18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, prosím Vás kolik je asi potřeba plen do porodnice? Díky
Není tady
Katulo, my nedostávali v nemocnici nic, vzala jsem si tam pro začátek půl balíku pampers newborn (tj.něco kolem 20ks) a pak mi jetě manel dovezl pár, kdy za mnou jel, abych netahala ten velký balík na příjem před porodem... hlavně si zjisti, jak to u vás je v porodnici, a jich netahne zbytečně moc, nebo a Ti nechybí... někde něco dají, u nás třeba jen tu úplně první, přímo na porodním sále a to si nejsem jistá, jestli i tu si nevyádali přímo z naich zásob...
Není tady
A kde bude rodit?
My jsme v Podolí spotřebovali malé balení Pampers Newborn (20ks) a zbytek jsme měli "erár" Happy Bella, které nemocnici v tomto směru sponzorovaly.
Jinak asi dostane od personálu lísteček se seznamem a tam bude doporučovaný počet plen uveden.
Jo a uvádí se, e novoek v průměru potřebuje 12-15 plen denně a nám to tak vycházelo (Sam měl jetě ve zvyku hned pokřtít právě vyměněnou plenku).
Upravil(a) Fidorka (19. 1. 2011 9:02)
Není tady
Já rodila v Rokycanech a dostali jsme plen, kolik jsme potřebovali. A opravdu to bylo tak 15 plen denně.
Není tady
Ahoj, chystám se rodit v Plzni ve FN, mají na stránkách seznam potřebností. Mám připravený balíček newborn plen z DM, 28 ks, jinak nakupuji velká balení a to se mi nechce táhnout s sebou.
http://www.fnplzen.cz/pracoviste/inc/gp … odnice.pdf
Ale kdo ví, jak to bude po 1. březnu, moná budu muset k Mulačům...
Není tady
Bětko, nebudu dělat chytrou, ale s nákupem plenek pozor. My jsme nakoupili 2 velká balení dvojek Pampers. Máme veliké těstí, e mu Pampers vyhovují a máme je dodnes, mám spoustu kamarádek, které mají dítka, kterým Pamapers nevyhovují a mají jiné. Davídkovi třeba nevyhovovaly ani Huggies, Tesco plenky, Happy Bella. A od Pampersu mu vyhovovaly jen 2 druhy. No a po návratu z porodnice jsme museli koupit jedničky plenky, Danda byl malý, ty jsme měli 14 dnů, pak dvojky, ty jsme měli asi tak 2 měsíce a pak trojky, můj názor je ten, e ve velkém se vyplatí nakupvat a tak vel. 4
Není tady
Alio uvidíme, kdy to nepůjde, dám si inzerát. Spí mám strach, e mi z těch jedniček brzy vyroste, jsou taaak malinkaté.
Není tady
My jsme je měli 14 dnů, a to byly tak 3 balení, ale ta balení byla malinká.
Není tady
Fidorka napsal(a):
A kde bude rodit?
My jsme v Podolí spotřebovali malé balení Pampers Newborn (20ks) a zbytek jsme měli "erár" Happy Bella, které nemocnici v tomto směru sponzorovaly.
Jinak asi dostane od personálu lísteček se seznamem a tam bude doporučovaný počet plen uveden.
Jo a uvádí se, e novoek v průměru potřebuje 12-15 plen denně a nám to tak vycházelo (Sam měl jetě ve zvyku hned pokřtít právě vyměněnou plenku).
Kde budu rodit nevím, protoe porodnice, kam jsem chtěla se asi bude ruit, kvůli odchodu lékařů, take asi doma na gauči . Take to zatím neřeím, a jak to dopadne s těma doktorama, protoe ty ostatní porodnice jsou dál. Proto si dávám dohromady tokový univerzální seznam, a pak nakonec pojedu úplně někam jinam. Díky za rady.
Není tady
Bětka napsal(a):
Alio uvidíme, kdy to nepůjde, dám si inzerát. Spí mám strach, e mi z těch jedniček brzy vyroste, jsou taaak malinkaté.
Taky mi přila tááák malinkaté a přitom naemu cvaldovi (3.95kg) byly jetě trochu veliké, fakt! Jsou to takoví králící
Katulo, tak moc drím palce, a to celé dopadne k tvojí spokojenosti, to je opravdu nepříjemná situace!
Není tady
Fí díky za útěchu. Mám jich doma asi víc, ne dost.
Katul moná by bylo nejjednoduí nejezdit autem, ale nechat se naloit do sanitky. Jakmile tě tam budou mít, někam tě odvézt musí. A přinejhorím v sanitce je vybavení i lékař. Pokud vím, na RZS výpovědi nepodávali.
Není tady
Tak já pouívala jedničky plenky docela dlouho, myslím tak min. 2 měsíce, ale je fakt, e Barunka moc nepřibírala.Ty nejmení jsme měli DM a Bella happy, pak jsme zkoueli Huggies a nakonec jsme na zelených Tesco, natěstí nám ádné nedělaly problém.
Není tady