, take mě v narkóze vyistili. Potom jsem sestřičce omdlela při pokusu o dojítí na pokoj, tak mě radi odvezla
Dorotka měla slabou loutenku, take strávila jeden den na světýlkách, le dneska u to bylo dobré, take nás pustili a jsme doma a máme to za sebou smile Zatím statečně kojíme, i kdy při kadém přisátí bolestí okusuju nábytek. Ale to jsem měla i u Terezky ,přelo to asi po dvou měsících, take musím vydret...
Já pádím budit a kojit, od té doby co jsme přijeli domů tak malá pořád jenom spí...
A tady máte pár foteček...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Upravil(a) Abby21 (25. 1. 2011 16:22)
Není tady
Ahoj,
tak předně do nového domečku vem hlavně zdravíčko, samé dobré zprávy a taky nějakou novou těhulku
Taky vítáme doma Abby a Dorotku Dorinka je kouzelná
Mě dítě chrupká, usnula mi v kočárku cestou od babičky a přes vechny pokusy o probuzení má půlnoc. Radost z toho nemám protoe u vidím jak tu s ní zase sedím do půlnoci, protoe bude vyspinkaná
S utínáním kojení jsme na mrtvém bodě, já prostě nemám vůli a podlehnu ... take my budem asi kojit jetě v 1.třídě
Zuzi na Brumlovi jsem zatím udělal jednu objednávku a teď mi tam běí rezervace. Byla jsem s tou první objednávkou velice spokojena, snad jetě víc ne s laclíkem. Zboí co mi přilo je opravdu tak o jednu třídu hezčí ne z laclíku. Uvidíme co dojde teď, mám tam v rezervaci nějaký trička s dlouhým r. a tak.
Jinak u nás taky chumelí, samozřejmě máme zrovna slubu, take chodím vymetat jak vzteklá, zkusila jsem to trochu posolit a uvidím co to udělá
Tak au zas vím houby musím pořádně dočíst!
Není tady
Tak jsme byli v tý Plzni, rovnou jsme to kolo koupili :-)http://www.neobycejne.cz/detail.php?zbozi=2192755
Měli ho za 1690 Kč. Vzali jsme i červenobílou helmičku :-) Jetě jsme se stavili v Tescu a tam jsme koupili masku na makarní - piráta :-) Tak snad si to na sebe nechá dát :-)
Abby, vítejte doma! Porod rychlej, krása :-)
Není tady
Ahojky,
vechno NEJ a NEJ do nového domečku.
Abby - vítej doma s Dorinkou, a je moc krásná.
Fi - naproto chápu tvoje zděení, kdyby se náhodou povedlo a uchytily se obě A nejsi vůbec nějak oklivá nebo tak, já bych do dvojiček taky nela. Stačilo mi to , kdy jsem čekala Vojtu a dr. mi nahlásil, e jsou tam ASI dvě, ale nejsou vidět, tak jsem měla přijít za týden a zrovna v tu dobu jsme měli letět na dovolenou, tak jsem si uila týden hrůzy:lol:Je jasný, e některá by byla vděčná za dvojičky, ale to bych byla taky, ale kdybych čekala první, páč je jasný, e u by nikdy dalí nebylo.
Yvetko - ono se vám to s Terezkou určitě povede ukončit kojení, jednou to přijde. A neboj, do koly u to zvládnete:lol:
Zuzí - ty chodí s Nelinkou hrát si do kolky, ty se má. Ty tam má určitě nějakou protekci:rodna:
Niki - odráedlo super, taky chceme kupovat nějaký s brzdou, ale musím nejdřív Vojtu změřit od rozkroku k zemi, aby mu to nebylo veliký, on je přeci jen prcek (po mě).
Holky, jsme byli na nákupu v Tescu a koupili jsme Vojtovi závory s přejezdem na mainky, normálně plakal těstím a radostí, take ty prachy za to stály. Jsem o něm nevěděla celý večer, krása. Ani mi nevadí, e to cinká a bliká, za ten klid a cinkcink Vojtíka mi to stálo.
U nás kvalitně chumelí u od odpoledne, to jsme jetě stihli jít ven na prochajdu, teď chodíme krmit kačeny, jen mi napadlo, nevíte co ty potvory erou mimo rohlíku a chleba?? Bych jim tam něco nasypala, evidentně mají hlad.
Co je to Brumla?? Nějakej sekáč, na Laclíku jsem dlouho nebyla, přijde mi, e tam pak nic neměli:pussa:
Není tady
Čauves,
taky přeji do nového domečku ve NEJ
Jsem byla dnes na KO, tak je vechno v pořádku. mimi si tam hezky leelo, srdíčko tlouklo jako o závod, tak u jsem malinko klidnějí, konec prvního trimestru se blíí
Pak jsme jetě zvládli dojít na ten Priorix a tím máme vekeré očkování do 5ti let za sebou Erik ani moc nebrečel, a kdy u tam měl jehlu a viml si e mu někdo něco dělá tak nabíral, trochu zakňoural a tím to skončilo, dostal lízátko, zamával a li jsme Sestra na mně koukla a povídá, paní doktorko, bude dalí miminko , no jo, fakt u to na mně nikdo nepřehlídne , tak jsem si rovnou nechala dát i do průkazky razítko od dětské a mám zas kousek vyřízenej. Do 14ti dnů se musím zaregistrovat na Bulovce, tak doufám e neodejdou úplně vichni doktoři
Marti to je úasný e si Vojtík takhle vdrí hrát, Erikova nejlepí zábava je jezdit venku na motorce nebo rozloit sedačku a lítá a skáče po ní jako blázen - to vydrí třeba hodinu v kuse.
Niku to odráedlo je perfektní, Erik nějaké taky dostane k narozkám a tohle určitě bude patřit mezi favority
Abby vítejte doma, tak to vás pustili rychle, a Dorotka je pěkně kulaoučká, vyehlená, vůbec není pomuchlaná, fakt kočka
Yvet ono to s tím ukončením kojení je fakt o tom a to zvládne ty a dokáe nedat, pak to v pohodě zvládne i terezka, neboj ono to přijde
Není tady
Yv, neboj, u nas tiez tak Vcera a predvcerom sme vecer zaspavali bez, ale trva to teda o dost dlhsie... Dnes som na to nemala silu, bohuzial, jedna moja kamaratka, co pred asi 10timi dnami porodila dievcatko, mi napisala, ze dievcatko uz nemaju... ((( Si vravim, ze je to zly sen, narodila sa sice predcasne, ale v nejakom 33tt..., cez dve kila... som stale v soku... neverim tomu... tak som nemala silu Dankovi vecer nedat aj ked neplace... len chudak opakuje "rano zas"...
Sorry za smutny prispevok, ale som z toho uplne mimo...
Není tady
Sillwanko tak to s malinkou od kamarádky mě hrozně mrzí dějí se i smutné věci. Tyhle příběhy mě vdycky hrozně zasáhnou.
A s tím kojením máte holky pravdu, a budu pevně rozhodnutá já pak to půjde! Jene... No manel u si ze mě dělá srandu skrz to
Kotr hezký zprávy, hlavně e je prďolka v pořádku Eriček je paák, e hezky zvládl očkování!
Marti brumla je sekáček, podobnej jak laclik. Je pravda, ze na lacliku obcas fakt nic nemaji. Jo a co erou kačeny, to fak netuím, tady u nás batí hlavně ty rohlíky a pečivo a jsou pěkně přeraný, u se ani neobtěují připlavat.
Niku odáedlo je fakt bombový, taky o něčem takovým uvauju k 2.narozkám.
Tak a my konečně spíme, 3x hurá!
Není tady
Bré ránko,
holky, u nás to včera bylo veselý, pěkně to namrzlo a auta tady pěkně lítaly po ulicích. Vůbec se nedalo jít , nato jezdit. Jsem zvědavá, jak vyrazíme ven. I kdy Vojtovi stačí jít před barák a skákat do sněhu.
Silw - to je hrozný, taková malá princezna:( Bohuel je to ivot a stává se to.
Yvet - a ono tě nejvíc asi točí to, e si z tebe dělá srandu právě mana (myslím s tím kojením), ale je to opravdu o tom, e musí chtít TY říct NE. Taky jsem s tím bojovala, i kdy to bylo s UV, prostě NE, sice řval dvě noci, ale u dobrý. Teď jsme na tom tak, e nejíme, ale budí se stejně, u ne tak často, ale o tom, e bych ho poloila do postýlky a ráno nala to není. Prostě pořád čaj a pohladit, pochovat. Se utěuju, e do 20ti to nebude.
Se musím kouknout na toho Brumlu, co tam maj.
Kdepak je Beruka??
Rendí, co ty,jak se to vyvíjí??
P.S. J. umírá na rýmu, a na kalík, ach jo, to bude zase protivnej.
Není tady
Ahojky!
Silwi:grater:.
Musím něco jít zařídit na úřad a pak budeme tu mít zas na hlídání amálku.
Netrefili by jste tu moji vagrovou?Ona ví minimálně 14 dní,e pojede dnes do Zlína na genetiku a volá mi včera ve 20:30 jestli by jsme dnes nehlídali malou.Co by jste jí na to řekli?
Nic utíkám!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Ahoj, Sillwi tak to je straný Já teda vůbec nevím, co bych dělala, kdyby se to stalo mojí kámoce, vůbec nevím, jak bych ji mohla podret, pomoct jí.
Zuzi, vagrová je poklad, jenom vykopat
Není tady
ahojky, tady
teda Silwi, to je strááááně smutný taky si vdycky říkám, e do konce je jetě moc daleko a jen klepu, aby to vechno dobře dopadlo..
Kotr - jinak moc gratuluju, e kontrola dopadla ok - vím, jak jsem stresovala já nedávno...
Holky, včera jsem byla poprvé těhu cvičit, no, docela náročný to pro mě bylo po tom nicnedělání.. ale protoe mě začínají bolet kříe, tak třeba by to mohlo pomoct.
Dneska jsme byli v MC, tak aspoň změna po delí době a zítra se chystám na test těhu cukrovky, tak bojim bojim...
Jinak u nás taky napadlo od včera docela dost sněhu, ale nějak nemám sílu na to tahat malýho na bobech, tak jsem jen venku pochodili.. Jinak u se taky těím moc na jaro
Není tady
A v novém domečku jetě dodatečně přeju hooodně zdraví maminkám i dětem, nějaké nové // a pohodová těhu
Není tady
AHOJKY!!!
Do nového domečku přeji hodně těstí a hlavně zdravíčko a zdravíčko!!!!
Tak hlásím,e u nás se opě marodí,od neděle Tom horečky,ale dnes u je skoro ok.Mía pro změnu zánět spojivek-aby jsme nevyli ze cviku.¨
V pondělí jsem musela nechat děti naim,i kdy jsem z toho měla patný pocit,protoe Tom horečkoval a babi zlomenou ruku(děda chudák nikdy nedával plenu atd.),ale byli ikovní a zvládli to na jedničku.Ani Tomovi se po mě moc nestýskalo,take tak.
V Praze jsem dopadla tak nějak.Kdy jsme přili do toho centra,tak jsem hned viděla lidi na vozíku atd.take jsem byla dost rozhozená a jakoby mimo.S docentkou jsme sepsali papíry,a i kdy jetě nemám výsledky z lumbální punkce,tak prý je jistý e RSku mám.Take mě zařadi do nějakého seznamu a a mi to zdravotní pojitovna nebo co schválí,začnu si píchat kadý den injekce(prý stojí 15-30tis.ale na jak dlouho to nerikala),Jinak při píchání prý budu mít první dva měsíce příznaky chřipky,take se dopovat brufenama nebo paraleny.No tak to bude zajímavý,protoe teď po kapačkách mi stačily dva dny,co mě íleně bolela hlava a myslela si,e na mě něco leze a nakonec jsem zjistila,e to bylo právě z kapaček.Jinak teď se cítím,jak stará bába,jak beru kortikoidy,tak natejkám,straně mě bolí kolena(sotva vylezu vysoký schody) no děs.No co se dá dělat.
Abby vítej doma,Dorotka je nádherná!!!!!
avíc reagovat nemůu,nic si nepamatuju a musím běet.Holky,mějte se pěkně a a jsou prckové zdraví.Já se snad zase brzo ozvu.papa
Není tady
Čus baby,
Rendí - nebude to tak hrozný, uvidí. Aspoň jsi v dobrých rukách. Asi takhle, ono je dobré vidět, jak to můe dopadnout, ale ty jsi mladá enská, která má síly dost a popere se s tou potvorou:hjarta: A kortikoidy jsou svi...., to vím od J. , taky ho bolej klouby a vechno (a to je chlap, kterej umírá při rýmě). Určitě se to brzo srovná a injekce nebudou potřeba.
Zuzí - normálně bych vagrovce řekla rezolutně NEEEEE. Ty jsi ale straně hodná, to nemůe, pak si z Tebe dělá vagrovka hlídačku kdy se jí chce. Co kdyby byla Nelča nemocná, kam by Amálku dala, vzala by si jí s sebou....
Beru - drím palce na zítra na tu sladkou limču Jen pro zajímavost, kde bude rodit, aby tě vůbec měl kdo odrodit. Jak jsem četla zprávy na netu, zavíraj Bulovku a Krč, a hlavně, e chtěli registrace dopředu. No, jetě to bude veselý, a se někde něco pose...... Tady na Kladně je to v poho, moc jich neodchází, ale natřískáno mají, to jo. Jak to vidím venku, vude samý těhule.
Jsme dnes odpo byli venku s motorkou (po vzoru Kotr), to byla krása, sice to Vojtíkovi klouzalo, ale pak jsme jeli po hlavní a tam u drandil a jak byl astnej, e můe mít totorrrrku. Ale u je mu malá, musíme pořídit tu větí.
Mějte se bezvadně, jdu hodit koupel a pak ipku do postýlky (vedle toho umírajícího chlapa - jsme si předali rýmu a kalík a on prej asi umře).
Není tady