|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

misha88 napsal(a):
Ty jo, nás gympl ho dělal na Čarodky myslím, nebo kolem konce dubna prostě....kolik jdete km?
A pěknej metr! Jarní
No u nas je to PRVNI jarní, takže dycky první jarní pátek!
Jdeme jen 15, jde nás víc, tak ať to ujdou všichni, pak jak se vrátíme tak ještě posedíme u gulášku

jj metřík, jarní
)) Jsem právě koukala, že mi "TO" nevýjde na svatbu
jsem se bála 
Není tady

slunicko napsal(a):
tak sem se asi radovala předčasně, moc to nevypadá, že se najednou práce rozjede, tak uvidíme za měsíc
hani,no jo, už to máš za pár, že?!
jj nějak rychle to uteklo
Ale už se těšíme 
Není tady

Kdepak máme tu naší aprílovou nevěstu??
Moooooooc držím palce ať vám vše výjde!!! Počasí hlásí krásný!
Není tady
hola hou
vylezte!!!
dneska sem byla u nové kadeřnice a je naprosto úžasná, od té doby co sem kojila, tak sou moje vlasy jedna velká katastrofa a myslím, že ona mi pomůže, aby už nebyla
začala sestřihem a mám u ní objednaný nějaký spešl šampony přímo na mou hrůzu 
Není tady

Dneska je teda venku škareděěěě...já jsem dneska doma, odpadly nám přednášky, tak aspoň napíšu část seminárky. Fakt se mi do ní nechtělo...ale musííím aspoň kousek 
Sluni, tak to je fajn, že budeš brzo krásná :-D
Není tady
hani, ono se líp sedíá u pc, když je hnusně, že?
my seděli na písku a už mi bylo docela kosa, tak sem se modlila,ať začne pršet a co myslíš, za chvilku Luky hlásí, mami, sem mi kaplo, nbalíme 
no, hned tak to nebude, prý mimimálně rok, než se ty vlasy daj do kupy 
Není tady

Jdu na vás juknout...
Vždyt je sluni krásná i ted
!!
Včera jsme Sluni byli v boskovicích, na vejletě 
Hani stejně den věnuješ škole, tak ono je to fuk že tam nejsi fyzicky.
u nás prší, ale včera krásně.
Jak svatební nervozita??
Není tady

Nojono, my měli full program, Kunštát, Boskovice - hrad, přehrada, wester.městečko a pak ještě níž k brnu...
Není tady
hani, já sem se taky bála!!! 
ale myslím, že mě docela potěšila...v kartách se mimčo ukazuje, sice později (i nějaký měsíc-psala
) nebo až odstaníme překážky...ale mě stačí, že tam JE 
Upravil(a) slunicko (6. 4. 2011 18:05)
Není tady

Sluni: Tak to je fajn
Já bych se teda zeptat nešla, na to nemám odvahu
Radši si počkám, co příjde... 
Není tady
Čauky holky 
Kdepak máme tu naší aprílovou nevěstu??
Moooooooc držím palce ať vám vše výjde!!! Počasí hlásí krásný!
no jo, Kikouši, jak se připravuješ?
...určitě má teď čas na babinet
![]()
Z toho, z čeho jsem měla největší strach .... tak to dopadlo jak jsem si myslela, že dopadne .... ale Všechno ostatní se zvládlo na hvězdičku s jedničkou
Dokonce i počasí jsme si objednali slunečný a hlavně teplý. Dokonce nám i stihlo sprchnout dopoledne štěstíčko
Ale odpoledne pak bylo fakt nádherně 
Není tady
Jo a dávám velikááááánkou pochvalu před nastoupenou jednotkou BBN Gabce.
Holky ty její fotky jsou úplně úžasný ... když jsem si je prohlížela, tak mi pri kazde z nich padala čelist údivem. Ta holka by se klíďo mohla focením živit. 

Není tady
děkuju

Není tady