21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nahlas jetě NE!! No vypadá to fakt na toho 1.1 , take na Silvestra jsem chlastat jetě mohla
!!
Sluni mi tohle psala v sms:(!
Není tady
Mii, Isi moc vám drím palečky!!!!
Sluninko, co to čtu to snad ne
Není tady
misha88 napsal(a):
...tak to nepřipal!!
To se mi jetě nestalo Jen jednou malinko se to chytlo ze spod, ale to byla 1. zkusenost s novou troubou
Není tady
To máte tu jak jsou na ní ty dvě plotýnky?? A to je normální trouba, já myslela mikrovlnka...
Není tady
misha88 napsal(a):
To máte tu jak jsou na ní ty dvě plotýnky?? A to je normální trouba, já myslela mikrovlnka...
jj to je trouba Mikrovnku máme jinde
Není tady
Nějaká unavená nebo co...ale ne jetě projdu vanou, bude deset
Upravil(a) misha88 (20. 1. 2011 20:52)
Není tady
misha88 napsal(a):
jj to tak bývá
Není tady
misha88 napsal(a):
Opova se máčet ve vaně mamino Pouze sprcha, jasný
Není tady
Sluníčko, v konečníku jsem se dozvěděla, e krvácí .... nevím co na to napsat ... snad jen, e mě to váně straně moc mrzí. Myslím, e Ti to vechny holky tady ze přály ....
tak se dr
Není tady
Dadula napsal(a):
misha88 napsal(a):
Opova se máčet ve vaně mamino
Pouze sprcha, jasný
My máme jen vanu, take i sprchu musím robiti ve vaně...
A kdy jsme u toho... co se vechno v těhu nesmí? Za jídlo.. a ták. Lékarnice mi řekla e nemůu alvěj, jsem si kupovala zaráz test a Mullerovi pastilky na kael alvějový, ale ty byly pro nemocnýho M. !
Není tady
A u fakt jdu, jsem musela jít tchánoj chystat mapy, vypravuje se zítra do Brna - se tam někdy ztratí chi !
Není tady
Tak to jo, ale ádný ráchání jasný
Jé Misho, o té alvěji jsem se to dozvěděla taky a v tomto těhu, ale nikdy ádný alvějový hody nepořádala, take jsem v klidu ..
Holky, mizím, jsem KO
PS: Jo a Misho ta čárka není o chlup silnějí ale minimálně o pořádnej chlupanec .... ukázková !!!!!
Není tady
Ahoj holky, ani se mi vám sem nechce psát, mezi tolik pozitivních zpráv...mám z vás ohromnou radost a doufám, e mi ji budete dělat dál
abych upřesnila svůj stav, tak včera sem začala lehce pinit, přes noc z toho bylo normální pinění a ne sem dojela do práce tak krvácení, nahodila sem dva ascorutiny, ale asi pozdě, vypadl ze mě nějakej kousek, ale od té doby krvácení jaksi ustává, říkala sem si, e zavolám k dr, e to hodíme na opoděnou ms, ale nějak se mi to nezdá, vůbec mě nebolí břicho ani nic jinýho a nekrvácím jasnou krví (jako za večer), ale zase píňo...uvidíme, co bude do zítra, naděje si nedělám, tohle normální není, ale aspoň to třeba budu mít bez revize a ubyde mi starost s neschopenkou....celou dobu sem s tím počítala, e je větí ance e to nedopadne, ne e jo, e mám aspoň plnou hlavu práce a e třeba nebudu ani brečet, ale nejde to, nejsem taková hrdinka, jakou bych chtěla být a i kdy je to vlastně opoděná ms, tak to bolí.......kadopádně tímhle pokusem končím se snaením, dokud nenajsou nějakou příčinu, proč se děje co se děje, náhodu u mi nikdo nevnutí, pomalu se mi rozplývá sen o deseti dětech, ale táta stejnak říkal, e kvůli mě autobus kupovat nebude, tak nám budou muset stačit jen ty tři, co se vlezou do naeho auta....
Holky, mám vás moc ráda a sem ráda, e tu ste a e mám kam hodit svoje momentálně úplně zmatený mylenky...(akorát prosím, nepite mi, e to bude dobrý a napite mi to a to dobrý bude....) díky
L.
Není tady
Sluni k Dr. ale zajdi at na tebe mrkne! Vím e tady ádná slova útěchy nepomohou, take říkám, e jakmile (BRZO!!) s Dr. na něco přijdete..tak se pak zadaří..a miminek bude třeba i víc ne tři (za sebou, najednou to ani být nemusí vid )...
Není tady
Sluni vůbec tě nechci utěovat,jen mě napadlo jestli to nemohl být hematomek co ti to způsobilo.Podle mě by jsi měla jít na UZ a pokud to bylo tím tak bys měla dostat duphaston nebo utrogestan.Kadopádně kontrolu ultrazvukem by to chtělo.Takhle jsem to měla u Adélky, a ty kousky co ze mě odcházely bylo mizející dvojče.Dostala jsem léky a Adél u je 8.
Není tady
Sluni i mě je to moc líto, má chuděrko trápení
Vůbec si teď netroufám soudit, co se děje, vzhledem k tomu, čím u sis prola, tě vůbec nechci trápit vykládáním toho, e to můe být v pořádku. Chci ale podpořit holky v tom, e teď u bych si n UTZ zala, přeci jen pro jistotu.
S krvácením v těhu je to holt těké, někdy je to dobré a jindy ne. Já krvácela naposledy a nedopadlo to, teď krvácím v podstatě od 8tt a zatím ve v pořádku, díky Bohu. V desátém týdnu jsem to měla tak, e jsem byla asi týden bez krvácení a pak ze mě najedou v noci vyla veliká sraenina a pak spousta krve. Hned jsme jeli na pohotovost a ve bylo v pořádku. Myslím e by bylo dobré nechat se teď zkontrolovat, je určitá ance, e ti doktor řekne, e je to zatím v pořádku (teď teda uvidí maximálně tak tečku v děloze), nebo třeba zjistí, e to bude potřeba dočistit, protoe neodela vechna sliznice...tak jako tak bych si tam zala. Dr se holka, moc na tebe myslím!
Není tady
Já nevím co radit, u mě pinění a pak najednou hnědá krev znamenala konec těhu, ale tehdy jsem tu četla i pozitivní příběhy, take doufám, e ty bude dalí pozitvní.
drím palce
Není tady
U mě minimální pinění a taky 2x konec,straně moc bych přála Sluni aby to bylo dobrý,a nechci utěovat,ale ten ultrazvuk je podle mě potřeba udělat,u i proto aby opravdu věděla na čem je.Ach boe a já tak věřila,e to teď dobře dopadne a teď u to nevidím ani dobře u mě,kdy tu tak vechno čtu,tak ztrácím naději,nato v mým věku.
Není tady
mISHO NE,ALE MINULÝ 2 DOPADLY TAK,E sLUNI O MIMČO PŘILA A JÁ ZA PÁR DNÍ PO NÍ TAKY.A tak mám prostě strach,protoe tohle je poslední pokus pak u manel nechce.A jak je Tobě?Aspoň ty a Isabelka doufám budete v pořádku!!!!!!!
Není tady
Mně je normálně!! Ten mám poci e ani ten podbřiek necítím a včera jo..jsem v práci, odpo jedu mrknout na tu 10ti denní neteř
A ty se neboj...kdy jde k Dr.?
Upravil(a) misha88 (21. 1. 2011 13:36)
Není tady