Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 19. 1. 2011 12:39

Vikyy
♥------

Bolestive zahnizdeni??

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli je mozne bolestive zahnizdeni?
Je mozny, ze slo i o ovulaci, ale nepamatuju si, ze bych ji mela bolestivou pred HA.
Prestala jsem brat HA v prosinci, od ty doby nic. Sex jsem mela nedavno a par dni na to me asi tri dny stridave bolelo bricho a podbrisek, treti den to vygradovalo do asi pul hodinoveho pichlave bolesti v podbrisku na levy strane. Behem dvou dnu bolest zmizela a ted uz jen cekam.
Je to prvni cyklus bez HA, tak je dost pravdepodobny, ze je to spis jen rozhazeny a byla to nejspis ovulace (nevim, kdy ji mam).

Pro presnejsi predstavu:
posledni MS od: 10.12.
sex: z 8. na 9.1.
bolesti: 11.1. - 14.1.
pichlava bolest: 14.1.

Prosim poradte. Asi je to jen planej poplach, ale tak znate to. Ta nevedomost je hrozna...

Není tady

#2 19. 1. 2011 16:25

Pag
♥♥♥♥---

Re: Bolestive zahnizdeni??

Viky, jaká nevědomost? Jakej poplach? Buď to byla ovu nebo ne. My na to takto na dálku těžko přijdeme.  Když jsi brala HA, tak jsi těžko měla bolestivou ovulaci, to mi věř.

Jestli se snažíš otěhotnět, tak tomu dej volný průběh a trochu času, za několik cyklů na sobě už ovulaci Poznáš nebo taky ne, nic se neděje. Miminko přijde, ať už to na sobě poznáš nebo ne, je mu to zcela jedno. Jestli se budete tulit 3x do týdne, tak šance na otěhu u zdravé ženy je vysoká. Nechceš si ten sex začít spíš užívat? Prý to výrazně zvyšuje šance na otěhotnění vissla

P.S. A co ukazuje těhotenský test?

Upravil(a) Pag (19. 1. 2011 17:27)

Není tady

#3 19. 1. 2011 17:41

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: Bolestive zahnizdeni??

Vikyy - nevím jak to je u tebe, já po vysazení HA měla první cyklus delší. A bolest v podbřišku přišla s takovou silou, že jsem málem jela do nemocnice se slepákem lol Naštěstí mě pak holky osvětlily, že to byla ovu. No a bolestivou jí mám dodnes. Taky si nepamatuju, že by mě ovu před braním HA bolele, ale je to tak dávo, tělíčko bylo mladší, těžko říct.

No a pokud se snažíte, tak se vážně zkus nestresovat první měsíc. Zdravému páru trvá v průměru utěhotnění rok (takže i rok a půl může být klidně v pořádku).
A pokud se nesnažíte, tak radši kondom wink

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí