Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 25. 2. 2011 10:34

barysek
♥♥♥----
Místo: Karlovy Vary Dvory

Re: jak jednat nejen s důchodci v mhd

a ještě se rozčilují jak mají nízké důchody že zaplatí 3tis za byt a zbyde jim 8tis plus důchod manžela a to už mě fakt vytočilo protože tam ta bába vysloveně nadávala. tak jsem se na mi otočila a říkala jsem ji že momentálně mám r.p 3800,- za byt se zaplatí 14000,- tak to už jsem docela solidně v minusu ne? přijde mi docela komedie že je zákon postaveny tak že to že se člověk stará o dítě je bráno jako plnohodnotné zaměstnání ale že nemáme ani minimální mzdu to nikdo neřeší. normálně by to chtělo nějaké odbory smile vždyť děláme i přes časy mnohdy bez přestávky :-) :-) :-)

jo to jsem taky koukala u mámy v ústí na hlavní poště jsou dvě patra dole 3hodinová fronta na hoře ani noha a to se to dá i s kočárkem nahoru dostat po takovém jako by nájezdu.

Amélie:
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hpotos-ak-snc6/hs059.snc6/168920_1503936850227_1588419438_31030352_5159667_s.jpg
Madlen v porodnici: http://87.245.195.53/161/5/5/7/146375527/402254/t1262824613/402255_192.jpg

http://metriky.eu/img-m.php?barbuchacha=597&id=597

Není tady

#102 25. 2. 2011 10:57

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Barysku, skoro to vypadá, že tě štve manžel a vyléváš si to na důchodcích.  Ještě štěstí, že se potloukají po poštách a autobusech a zachrání manželskou pohodu. big_smile

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#103 25. 2. 2011 11:03

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Proč zrovna manžel???? va

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#104 25. 2. 2011 11:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Koukám, barysku, jak ti leží důchodci v žaludku... nic nedělají, berou prachy "zadarmo" a na starosti mají akorát sami sebe... hele, já je nehodlám hájit (ono je jich taky někdy dost), ale uvědom si, že oni kdysi taky měli "na krku domácnost dítě či více děti  a taky třeba nějakou další práci" a taky dělali "přesčasy mnohdy bez přestávky ". Jo, byly jesle a školky... jesle dokonce otevíraly od šesti, aby to maminy stíhaly ne sedmou do práce - dovedeš si představit, jak vstáváš v půl pátý a budíš děti ráno v pět, abys je nakrmila, oblíkla a odvedla? Zvlášť když školka je od jeslí další dvě zastávky? A jak mažeš z práce, aby tam tvý děti zas nebyly poslední a cestou se snažíš nakoupit, protože než je všechny zas oblíkneš a dovedeš domů, tak v jediný samošce na sídlišti jednou už nemají mlíko, podruhý chleba a zavírají nekompromisně večer v šest...?
A jestli si myslíš, že 8 táců je nějak závratná suma... podívej, ty budeš brát svý 3.800 nějaký 3-4 roky s perspektivou zaměstnání a výdělku, jenže ten starej člověk to má na doživotí... ten už si nic navíc nevydělá, víš.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#105 25. 2. 2011 11:07

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

helena napsal(a):

Fidorko, pouhým porovnáním zjistíš, že rozsah front před a po O se značně liší (u nás tlačítka nemáme)... a nejen na poštách, když už jsme u toho. Náš doktor má jediný den v týdnu odpolední, tzv. pro zaměstnané - takže stavím-li se cestou z práce, najdu plnou čekárnu neakutních pacientů, kteří by mohli přijít kdykoli jindy. Nebo snad babča nutně potřebuje napsat další prášky v pět odpůldne???

zeptala ses jí? co když je závislá na někom, kdo ji tam dovezl a zase ji vyzvedne? Spojila návštěvu doktora s něčím, co nešlo oběhnout dopoledne? Co když zjistila, že jí došly prášky až ve 4 odpůldne? Nějaký důvod to asi prostě má.

helena napsal(a):

No a prapodivný mýtus je i ten, že mámy ve věku tvojí maminky na MD tak akorát praly plíny. Možná se budeš divit, ale (aspoň některé z nich) chodily po večerech uklízet, přepisovaly, pletly nebo šily na vejdělek...

pak ale nepřekážely večer na poště.
Hodně ženských dneska dělá při dítěti i přes den, páč mají takový charakter práce. Večer můžu vystavovat faktury, balit zásilky, něco vytvářet, vyrábět, překládat, bla bla, ale už se těžko někam dovolám, nebo s někým něco vyřídím, to musím asi dělat přes den, v době, kdy SE PRACUJE a SPOLUPRACUJE.
Je prostě potřeba počítat s tím, že to není černobílý. To, že ve frontě na poště nebo v krámě stojí v 6 večer ženská s dítětem, jednoznačně hned neznamená, že si celý den válela šunky u telenovely nebo krafala na kafi s kamarádkou, i když na to tak lidi evidentně koukají.

helena napsal(a):

Ale to není důležitý - mně spíš nějak hlava nebere, proč tahat mrňouse, nebo jít jako důchodce třeba teď v zimě mezi davy nastydlejch lidí na 3/4 hodiny, když v jiném čase bych vypadla za deset minut.

a to si mám zaplatit hlídání, abych šla na poštu bez dítěte??? Nebo tahat mámu 50 minut MHD přes Prahu, aby mi pohlídala?
jo, je zima, lidi jsou nastydlí, ale já potřebuju chodit na nákupy, úřady i poštu. Nemůžu to dítě přivázat ke kandelábru jak psa, aby nikomu nevadilo nebo nenastydlo. A zrovna moje dítě je často nemocný, takže bych ho taky radši nadměrný expozice ušetřila, i když virózu mi zrovna tak může přivést z práce muž, nebo já sama. Ale nemám ho kam dát, takže většinou si ho nahodím na záda do šátku a jdeme (čili Grainne, ne že by o to šlo, ale moje dítě to nebylo, co lítalo z patra do patra wink)

Není tady

#106 25. 2. 2011 12:00

javena
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Koukám, barysku, jak ti leží důchodci v žaludku... nic nedělají, berou prachy "zadarmo" a na starosti mají akorát sami sebe... hele, já je nehodlám hájit (ono je jich taky někdy dost), ale uvědom si, že oni kdysi taky měli "na krku domácnost dítě či více děti  a taky třeba nějakou další práci" a taky dělali "přesčasy mnohdy bez přestávky ". Jo, byly jesle a školky... jesle dokonce otevíraly od šesti, aby to maminy stíhaly ne sedmou do práce - dovedeš si představit, jak vstáváš v půl pátý a budíš děti ráno v pět, abys je nakrmila, oblíkla a odvedla? Zvlášť když školka je od jeslí další dvě zastávky? A jak mažeš z práce, aby tam tvý děti zas nebyly poslední a cestou se snažíš nakoupit, protože než je všechny zas oblíkneš a dovedeš domů, tak v jediný samošce na sídlišti jednou už nemají mlíko, podruhý chleba a zavírají nekompromisně večer v šest...?
A jestli si myslíš, že 8 táců je nějak závratná suma... podívej, ty budeš brát svý 3.800 nějaký 3-4 roky s perspektivou zaměstnání a výdělku, jenže ten starej člověk to má na doživotí... ten už si nic navíc nevydělá, víš.

No, ono čas se otočí a barýsek tu bude plakat, jak ho nějaká mladá s dítětem terorizovala v tramvaji, protože ona s těma berlema nemohla uhnout dost rychle a mladá jede s kočárem, když může být na mateřský doma... nebo na písku. lol
Já měla mateřskou dva a půl litru, pleny stály jedna 6 Kč, průměrnej plat byl asi 15000 litrů a taky jsem to přežila. Jen mi napadlo, když má ta bába osum litrů a manželův důchod k tomu, že barysek zapomněla přičíst ke svý mrzký mateřský manželův příjem... čili ten mínus nebude tak drastickej, že...
Možná bába nemá internet, kabelovku, telefon... a proto neplatí takovou pálku, byt mohla zaplatit dokud dělala... No, jo... někdy je dobrý použít hlavu i na něco jinýho než jako poklop na krk... vissla

Není tady

#107 25. 2. 2011 12:03

majkafa
Host

javenin trn v patě. Toto vlákno - jeho téma. Proč?

#108 25. 2. 2011 12:42

helena
♥♥♥♥♥♥♥

zeptala ses jí?
Není nutný - stačí poslouchat, co si mezi sebou štěbetají. Mimo to některé znám...
To, že ve frontě na poště nebo v krámě stojí v 6 večer ženská s dítětem, jednoznačně hned neznamená, že si celý den válela šunky
Máš recht - ale v tý frontě taky stačí poslouchat a dozvíš se... třeba "z noční košile se převlíkám až v poledne", nebo "pani, to musíte posílat tolika dopisů?"
moje dítě to nebylo, co lítalo z patra do patra
Neboj - taky se dočkáš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#109 25. 2. 2011 13:04

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Lazurka napsal(a):

Proč zrovna manžel???? va

Protože chodí z práce jak kdy a nechce (a snad ani nemůže) si měnit břicho. big_smile

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#110 25. 2. 2011 13:07

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Fidorko, pouhým porovnáním zjistíš, že rozsah front před a po O se značně liší

Tak to asi jak kde. U nás je to pořád stejné...ať tam jdu dopoledne, v poledne nebo odpoledne. Pořád fronty. A proč?...protože z 8 okýnek většinou jedou jen 3. A nikoho nezajímá že tam na jedno stojí třeba 6 lidí.

helena napsal(a):

A tohle taky není pravda. Osobně znám důchodce, kteří mají svých 10 tis. + manželčin důchod a do toho si ještě přivydělávájí 20 tis. čistého sad  A stejně brečí, že mají málo. A to si vůbec neuvědomují, že kvůli nich nemají mladí lidé, kteří živí své rodiny s malými dětmi práci.
Je to tu jeden velký bordel.

Ale abych důchodcům nekřivdila, musím říct, že jsou důchodci a důchodci. Tako jsou mladí a mladí nebo maminy a maminy.

Není tady

#111 25. 2. 2011 13:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ať tam jdu dopoledne, v poledne nebo odpoledne. Pořád fronty
Můžu porovnat několik pošt, protože záleží na tom, kam zrovna jedu a beru dopisy s sebou. Proto vím, že ne na všech je narváno furt. Ale asi záleží i na momentálním počtu personálu apod.
Osobně znám důchodce, kteří mají svých 10 tis. + manželčin důchod a do toho si ještě přivydělávájí 20 tis. čistého
Myslíš, že jich je víc, než těch, kteří mají jenom důchod? A třeba jen jeden a nižší, než těch 10 tisíc - to jsou většinou ženský, díky delšímu věku dožití.
Ale to, že "kvůli nich nemají mladí lidé, kteří živí své rodiny s malými dětmi práci" fakt není jejich vina - proč by nevydělávali, kdy jim to zaměstnavatelé umožní?

Není tady

#112 25. 2. 2011 17:26

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Fidorka napsal(a):

helena napsal(a):

Fidorko, pouhým porovnáním zjistíš, že rozsah front před a po O se značně liší (u nás tlačítka nemáme)... a nejen na poštách, když už jsme u toho. Náš doktor má jediný den v týdnu odpolední, tzv. pro zaměstnané - takže stavím-li se cestou z práce, najdu plnou čekárnu neakutních pacientů, kteří by mohli přijít kdykoli jindy. Nebo snad babča nutně potřebuje napsat další prášky v pět odpůldne???

zeptala ses jí? co když je závislá na někom, kdo ji tam dovezl a zase ji vyzvedne? Spojila návštěvu doktora s něčím, co nešlo oběhnout dopoledne? Co když zjistila, že jí došly prášky až ve 4 odpůldne? Nějaký důvod to asi prostě má.

helena napsal(a):

No a prapodivný mýtus je i ten, že mámy ve věku tvojí maminky na MD tak akorát praly plíny. Možná se budeš divit, ale (aspoň některé z nich) chodily po večerech uklízet, přepisovaly, pletly nebo šily na vejdělek...

pak ale nepřekážely večer na poště.
Hodně ženských dneska dělá při dítěti i přes den, páč mají takový charakter práce. Večer můžu vystavovat faktury, balit zásilky, něco vytvářet, vyrábět, překládat, bla bla, ale už se těžko někam dovolám, nebo s někým něco vyřídím, to musím asi dělat přes den, v době, kdy SE PRACUJE a SPOLUPRACUJE.
Je prostě potřeba počítat s tím, že to není černobílý. To, že ve frontě na poště nebo v krámě stojí v 6 večer ženská s dítětem, jednoznačně hned neznamená, že si celý den válela šunky u telenovely nebo krafala na kafi s kamarádkou, i když na to tak lidi evidentně koukají.

helena napsal(a):

Ale to není důležitý - mně spíš nějak hlava nebere, proč tahat mrňouse, nebo jít jako důchodce třeba teď v zimě mezi davy nastydlejch lidí na 3/4 hodiny, když v jiném čase bych vypadla za deset minut.

a to si mám zaplatit hlídání, abych šla na poštu bez dítěte??? Nebo tahat mámu 50 minut MHD přes Prahu, aby mi pohlídala?
jo, je zima, lidi jsou nastydlí, ale já potřebuju chodit na nákupy, úřady i poštu. Nemůžu to dítě přivázat ke kandelábru jak psa, aby nikomu nevadilo nebo nenastydlo. A zrovna moje dítě je často nemocný, takže bych ho taky radši nadměrný expozice ušetřila, i když virózu mi zrovna tak může přivést z práce muž, nebo já sama. Ale nemám ho kam dát, takže většinou si ho nahodím na záda do šátku a jdeme (čili Grainne, ne že by o to šlo, ale moje dítě to nebylo, co lítalo z patra do patra wink)

Tohle by se do satku neveslo smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#113 25. 2. 2011 17:30

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ať tam jdu dopoledne, v poledne nebo odpoledne. Pořád fronty
Můžu porovnat několik pošt, protože záleží na tom, kam zrovna jedu a beru dopisy s sebou. Proto vím, že ne na všech je narváno furt. Ale asi záleží i na momentálním počtu personálu apod.
Osobně znám důchodce, kteří mají svých 10 tis. + manželčin důchod a do toho si ještě přivydělávájí 20 tis. čistého
Myslíš, že jich je víc, než těch, kteří mají jenom důchod? A třeba jen jeden a nižší, než těch 10 tisíc - to jsou většinou ženský, díky delšímu věku dožití.
Ale to, že "kvůli nich nemají mladí lidé, kteří živí své rodiny s malými dětmi práci" fakt není jejich vina - proč by nevydělávali, kdy jim to zaměstnavatelé umožní?

Treba schopny duchodce zastane praci lepe nez mamina po MD.  hmm

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#114 25. 2. 2011 17:45

barysek
♥♥♥----

ne přítel mi v žaludku vážně neleží z práce chodí jak kdy aby se zaplatil nájem  já podnikám a kdybych nepodnikala tak máme těch 3800 na vyžití kabelovku vážně nemáme nevím kde automaticky beres že máme. jo prespektiva toho že bude práce jasně oni všichni tak nadšeně berou matku s dvouma dětma do práce. a uprime když bych věděla že by ty jesle byly neměla bych problém děti audit a odvest už vidím jak mi někdo výčte že mi leží přítel v žaludku že nemá nijak úžasné placenou práci ne kvůli tomu že já vydělávám vydělávala jsem a vydělávat budu několikanásobně víc než on tím to fakt není. taky jsme tak domluveni že budu s holkama ještě rok doma a pak se prohodime. a pomáhá kde může sice mu to musí člověk říct třeba víckrát ale pomůže a o tom že mužu vypadnout na víkend ať už pracovně nebo jen tak a nechat je tu samotné a vím že to zvládnou vrátím se do bytu který je relativně v pořádku a hlavně vím že bude vše v pořádku

Amélie:
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hpotos-ak-snc6/hs059.snc6/168920_1503936850227_1588419438_31030352_5159667_s.jpg
Madlen v porodnici: http://87.245.195.53/161/5/5/7/146375527/402254/t1262824613/402255_192.jpg

Není tady

#115 25. 2. 2011 18:27

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

barysek napsal(a):

a ještě se rozčilují jak mají nízké důchody že zaplatí 3tis za byt a zbyde jim 8tis plus důchod manžela a to už mě fakt vytočilo protože tam ta bába vysloveně nadávala. tak jsem se na mi otočila a říkala jsem ji že momentálně mám r.p 3800,- za byt se zaplatí 14000,- tak to už jsem docela solidně v minusu ne? přijde mi docela komedie že je zákon postaveny tak že to že se člověk stará o dítě je bráno jako plnohodnotné zaměstnání ale že nemáme ani minimální mzdu to nikdo neřeší. normálně by to chtělo nějaké odbory smile vždyť děláme i přes časy mnohdy bez přestávky :-) :-) :-)

jo to jsem taky koukala u mámy v ústí na hlavní poště jsou dvě patra dole 3hodinová fronta na hoře ani noha a to se to dá i s kočárkem nahoru dostat po takovém jako by nájezdu.

Barysku nevim kde duchodce zaplati 3 tisice za byt.Jsem na malem meste a vim,ze jedna mistnost v penzionu vyjde na 5500 kc+ strava a sv penzionu musi odebirat minimalne 2 jidla denne.Je spousta duchodcu co maji duchod 8tisic a jsou sami A jeste plati spoustu penez za leky.Navic jsou skromnejsi nez my.Ja,kdyz jsem u pokladny kolikrat nestacim zirat jake kraviny nakupuji mlade maminky.Dobre se maji pokud ziji ve spolecne domacnosti sva duchodci manzele.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#116 25. 2. 2011 19:19

barysek
♥♥♥----

tady ve varech a ono celkově ve státních bytech ono jich vážně bydlí minimum v domovech důchodců a pod

Amélie:

Není tady

#117 25. 2. 2011 19:23

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

barýsku, nemusíš, nemusíš se před nikým a ničím obhajovat, tak proč to děláš? Tam je zakopán pes... ty nemusíš být dobrá pro ostatní, ale pro sebe... stačí dělat věci jak nejlépe umíš...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#118 25. 2. 2011 20:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

barysek napsal(a):

barýsku, já teda nechci rejpat, ale to, že ty, já, nebo kdokoliv jinej má dítě, bylo snad naše rozhodnutí, ne ? nebo tě někdo nutil, aby ses starala ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#119 26. 2. 2011 10:09

barysek
♥♥♥----

holt mam v sobe to ze se potrebuju obhajit kdyz se nekdo do me z meho pohledu navazi

Amélie:

Není tady

#120 26. 2. 2011 11:35

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Barysku, jenže ti ONI nežijí tvůj život, a ty si jejich pohledy zbytečně zasíráš život. Pak nevíš jak se před nimi obhájit. A ti oni pak cítí tvoji slabost a šijí do tebe dál. Koukni se prosím na svoje sebehodnocení. Proč musíš být na okolí hezká, kdo ti to říkal? Od koho tyhle myšlenky máš, že se MUSÍŠ obhájit? Ty nemusíš, nemusíš nikomu nic vysvětlovat, pokud mu zrovna nedupeš na malíček...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#121 26. 2. 2011 13:16

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Nechapu nevrazivost vuci duchodcum, vuci matkam na MD ani vuci komukoliv dalsimu. Kdyz jsem deti nemela a chodila do prace, tak me tak nejak obecne nakrklo, kdyz bylo na poste hodne lidi, ale ze bych to kastovala, ze me tam stvali jen duchodci nebo jen matky s detma, tak to me teda nenapadlo. Stejne tak by me nenapadlo, ze bych nekomu mohla vadit ja ted, kdyz jdu s detma odpo na postu.. Fakt zvlastni.. hmm

Není tady

#122 26. 2. 2011 14:39

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

barysek napsal(a):

tady ve varech a ono celkově ve státních bytech ono jich vážně bydlí minimum v domovech důchodců a pod

Tady u nas v 5 tisicovem meste jsou 2 penziony,kde ty duchodci zijou.Tak vim kolik je to tam stoji.A proc nadavat na duchodce,vzdyt tema duchodcema taky jednou snad budeme.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#123 26. 2. 2011 15:12

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

...vzdyt tema duchodcema taky jednou snad budeme.

Tím bych si nebyla tak jistá smile . Při tempu, jakým se posouvá věková hranice pro odchod do důchodu (jsem teda osobně zvědavá, kdo všechny ty stařečky a stařenky zaměstná, když dneska je pro zaměstnavatele starcem už človek kolem padesátky), bych řekla, že se ho postupně bude dožívat méně a méně lidí, takže postupem času bude problém s důchodci vyřešen.  tummenupp

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#124 8. 3. 2011 21:54

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Mno, Barýsku, jestli mluvíš tak kulometně a bez interpunkce jako píšeš, tak musíš být i těm nejotrlejším babkám sekundovat více než zdatně coollol
Tím chci říct, že potkávám stejně agresivní maminky, jako babičky - a ani jedněm to popravdě nemám příliš zazlé. A to přesto, že se mi už stalo, že jsem musela velice usměrňovat....
Jenže když jsme měla děti já (jsou tak v tvém věku plusminus, BArýsku) byla každičká matka persona non grata, kamkoliv přišla - a bylo to strašlivě ponižující.
Takže jsem ráda, že si dokážete vydobýt své místo - byť to děláte často značně nevybíravě wink - ale mateřství si to zaslouží.
A babičkám to nemám zazlé z jiného důvodu - protože se KONEČNĚ! v životě odhodlají říct, co si myslí (teď samozřejmě nemám na mysli celoživotní dryáčnice), protože už koneckonců nemají co ztratit. tongue že to neuměj jest povětšinou nedostatkem tréninku lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#125 23. 3. 2011 21:31

jitřenka
♥♥-----

Nevím, kde se bere stále větší nenávist ke starým lidem, - důchodcům. Důchodcen může člověk být co by dup a nemusí být starý. Vždyť čeho dnes mladí úžívají, tak musel někdo dříve vytvořit .   Dříve se stáří ctilo a vážilo se zkušeností co ti lidé mohli předat mladým. i když jak říkal Jan Werich : mladý blbec starý blbec.
Když se důchodu dnešní mladí dožijí budou oni také důchodci (a pěkně to uteče) a ani jim to nezávidím z dnešního pohledu, neboť je nic dobrého nečeká. Dnes je kult mládí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí