Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 24. 1. 2011 8:18

Miguelitto
♥------
Registrovaný: 24. 1. 2011
Příspěvky: 2

Trapim se, trapim

ahoj vespolek. Ztracim manzelku, a hledam s kym bych sdilel tu bolest. Je nam 33, brali jsme se pred 10 lety po 4-lete znamosti. Brali jsme se z lasky, 2 deti prisly az potom. Vztah sel pomalu, ale jiste do haje ale stale jsme se to snazili nejak udrzet. Na vine jsem byl hlavne ja - byl jsem zabedneny, nedokazal jsem naslouchat, manzelka si neumela dupnout. Pak to zacalo jit z kopce i v posteli. Pred rokem sla po materske do prace, pred dvemi mesici se zamilovala do kolegy. Byt s nim nemuze - ma sice nefungujici manzelstvi, ale v nem jsou deti, ktere nechce opustit (a moje manzelka taky nechce aby rozbil rodinu). Mne pry uz nemiluje (nekolik let). Ja ji neskutecne miluju. Pred par mesici jsem dospel k zaveru, ze nase problemy (tehdy zadna nevera jeste nebyla) jsou asi zpusobeny definitivnim vychladnutim vztahu, chtel jsem se s tim smirit a najit novy smysl zivota. Nepovedlo se. Naopak jsem si uvedomil jak moc svoji manzelku potrebuju, miluju. Kdyz jsem se pred 2 tydny o nevere dozvedel, byla to v podstate uleva - konecne mi posledni tydny zacaly davat smysl. Ani necitim vztek, nemam potrebu nikoho obvinovat.  V hlave se mi rozsvitilo, vim, co jsem delal spatne, ale je pozde.

Nevim jak dal. Zatim zijeme spolu, nechce me pripravit o deti, ale kdyby se rizenim osudu (u jejiho milence by se to doma provalilo a manzelka by ho vyhodila) stalo, ze by mohli byt spolu, tak pujde. Je zamilovana, nam prakticky nedava sanci. Takze trpim, snasim SMS, kazdonocni chatovani na FB i chvilky, kdy jsou spolu v realu. Nedokazu se ji vzdat. Udelal bych cokoliv, abych ji ziskal zpet.

Prosli jste si tim nekdo? S jakym vysledkem? Poradite?

Není tady

 

#2 24. 1. 2011 23:10

sedmyz9
♥------
Registrovaný: 7. 11. 2010
Příspěvky: 8

Re: Trapim se, trapim

Přečti si  - http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44866
               http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=44467  - muj příběh :-( Ps:pořád to bolí
Hlavne članky od (Denver30) ten chlap vi o čem mluvi. Drz se, jsem v tom taky :-(

Není tady

 

#3 25. 1. 2011 8:16

Miguelitto
♥------
Registrovaný: 24. 1. 2011
Příspěvky: 2

Re: Trapim se, trapim

jj, cetl jsem, dik za reakci. On je tu dost zasadni rozdil v tech detech - uz maji 8 a 5, to uz nejsou mimina, jsou to osobnosti se kterymi mame vztah. Navic se od vcerejska veci pohnuly - ten jeji to oznamil doma svoji manzelce, takze s nejvetsi pravdepodobnosti se jim vztah rozpadne. Moji uz nic nedrzi, je ji jedno ze nedodrzel zasadni slib, ktery ji dal, je pripravena rozbit rodinu kvuli 2-mesicni znamosti. Nechapu, vubec to neodpovida jeji povaze, prisuzuju to zamilovanosti. Snazim se ji presvedcit, at pocka rok - ona na to ze nevi, ze zalezi jak to dopadne u nej doma. Ale zjevne se ji rok cekat nechce. Je jak zamilovana pubertacka, akorat ze to odnasi vic lidi.

Najednou resim docela jina dilemata - za chvili mi bude chtit odvezt deti. Pocitam, ze "ze zakona" bych ji v tom mohl branit az do rozhodnuti soudu, ale akorat bych tak oddali nevyhnutelne a definivne bych tak zavrel dvere pro jeji pripadny navrat, pokud by se ji casem v hlave rozsvitilo. Navic pretahovana o deti by jim rozhodne neprospela.

Docela ziram, jak se sam v posledni dobe menim. Perfektne to napsala Wiki v jednom z vlaken vyse - "neco pevnyho v zivote nemuze byt tva partnerka". Co jsem nedokazal za 15 let, prislo najednou samo, ze dne na den. Stojim na vlastnich nohach, na nikoho neprenasim svou odpovednost, delam veci "pro sebe", nepotrebuju "vnejsi" motivaci. Ta cena je ale neskutecne vysoka.

Není tady

 

#4 25. 1. 2011 8:24

majkafa
Host

Re: Trapim se, trapim

Miguelitto napsal(a):

Docela ziram, jak se sam v posledni dobe menim. Perfektne to napsala Wiki v jednom z vlaken vyse - "neco pevnyho v zivote nemuze byt tva partnerka". Co jsem nedokazal za 15 let, prislo najednou samo, ze dne na den. Stojim na vlastnich nohach, na nikoho neprenasim svou odpovednost, delam veci "pro sebe", nepotrebuju "vnejsi" motivaci. Ta cena je ale neskutecne vysoka.

Za tu vysokou cenu to stojí - pro tebe.
Ale teď je ještě příliš brzy, abys to viděl. Chce to čas, a to není fráze ale fakt.
I když - jen čas ukáže, jak vysoká je ta cena pro děti.
Já už je měla dospělé.

 

#5 25. 1. 2011 8:35

majkafa
Host

Re: Trapim se, trapim

Ale říkám si, že když mi to nechtělo dojít po dobrém, halt to muselo jít t잚í cestou. Musela jsem se naučit neviset na svém BM a nemít ho na piedestlu.
A možná se i děti měly něco naučit. Takže už to beru, že to tak prostě je. Opravdu to chce čas, aby přebolelo.

Upravil(a) majkafa (25. 1. 2011 8:38)

 

#6 29. 1. 2011 22:44

ready
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 7. 1. 2011
Příspěvky: 536

Re: Trapim se, trapim

Miguelitto,
já ti nic poradit nemůžu. Chápu, že to bolí jako svině, tak jen - drž se!

Není tady

 

#7 2. 2. 2011 18:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Trapim se, trapim

No, možno je to v konečnom dôsledku dobré - ty si už ani o ten vzah nestál (aspoň z tovjho úprimného príspevku mi to tak vyplynulo), ale nechceš, aby "ju mal ten druhý" - no a potom je určite blbé prís o deti. Ak ste ale aspoň zrelí a múdri rodičia, o deti prís nemusíš a v ďalšom vzahu sa môžete - obaja - vyvarova starých chýb.... čo nie je málo.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů