29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, u dr sem byla a nic tam není, takže to mám brát jako opožděnou ms s možným minipotratem o kterým bych ani (nebýt testování) ani nevěděla...máms e hlídat kvůli mimoděložnímu, jinak za týden udělat test, kdyby byl pozitivní hned dojít, jinak na ko za 14 dní....
Není tady
Sluni,mrzí mě to moc,opatruj se
Není tady
slunicko napsal(a):
Ahoj holky, u dr sem byla a nic tam není, takže to mám brát jako opožděnou ms s možným minipotratem o kterým bych ani (nebýt testování) ani nevěděla...máms e hlídat kvůli mimoděložnímu, jinak za týden udělat test, kdyby byl pozitivní hned dojít, jinak na ko za 14 dní....
Sluničko posilam Ti pohlazeni
Není tady
maminaanýzek1 napsal(a):
mISHO NE,ALE MINULÝ 2 DOPADLY TAK,ŽE sLUNI O MIMČO PŘIŠLA A JÁ ZA PÁR DNÍ PO NÍ TAKY.A tak mám prostě strach,protože tohle je poslední pokus pak už manžel nechce.A jak je Tobě?Aspoň ty a Isabelka doufám budete v pořádku!!!!!!!
Anýzku neboj, bude to v poradku, miminku se dari urcite dobre!!! Myslim na Tebe!!!!
Není tady
misha88 napsal(a):
Mně je normálně
!! Ten mám pociž že ani ten podbřišek necítím a včera jo..jsem v práci, odpo jedu mrknout na tu 10ti denní neteř
A ty se neboj...kdy jdeš k Dr.?
Misho, me taky nic neni! Jen mam hodne citlivy prsa, ale zadne nevolnosti, jen me obcas pichne v podbrisku...
Az se mi to zda divny, kdybych nemela ty prsa tak citlivy (a to jen kdyz je zmacknu) tak ani nevim, ze jsem tehotna... No snad to neznamena nic spatneho!
Není tady
Bud ráda že není žádný zvracení, ale ono to třeba dojde, je brzo..
Já mám další den k 31.1 blíž !! Dneska jsme najeli 420km, tak jdu asi spát, nějak mě to zmohlo...
Není tady
Bré ráno, kde trajdáte??
Dneska pro formu mamáč 25, už jsem netestila od čtvrtka, tak přece ty dva nepoužité nenechám ležet ladem:
Tak už tomu asi i věřím a budu (snad i trpělivě) čekat na toho 31.1 ...
Upravil(a) misha88 (23. 1. 2011 9:37)
Není tady
Psala jsem vedle neteřinka je úžasná!!!!!ATvoje čárky super!!!!Isabelko děkuju a opatruj se!!!!Jinak já asi budu následovat Sluni,začala jsem špinit a bolí mě břicho.Na kontrolu ještě ani nejsem objednaná.Asi se vyhnu dalšímu zklamánía na gyndu ani nepůjdu,budu to brát jak Sluni,opožděná MS.
Není tady
No jo to jsem zapomněla chtěla jsem Sluni poslat
Není tady
Sluninko
Anýzku, třeba ještě ...
Mishi
Není tady
Holky moc mě to tu mrzí...Sluni zlato opatruj se, musíš mít teď náladu pod psa
Anýzku posílám vlnu pozitivní energie ať je to v pořádku, špinění ještě nic neznamená, i když sama dobře vím, že na klidu nepřidá, obzvlášť když tam byly už dřív neúspěchy...Dej nám vědět jak to vypadá a nezapomeň si lupnout Ascorutin!
Není tady
Dobré ráno holky moc Vám děkuju!!!:hjarta:Dnes zatím nešpiním,jen mám takovou svíravou bolest podbřišku,tak mi to nedalo a jdu na gyndu na půl 11,tak uvidím.A pak v jednu mažu do práce.Mám děsnej strach,ale to my všechny,nejistota je hrozná,ale tý jistoty se taky bojím,asi jako vy všichni!Ronji Tobě to utíká,bobíšci už jsou určo pěkní macíčkové,jen tak dál!!!!Gabko,Misho taky děkuju!Jste zlatíčka,nemám s kým o tom pokecat,tak jsem ráda,že se můžu svěřit tady.
Upravil(a) maminaanýzek1 (24. 1. 2011 8:55)
Není tady
Anýz a co chlap na to?? Oni to na tom začátku moc neprožívaj že..
A na kontrolu držím palce, pak dej vědět!!! Od prvních // už jsi víc jak 14dní ne?? By mohlo být něco vidět už .
Upravil(a) misha88 (24. 1. 2011 10:26)
Není tady
misha88 napsal(a):
Gáby co ty, kolik jsi DC? Já furt nemám přehled kdy to vypukne u tebe..
mishi, dneska jsem 21dc a začínám utrošem a Synarelem, čekám na ms a pak injekce
Anýzku, myslím na tebe, pak podej zprávu, jak jsi dopadla u dr.
Není tady
Holky děkuju jsem zpátky.No manžel to bere tak nějak ještě taky s rezervou,ví jak to dopadlo 2x loni.Jinak na UZ-jsem 5+6,ale srdíčko ještě nikde.špinění neví proč,kdyby něco mám přijít,jinak až za 3týdny.Moc Vám děkuju,Gábi držím pěstě ať se zadaří a ty Mishi ať jsi toho 31. už taky oddechneš,ale já věřím,že budeš v pohodě!!!!!Isabelko doufám,že ty jsi taky v pořádku!!!
Není tady
Anýzku paráda!! Před tím 6tt je srdíčko málokdy...tak to budou napnutý 3 týdny teda....ale pak už bude srdce jako zvon!!!
Upravil(a) misha88 (24. 1. 2011 12:18)
Není tady
No holky a je to v pr.... po vyšetření mě začalo bolet břicho a teď jsem začala krvácet.Je to jasná krev +bolesti,asi to to vyšetření rozjelo.Vám držím pěsti a u mě je to jasný a manžel už nový pokus nechce a já už asi taky ne 3potraty za 13.měsíců to už je na mě taky moc.Doufám,že nebudu muset na revizi,chjo.
Není tady
Kóči kde jste?? Dino, Hani?? Tady pusto prázno...já se teda možná za čas vydám do Podzimnat, ale vy to tu nebalte!!
Není tady