29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
chtěla bych drobet poradit, jak byste se zachovali v mém případě.
Koncem října jsem přestala brát antikoncepci (brala jsem ji téměř 5let s jednou půlroční přestávkou) s tím, aby se tělo dalo trošku do pořádku před budoucím plánováním miminka, do prosince se nedostavila menstruace, takže jsem dostala injekci na vyvolání. To už se dostavila za necelý týden (13.12.), ale od té doby zase nic.. teď je to 2 týdny zpoždění. Do toho jsme si s přítelem jednou "nedali pozor" (4.1.), prostě jsme to chtěli už risknout, a za pár dní po tomto styku jsem měla divné pocity v podbřišku - ráno takový divný tlak, hlavně pořád pocit, že se mi chce často čůrat - to zůstalo do teď.
Před týdnem jsem běžela k doktorce, jelikož se mi vrátily kvasinky bohužel s nimi bojuji už 2 roky, vždy na chvíli zaberou prášky, co mi doktorka napíše a pak zase nanovo (upozorňuji, stejně jako mojí doktorku - nechodím do saun, bazénů, nejím příliš sladké ani bílé pečivo..), jenže bohužel jsem tam přišla ve špatnou dobu, kdy byla doktorka na odchodu a sestřička mi tedy jen (bez nějakého vyšetření) napsala další prášky, které mi na chvíli zabírají.
Test jsem se zatím sama neodvážila udělat.. je (asi) šance, že můžu být těhotná ?
Jak dlouho bych měla ještě čekat, než znova (kvůli nedostavené menstruaci) půjdu k Dr.?
Za odpovědi moc děkuju, hezký den
Není tady