21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
misha88 napsal(a):
Ty jo, nás gympl ho dělal na Čarodky myslím, nebo kolem konce dubna prostě....kolik jdete km?
A pěknej metr! Jarní
No u nas je to PRVNI jarní, take dycky první jarní pátek!
Jdeme jen 15, jde nás víc, tak a to ujdou vichni, pak jak se vrátíme tak jetě posedíme u guláku
jj metřík, jarní )) Jsem právě koukala, e mi "TO" nevýjde na svatbu
jsem se bála
Není tady
slunicko napsal(a):
tak sem se asi radovala předčasně, moc to nevypadá, e se najednou práce rozjede, tak uvidíme za měsíc
hani,no jo, u to má za pár, e?!
jj nějak rychle to uteklo Ale u se těíme
Není tady
Kdepak máme tu naí aprílovou nevěstu?? Moooooooc drím palce a vám ve výjde!!! Počasí hlásí krásný!
Není tady
hola hou vylezte!!!
dneska sem byla u nové kadeřnice a je naprosto úasná, od té doby co sem kojila, tak sou moje vlasy jedna velká katastrofa a myslím, e ona mi pomůe, aby u nebyla začala sestřihem a mám u ní objednaný nějaký spel ampony přímo na mou hrůzu
Není tady
Dneska je teda venku kareděěěě...já jsem dneska doma, odpadly nám přednáky, tak aspoň napíu část seminárky. Fakt se mi do ní nechtělo...ale musííím aspoň kousek
Sluni, tak to je fajn, e bude brzo krásná :-D
Není tady
hani, ono se líp sedíá u pc, kdy je hnusně, e? my seděli na písku a u mi bylo docela kosa, tak sem se modlila,a začne pret a co myslí, za chvilku Luky hlásí, mami, sem mi kaplo, nbalíme
no, hned tak to nebude, prý mimimálně rok, ne se ty vlasy daj do kupy
Není tady
Jdu na vás juknout...
Vdyt je sluni krásná i ted !!
Včera jsme Sluni byli v boskovicích, na vejletě
Hani stejně den věnuje kole, tak ono je to fuk e tam nejsi fyzicky.
u nás prí, ale včera krásně.
Jak svatební nervozita??
Není tady
Nojono, my měli full program, Kuntát, Boskovice - hrad, přehrada, wester.městečko a pak jetě ní k brnu...
Není tady
hani, já sem se taky bála!!!
ale myslím, e mě docela potěila...v kartách se mimčo ukazuje, sice později (i nějaký měsíc-psala ) nebo a odstaníme překáky...ale mě stačí, e tam JE
Upravil(a) slunicko (6. 4. 2011 18:05)
Není tady
Sluni: Tak to je fajn Já bych se teda zeptat nela, na to nemám odvahu
Radi si počkám, co příjde...
Není tady
Čauky holky
Kdepak máme tu naí aprílovou nevěstu??
Moooooooc drím palce a vám ve výjde!!! Počasí hlásí krásný!
no jo, Kikoui, jak se připravuje?
...určitě má teď čas na babinet
![]()
Z toho, z čeho jsem měla největí strach .... tak to dopadlo jak jsem si myslela, e dopadne .... ale Vechno ostatní se zvládlo na hvězdičku s jedničkou Dokonce i počasí jsme si objednali slunečný a hlavně teplý. Dokonce nám i stihlo sprchnout dopoledne těstíčko
Ale odpoledne pak bylo fakt nádherně
Není tady
Jo a dávám velikááááánkou pochvalu před nastoupenou jednotkou BBN Gabce.
Holky ty její fotky jsou úplně úasný ... kdy jsem si je prohlíela, tak mi pri kazde z nich padala čelist údivem. Ta holka by se klíďo mohla focením ivit.
Není tady
děkuju
Není tady