18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mám takový problém začíná mě nepředstavitelně tvát bezohlednost lidí největí experti jsou v tomto důchodci.
viz dnení situace nastupují s kočárkem do autobusu sluně je poprosin e tam kde stojí je místo vyhrazené pro kočárek a e tam potřebují jedna paní uhnula druhá vaz pasivně stojí dál take kočár a já stojíme na půl pořádně se nemám čeho dret. no nic vystupujeme zazvoním si v čas aby řidič věděl půlka lidí vystoupí paní mě pustí dalí se u rve dovnitř a z boku jsem dostala krásné do břicha od nějakého dedy holí do mého těhotného bříka. na čez jsem si vyslechla e jsem měla počkat e jsme vichni líní e si celý den valíme unky doma a jsme líní vzít dítě na procházku a raději překáímé v mhd. no bylo toho dost. a u jsem to nerozdýchala a spustila jsem e mi přijde normální e se nejdřív vystupuje a potom se nastupuje e pokud vím oni jsou doma taky celý den a kromě buzerace lidí a sledování letáků nemají nic na práci
Není tady
take by se podle jejich slov taky mohli projít. nehledě na to e v přepravním řadu konkrétně tady v k v mají napsáno e v prostoru pro přepravu kočárku a invalidního vozíku nemá nikdo jiný co dělat a tam kočár je nebo není a e mají oba přednost před cestujícími. no dozvěděla jsem se e jsem se plno pěkných věci a hlavně prostáren a končilo to slovy e mi taky můe dat pár facek.
zajímalo by mě jak takové situace řeite vy?
autem kdy opomenu fakt e ho nemáme by se za a nevyplatilo za b časově by to bylo náročnějí za c není ani kde zaparkovat a pěky přes celé město s dítětem s horečkou se mi váně nechce kromě toho e momentálně nechodím spí se valím.
a kdy poznámky spolknu tak se stejně dozvím co ve jsem a nejsem já u nevím..asi ádná rada moc není e?
Není tady
.
Upravil(a) barysek (24. 1. 2011 20:52)
Není tady
Nenech se a řekni si své. Jse těhotná, jde s kočárkem, nosí v sobě nový ivot, tak ádný důchodce nemůe mít navrch!
Někteří jezdí s MHD schválně, aby se mohli plánovaně hádat. Já se jim v MHD vyhýbám, tedy i místům, kde sedávají. Taky se mne stalo, e bylo poloprázdno, já si sedla někam a důchodkyně přila, e toto místo je její. A já říkám, není, je kolem plno volného místa, a si sedne jinam (zásadně nesedím na vyhrazených místech) a ani mne nehlo jít si sednou jinam. A bába si jen jela svou.
Nejraději mám, kdy se hádají mezi sebou, kdo je starí a kdo koho má pustit. Zajímavé, e na zastávce umírá a opírá se o holi a v busu utíká jak srnka na volné místo. Bez hole.
Ve vlaku se mne tady stalo, e ve vagonu, vyhrazeném pro maminky seděli jak jinak, důchodci. la jsem za průvodkyní, e co mám dělat a ona, vyhodte je! Tak jsme tam ly spolu a důchodci hezky mazali. Od té doby jsem kupovala místenku i na tyto místa! A to u je vůbec bez debaty.
Jetě záleí na typů důchodce, nelze generalizovat. Ale na drzé napadání u ode mne následuje pouze drzá odpověď nebo mlčení, abych utla nadávací monolog, pak vypadá za blba důchodce a okolí stejně stojí při mne (tedy napadené), protoe asi není člověka, koho by důchodci takto nenapadli.
Ty se ve vyjímečné situaci a má svá vyhrazená místa, tak není s nima o čem mluvit.
Řidič, kdyby chtěl, nepojede dál se spojem, protoe by se vám mohla v busu přihodit nehoda a to je jeho zodpovědnost a důchodce by musel prostě jít jinam. Můe jít i za řidičem, prostě se nenech.
Není tady
Barýsku a kam jsi jela sdítětem s horečkou přes celé město?Pokud bydlí ve městě,tak větinou je velmi prozřetelné právě z těchto důvodů mít lékaře co nejblí a ne na druhé straně města?
Ptám se proto,protoe několikrát jsem zas zaila já,jak nastupující mamina s kočárkem jela jednu či 2 zastávky a pokadé někoho otravovala s tím,a ji pomůe-ven a potom zas dovnitř.Takovou babu bych já osobně fakt přetrhla a v takových případech - klidně totady napiu,radi dělám,e nikoho nevidím,kdy je dotyčná líná na krok-mě se zas nechce vstávat a natahovat s kočárem.
Tím se důchodců ale vůbec nechci zastávat,nejsou to ádní bozi,za které je mnozí mají a při jednání s nimi je nelépe se řídit heslem: na hrubý pytel hrubá záplata.Je ale fakt,e to pak na určitou dobu to na náladě nepřidá.
Není tady
No, já jen koukám.
Proč asi mají lidé se sníenou pohyblivostí vyhrazená místa k sezení u dveří vozu? Aby li přes celou tramvaj, protoe někdo na místě vyhrazeném pro tyto lidi sedí a vzadu je přeci volno - a si dojde?
No, to se pak nedivte maminky, e ač těhotné, stojíte nepovimnuty (nebo povimnuty, ale koho zajímá, e vy čekáte dítě)... a e lidé, kteří stojí na místě pro kočártek vyhrazeném se nehnou... to není jejich problém, e vy máte s sebou kočár, ne?
Není tady
Jo, mezi lidmi je čím dál tím větí bezohlednost. Jetě e se v poslední době hodně rozmohla nízkopodlaní MHD (protoe by ti s kočárkem nikdo nepomohl.
Já nedávno zaila jak nejezdily aliny, protoe po trase byla bouračka. Zima, lidi mrzli a já stála v hloučku kde byla maminka s kočárkem. Jakmile se přiřítila tramvaj, paní s kočárkem nastoupila s ostatními cestujícími. V tom vyletela "baba" z kabinky řidiče a začala po mamince hulákat a si vystoupí, e jí s kočárkem nevezme. e teď pojede spousta lidí a na dalí zastávkách se nevejdou, tak a si ona počká na dalí.
Natěstí se maminka nedala a spustila na ní. Take paní řidička nakonec zalezla a jela. Ale ta drzost co si řidiči dovolují je taky brutální.
Upravil(a) Kuřátko (27. 1. 2011 11:07)
Není tady
Kuty napsal(a):
Barýsku a kam jsi jela sdítětem s horečkou přes celé město?Pokud bydlí ve městě,tak větinou je velmi prozřetelné právě z těchto důvodů mít lékaře co nejblí a ne na druhé straně města?
Ptám se proto,protoe několikrát jsem zas zaila já,jak nastupující mamina s kočárkem jela jednu či 2 zastávky a pokadé někoho otravovala s tím,a ji pomůe-ven a potom zas dovnitř.Takovou babu bych já osobně fakt přetrhla a v takových případech - klidně totady napiu,radi dělám,e nikoho nevidím,kdy je dotyčná líná na krok-mě se zas nechce vstávat a natahovat s kočárem.
Tím se důchodců ale vůbec nechci zastávat,nejsou to ádní bozi,za které je mnozí mají a při jednání s nimi je nelépe se řídit heslem: na hrubý pytel hrubá záplata.Je ale fakt,e to pak na určitou dobu to na náladě nepřidá.
Kuty sory, ale jestli je mráz a vánice nebo dé, tak se klidně s tím kočárem 2 zastávky svezu. A myslím, e lidem kdy pomůou, ty ruky neupadnou.
Není tady
Kuty napsal(a):
Volně přeloeno : Jediný, kdo má právo na klidnou a neruenou cestu MHD, je Kuty.
Není tady
Natěstí tento způsob přepravy vyuívám jen málokdy,u nás a v irokém dalekém okolí natěstí mhd neni a stejně jezdím větinou autem.Ale kdy musím,sedám si pokud mono z dosahu různých dotěrů a dotěrek,které si myslí,e nikomu nic neupadne:lol:
Není tady
Hele Kuty....a kdy se někomu na ulici udělá nevolno, tak ty bude asi taky jedna z těch co ho obejdou a dělají e nevidí, e
Ví, já u dávno učím svého syna, e by měl být ohleduplý ke svému okolí....starím lidem, maminkám s kočárkem, postieným, atd. Ale jak je vidět, tobě to nikdo nevysvětlil. A kdy jsi měla kočárek ty, tak jsi lítala . Ne promiň, tys měla svoje auto a nikoho jsi neobtěovala svou dotěrností. Tak doufej, e to auto bude mít i a bude stará babička o hůlce a nebude muset být dotěrná, aby tě někdo pustil třeba sednout.
Není tady
Hele, Kuty, co bys dělala, kdybys nemohla z nějakýho důvodu tím autem jezdit?
Jinak ono je to takový dvojsečný - obě strany mají pocit, e "mají právo", které jim ti druzí upírají a navíc se ohánějí buď svým stářím nebo svým mateřstvím jako klackem. Taky mě dokáe namíchnout babka (dědek), co v MHD téměř kolabuje, aby urvala místo a v trnici je nejčipernějí v podráení nohou takou na kolečkách cestou k zlevněnýmu tvarohu... a stejně tak mi pijou krev maminy, který si stoupnou s dvěma kočárama vedle sebe a krafou bez ohledu na to, e se kolem nich nedá projít ani z jedný strany.
Není tady
Kuty napsal(a):
Tý jofka
To já bych teda přetrhla tebe, Kuty, jak jsi "úasně" ochotná. By mi byla hanba něco takového napsat, nato udělat, e dělám, e nikoho nevidím.
I na tebe dojde. Pak si vzpomene.
Má dcerka v Praze říká, jaká neochota panuje. Jak třeba s kočárkem neodjede několik tramvají, dokud nepřijede nějaká nízkopodlaní, protoe nenajde nikoho ochotného, kdo by jí pomohl s kočárkem dovnitř.
Tyhle mizery - s klidným svědomím to napíu, opravdu nechápu. I oni jednou budou potřebovat pomoc.
majkafa napsal(a):
Kuty napsal(a):
Tím se důchodců ale vůbec nechci zastávat,nejsou to ádní bozi,za které je mnozí mají a při jednání s nimi je nelépe se řídit heslem: na hrubý pytel hrubá záplata.Je ale fakt,e to pak na určitou dobu to na náladě nepřidá.Tý jofka
To já bych teda přetrhla tebe, Kuty, jak jsi "úasně" ochotná. By mi byla hanba něco takového napsat, nato udělat, e dělám, e nikoho nevidím.
I na tebe dojde. Pak si vzpomene.
Má dcerka v Praze říká, jaká neochota panuje. Jak třeba s kočárkem neodjede několik tramvají, dokud nepřijede nějaká nízkopodlaní, protoe nenajde nikoho ochotného, kdo by jí pomohl s kočárkem dovnitř.
Tyhle mizery - s klidným svědomím to napíu, opravdu nechápu. I oni jednou budou potřebovat pomoc.
No vidí,takových je nás skoro větina,akorát já se totady nebojím napsattak jak to je a nedělám ze sebe svatou.
A jetě něco napíu pro ty teoretiky-sluňáky:vzhledem ke vzrůstající agresivitě některých jedinců varuji i svoje děti před tím,aby se v zájmu svého zdraví radi nikoho nikde nezastávaly a nepletli se tak do arvátky,ze které by mohli vyjít (nebo taky padnout) s kudlou v zádech.
Slunost odsáď pocáď,ale ne za cenu ivota či vl.zdraví
Upravil(a) Kuty (27. 1. 2011 13:04)
Není tady
No vidí,takových je nás skoro větina,akorát já se totady nebojím napsattak jak to je a nedělám ze sebe svatou.
Ty holubičko... bych ti přála mít hlubokej kočár s dvojčatama, batole za ruku a nutnost dojet MHD v ranní pičce přes celý město - ne za zábavou, ale třeba do pitálu na vyetření, kam jsi objednaná na 7.30...
Není tady
Kuty napsal(a):
A jetě něco napíu pro ty teoretiky-sluňáky:vzhledem ke vzrůstající agresivitě některých jedinců varuji i svoje děti před tím,aby se v zájmu svého zdraví radi nikoho nikde nezastávaly a nepletli se tak do arvátky,ze které by mohli vyjít (nebo taky padnout) s kudlou v zádech.
Kuty...tohle nemůe srovnávat s pomocí mamince s kočárem. Ta ti tu kudlu do zad nedá
Jinak tvůj přístup k arvátkám je pochopitelný. Ovem smutné je to, e tady ten přístup jsem viděla i u člověka jen má "Pomáhat a chránit". Ale to u je kapitola sama o sobě
Není tady
Kuty napsal(a):
Díkybohu potkávám jiný druh lidí. Nejenom teoretiky ale dokonce i praktiky sluňáky.
A díkybohu mizerů je menina.
Upravil(a) majkafa (27. 1. 2011 13:18)
Kuty napsal(a):
A ví proč je takových bezohledných lidí větina? Protoe to vidí u druhých, u svých rodičů a lidí co je mají vychovávat. Stydět by ses měla....a ne se tím chlubit.
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Kuty napsal(a):
A ví proč je takových bezohledných lidí větina? Protoe to vidí u druhých, u svých rodičů a lidí co je mají vychovávat. Stydět by ses měla....a ne se tím chlubit.
Já se nechlubím,pouze tady prezentuji svůj názor milé Kuře.
Heleno,předpokládám,e ena s dvojčaty v kočáru a batoletem na ruce má k témto dětem taky odpovědného otce,se kterým je mono se domluvit na záskoku u dětí,popř.jiné příbuzné.Jestli tohle není moné je úplně bezprecedentní se tady bavit dál o slunosti lidí v mhd.Ale spí o inteligenci takové eny a její odpovědnosti jakého otce to pořídila svým dětem,ale o tomhle jsem u psala na jiném vlákně,ejo.
Není tady
,předpokládám,e ena s dvojčaty v kočáru a batoletem na ruce má k témto dětem taky odpovědného otce,se kterým je mono se domluvit na záskoku u dětí,popř.jiné příbuzné...
... spí o inteligenci takové eny a její odpovědnosti jakého otce to pořídila svým dětem
Tak si představ (nebo to aspoň zkus), e příbuzní nejsou v dosahu a manel chodí do práce - i takoví jsou - a čas od času prostě s tou smečkou vyrazit musí...
Nějak nechápu, co má společného inteligence matky s burany v MHD...
Není tady
Kuty napsal(a):
Jak to ví,
kdy MHD nejezdí?
Není tady
Kuty, nevěděla jsem, e je nějaká zákonná povinnost vlastnit auto před tím, ne se mi narodí dítě. Ani zákonná "povinnost" nebo jak to nazvat, aby můj lékař a lékař mých dětí byl do určeného okruhu vzdálenosti od mého bydlitě.
Netuila jsem, e jsi tak rychle zapomněla, jak se ije mladým rodinám s malými dětmi. Jedině e bys měla vechno dokonalé. V tom případě tě obdivuji, es měla dostatek veho, děti s "vhodným" odstupem od sebe a manela případně jiné členy rodiny nebo známé vdy v pohotovosti. astná to ena.
Proč jsi ale potom tak jedovatá? A nejenom na tomto vlákně.
barysku - tebe to asi hodně sebralo. Nezbude ti ne nebýt agresivní, ale být asertivní. tedy opakovat svoji ádost sebevědomě a jasně několikrát a nebrat si osobně výpady.
Braň sebe a své děti, nikdo jiný to za tebe neudělá.
Není tady
majkafa napsal(a):
Kuty, nevěděla jsem, e je nějaká zákonná povinnost vlastnit auto před tím, ne se mi narodí dítě. Ani zákonná "povinnost" nebo jak to nazvat, aby můj lékař a lékař mých dětí byl do určeného okruhu vzdálenosti od mého bydlitě.
Netuila jsem, e jsi tak rychle zapomněla, jak se ije mladým rodinám s malými dětmi. Jedině e bys měla vechno dokonalé. V tom případě tě obdivuji, es měla dostatek veho, děti s "vhodným" odstupem od sebe a manela případně jiné členy rodiny nebo známé vdy v pohotovosti. astná to ena.
Proč jsi ale potom tak jedovatá? A nejenom na tomto vlákně.
Ano,cítím se tak a jsem vlastně astná ena.Take DÍKY ZA OBDIV!!Mám to přesně tak,jak si to napsala.A na ty jiné členy rodiny - ti byli 80 km a jsou od nás.A natěstí jsem nebyla nemocná a kdy bylo třeba,dostalmanel volno z práce na hlídání člena rodiny,co ale bylo málokdy.To dnes neexistuje?Vechno jde kdy s chce.
A kdy jsem byla s jedním dítětem v nemocnici,měla jsem tam druhé sebou.
A jedovatá nejsem,píu jen,jak to cítím já,jedovaté ste vy ostatní,podle nich jsem mizera:D
Upravil(a) Kuty (27. 1. 2011 14:13)
Není tady
Kuty, e jsi mizera, sis z toho vyvodila TY sama. Proč?
Já jsem nikde nenapsala - Kuty je mizera.