|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
MYslíte,že mám jít do center i přesto,že se mi před rokem a půl podařilo otěhotnět přirozeně a pak zamklý těhu.
Snažíme se od roku 2007.Mudr říká,že,když to šlo přirozeně tak at ještě počkám,ale roky utíkají a mě už to neba.JAsně,že by se mi to líbilo přirozenou cestou a hormonů se bojím,ale nevím jak se rozhodnout.
Co vy na to?
Upravil(a) Bublina (21. 1. 2011 16:01)
Není tady
Bublino já otěhotněla přirozeně dvakrát, dvakrát jsem o miminko přišla. Rok po druhém potratu jsem šla do IVF a výsledek vidíš v metříku
Taky jsme tomu ještě dávali šanci na přirozené otěhotnění, ale nic se nedělo. Myslím, že rok a půl je dost dlouhá doba, jestli tě to trápí tak určitě není od věci do CAR zajít. Budu držet pěsti!
Není tady
mě po min. potratu (zkoušení 2roky) řekl doktor, že pokud do roka nic, tak mám zase přijít.
Není tady