|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahoj holky, mám dotaz....dělám si ovulační testy a včera se na něm objevily dvě stejně sytě barevné čárky (pravděpodobně bude ovulace,že?), ale dneska už ta čárky testovací byla zase o dost slabší než kontrolní. Tak jsem z toho zmatená.
Myslíte, že ovulace byla? Nemáte s tím někdo zkušenost?
Není tady
Lucko, našla jsem tohle:
"Pokud je test slabě pozitivní, nebo silně pozitivní, je nejvhodnější doba k pohlavnímu styku. Někdy se může i po skončení ovulace ukázat test lehce pozitivní, ale v tomto případě už není vhodná doba k otěhotnění, protože výsledek je jen přetrvávající. Vhodná doba k otěhotnění a tedy i pohlavnímu styku je zhruba tři dny před ovulací až do dne ovulace. Ovulace u většiny žen nastává kolem dvanáctého až patnáctého dne ode dne poslední menstruace. "
Není tady
Mě by ještě zajímalo, jestli nemá někdo zkušenost s testováním ovulace pomocí diabetických proužků Glukophan - je to levnější a prý dost spolehlivé ...
Není tady

Díky Zuzi, dneska jsem si ten test dělala opět a zase tam byly dvě stejný čárky. Tak já nevím...každopádně...asi to ovulace byla a je. :-)
Jinak o těch diabetických proužcích jsem ještě snad ani neslyšela. To funguje na stejným principu jako ovulační?
Není tady
Tyhle proužky mají detekovat přítomnost cukru v poševním hlenu, který se uvolní při ovulaci...
(http://www.rodina.cz/nazor1103243.htm)
Není tady

Já věřim tomu, že člověk může otěhotnět kdykoliv a ne jen při ovulaci. Samozřejmě, že když je ovulace, tak je určitě pravděpodobnost otěhotnění největší, ale určitě to jde i jindy, samozřejmě, že když je člověk zdráv a v psychické pohodě. Já jsem toho důkazem, protože jsem otěhotněla právě mimo ovulaci...
Není tady