6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Koukám, e u jsem tu 5 měsíců nebyla...hmm letí to... Sluni přila jsem kouknout hlavně na Tebe. Moc drím palce !!!!!
Není tady
Jejku holky moc Vám gratuluju a drím pěsti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
já tu jsem
Není tady
jeee holky, ze by sme to znovu ozivili?
jo a Gabi mne tkay zajima jak to s vama vypada
Není tady
nn, ja v mezicase zmenial pritele, sme spolu 2 a pul roku a on jaksi furt mimco nechce.. no nevim, doufam, ze ho to endky prejde, ja bych uz byla hodne rada za nejakeho drobka
Ale jak bych ho k tomu dotlacila tka to ais nebude moc dobre.. no nevim, pord tajne doufam, ze ho tohle blbe obdobi, ze deti jenom placou prejde... ono je clekem problem ze v okoli zadne mimco nemame, jenom ty co vetsinou placou v MHD, takze ani nema kde najit nejake prijemne zazitky s detma.. ted mame tehotnou kamosku, cca podobne jako ty Mishi a tak doufam, ze pson tohle nejak pomuze..
Není tady
jo holky .... já furt nic po tom loňském mimoděloním mi funguje jen ta pravá strana (vaječník) jene u něj nemám ten vejcovod, tak je to naprd .... od října chodím na Mojíovku, aby jsme rozhýbali ten levý vaječník, ze kterého bych mohla otěhotnět, jako já můu otěhu i z toho pravého vaječníku, jene tam by to vajíčko musel nasát levý vejcovod a to je hoooooodně malá pravděpodobnost mám za sebou i dalí IVF, i IVF s minimálkou a prostě jak mám vajíčka vyhnaná hormony, tak jsou prázdná a jakmile mám ovu bez léků (co je zázrak), tak tam vajíčko je plné!!!!! take já u doufám, jen v zázrak!!
Není tady
ahoj maminky, těhotenství je krásná věc, jsem za to tak ráda, ale kdy na mě chodí častá malá potřeba kdekoli a podmínky venku jsou někdy na toaletách tragické... mám balení kapesních hygienických prkének a řeknu Vám skvělá věc, mrkněte na nepovolená reklama je to ted můj věrný společních v kabelce:)
Upravil(a) tina (17. 12. 2013 13:31)
Není tady