6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sissi, krásná ... těším se na tebe v chlívku
Není tady
BAF
Holky jen info...testíky jsou stále silnější uplně max už...a rychle naskočí. Nicméně u dr nic něco malinkého bez akce..takže asi biochem těhu... V pondělí na krev a v úterý na kontrolu a pak...revize?? Saaakra já nechci
Upravil(a) sissi (7. 10. 2011 13:55)
Není tady
Sissi neblbni, je to ještě malé! Jaký bys měla být tt? A otěhu bylo třeba později a HCG bude ještě pod 1000 jednotkama, až je přeleze, tak teprv bude neco na UZ!!Držím palec!!
Upravil(a) misha88 (7. 10. 2011 18:39)
Není tady
Holky já vím přesně kdy jsem otěhu pak už nic
Jinak ten utz byl špatný, to jsem viděla i já...žádná dutinka s plodem...jen jakási tečka bez dutinky. HCG bude myslím vyšší...no uvidíme..ale to je fakt pasé...
Není tady
Holky jsem zede, ráno nástup na revizi... Tak tu sedím a bulím a bojím se...já už nechci pod narkozu..to už je sedmá...a k tomu problémy s tlakem nebo tepem...co já vím co to je...
A nemám nejmenší chut do dalšího mimina teda..
Není tady
Kočí je mi to moc líto ten strach moc dobře znám, ale je to opravdu kraťoulinký uspání, ty to zvládneš, to čekání je nejhorší, já vím posílám pohlazení
Není tady
sissinko holka zlatá posílám veliké objetí a hubana moc mě mrzí, že to opravdu dopadlo takhle
Není tady
Ahoj holky...
sisinko, to mě mrzí
trochu nevhod se vám jdu pochlubit, že zítra nastupuju na laparo, máme za sebou spermio (ještě nevím, jak dopadlo, za 14 dní mám jít na kontrolu, tak prý shodnotíme všecko dohromady) a od příštího měsíce nasazujem hormony a hlídáme ovu....tak nám držte pěsti
vidím, že je další vlna těhu dlouhodobek, holky, držím všecko co jde a mám z vás radost
Není tady
sissi napsal(a):
Holky jsem zede, ráno nástup na revizi... Tak tu sedím a bulím a bojím se...já už nechci pod narkozu..to už je sedmá...a k tomu problémy s tlakem nebo tepem...co já vím co to je...
A nemám nejmenší chut do dalšího mimina teda..
Sissinko, mrzí mě to . Věř, že se brzy oklepeš a budeš chtít pokoušet štěstí znovu.
Určitě ti pomůže fakt, že už jedno "mimi" doma máš, to se to pak snáší líp, věř mi .
A příště už budou ty správný // a .
Není tady
čau holky, ode dneška sem doma a laparka samozřejmě nic...malý srůsty jen po slepáku...manža spermio ukázkový...takže nade mnou všici kroutí hlavou....za týden jdu na stehy a za svým dr, tak uvidím, co mi vymyslí...ale paní doktorka, co mě poštěla říkala, že to vypadá na CAR
Není tady
sluní, to jsem ráda, že už jsi doma, moc jsem na tebe myslela ... snad dr.něco vymyslí a proč Car?
Není tady
Ahoj Gabi no hned asi ne, chvilku to budem zkoušet sledováním ovu a prýněco nasadíme a prý se stává, že i když srůsty nejsou, tak to propláchnutí pomůže, takže to určitě ještěchvilku budem zkoušet a pak CAR a stejnak se bojím toho mojeho potrácení
Není tady
Sluni , tak nic extra nenašli jo? Ty jsi teda "případ"... Já hele když došla do CAR, tak 2 cykly sledování a 1.cyklus nasazení Clostu...a bylo...třeba by to bylo i bez něj, to už se nedozvíme.
Já vím, že u vás není problém otěhu, ale aby // vydržely..jasný. ALe třeba se tělíčko CARu "lekne" a půjde i to ...
Upravil(a) misha88 (13. 11. 2011 12:43)
Není tady
čau holky, vidím, že tot ady trochu vázne
mishi, sem případ, co nejhorší je, že teď už nejde ani to otěhu tak po laparce máme 3 měsíce domácí snážo, pak pan dr trochu pomůže hormonama a i když potom nic, tak nějakej CAR...nejlepší je, že rok po vyšetření krve (kdy mi dr říkala, že sem v poho) mi řekl, že jak zjistím těhu, mám hned přijít a dá mi něco na krevní destičky, že se mu nezdá ten faktor VIII...dobrý, ne?
Není tady