6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dovoluji si zkopírovat.
Tak mám tu čest vám oznámit tuto krásnou novinu od Abby, že už má Dorotku u sebe tummenupp
HALOO! TAK JSEM NA SVĚTĚ, JMENUJI SE DOROTKA, MÁM 3420 G A 49 CM A NARODILA JSEM SE CELKEM RYCHLE V 7:14.
Abby moc a moc gratuluju a opravdu to byla rychlovka. Hodně zdravíčka a štěstíčka .
Není tady
jéééé, to je paráda, Abby - moc gratuluju k Dorotce a přeju hooodně zdraví a Tobě rychlé zotavení a ať se hezky rozkojíte a bez problémů!!
Dorotka má moc pěkné míry a určo to bude šikulka jako je Terezka!
Tak tip na pondělí mi sice nevyšel, ale to vůbec nevadí, hlavně, že jste to tak hezky zvládly!
Není tady
Abby: tak hodne stesti, holky, at se vam krasne sziva a uzdravuje a pribira, abyste mohly rychle domu za tema svojema clovekama a uzivat se vsichni vespolek...
Není tady
ze srdce gratuluji k narození druhé dcerušky a přeji celé vaší rodině mnoho zdraví a štěstí ať se vám daří
Není tady
Tak ještě jednou tady. Abby moc gratulujeme
Není tady
Abby obrovska gratulace k Dorotce. Preju, at mate hodne mlicka a zadne boleni
Není tady
Abby moc gratuluju k Dorotce. Nakonec to byla rychlovka. Ted uz jen se pekne rozkojit a supky domu za Terezkou.
Není tady