|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jéje Hani, to mě mrzí, že máš kolem sebe takový lidi 

Neboj, všechno dobře dopadne 
Není tady

Dadula napsal(a):
Jéje Hani, to mě mrzí, že máš kolem sebe takový lidi
Neboj, všechno dobře dopadne
mám kolem sebe 2 skupiny...jednu skvělou, co pomáhá a hrozně se těší...a pak druhou, kteří jsou na
ale tak... už nad nima mávám rukou, tak snad to nezkazí...
Není tady

AHojky...tak já už mám na pilno
Vařím, peču, uklízím...odpoledne jdu k našim a večer se asi budu muset začít učit, v PO píšeme testy
((( Tak hezký den !! U nás prší
a v Praze prý sněží...
Není tady
hani, nenech se vytočit
u nás to ale bylo podobný

Není tady

Tak jsme se dneska nějak zapracovali do posledních příprav...a jde se spááát. Dobrou!...a hezkou neděli!
Není tady
čau holky, jak se vede, hani, vidím, že přípravy vrcholí
a na všecky se vyprdni, bude to TVŮJ den, tak si ho nenech zkazit 
já ms pořád nic...sem se ale dočetla, že někdy vůbec nemusí přijít, což je super, když sem měla HA právě na to...no nic, tento měsíc to nějak spytlíkuju a s metříkem začnu až za měsíc....
dneska vařím játra na cibulce, normálně je nejím, ale mám na ně hroznou chuť a hlavně sem se konečně naučila rýži, tak už posunuju čas, abych začla vařit
sem poslední dobou tak nenažraná, v práci sním celej oběd
každej drží dietu a na mě příjde žravá zrovna před létem
a ještě sem vám chtěla napsat, že už mi vylízají moje zasetý rajčátka
mám z toho takovou radost :sup: ještě čekám na jahody a bylinky a ještě teď pletu vestu, hosím vám obrázek, chcete? 

Upravil(a) slunicko (20. 3. 2011 10:22)
Není tady

Sluni, o rajčátkách jsem četla ...tak hlavně ať se nakonci objeví červený
...Vesta pěkná, ty už fakt nevíš, co by jsi dělala 
Nohy si určitě nahoru nehodím, jelikož ve škole to začíná být hoňka a zařízené ještě není úplně vše. Takže myslím, že to bude tak akorát na čas.
Není tady
Mishi, tak co říkala rodina, když jste jim oznámili tu novinku
?

Není tady
mishi 
holky, mrkněte (povinně!!!
) na nástěnku a případné změny mi nahlaste
chtěla sem to spravit, ale pamatuju si prd, tak mi to napište do SZ...kují
to se týká hlavně těhulí 
Není tady

Ahojky holky, jak je?
Já se ráno probudila, na jedno oko vůbec neviděla....tak jsem šla hned k očnimu a mam antibiotika, mam zánět
Vypadám, jak kdyby mi dal někdo ránu, jak to mám napuchlý
...Udělat se mi to za měsíc, tak fakt nevím...
Není tady
čus holky, kde se flákáte!!
hani..nemilé, držím pěti, ať je to oukej 
já sem pro změnu nemocná, pondělní větrání v práci fakt nebyl nejlepší nápad...ale miluju Lukyho kapky a tátův paralen, sou to moji nejlepší kámoši a díky nim můžu normálně fungovat 
jinak holky, včra sem měla nahnáno, protože s úbytkem práce se u nás v práci zbavujou i nepotřebných lidí...mluví se o tom už asi týden a po pondělní poradě vedení padlo, že půjde 14 lidí....a co myslíte...nejsem mezi nima!!! jupíííí 
Není tady

slunicko napsal(a):
hani...že?!
![]()
mám smlouvu do dubna, tak snad nebudou dělat čistku i příští měsíc
No to určo néééééééé...dyť by jim tam pak nikdo nezbyl 
Není tady

Tak jak se máte před víkendem?...My se dneska chystáme na 1. jarní pochod, co tu každoročně pořádá gympl
Tak už se těším...dneska to vypadá, že i výjde počasí 
Není tady