21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Problém je jedině v tom, e řeí, koliktát sexují jiní. To Ti snad můe být jedno, nehledě na to, e někteří lidé toho víc namluv,í ne nasexují.
Buď v klidu. Myslím, e jsi úplně normální
Není tady
tak 2x ...... za týden je pro mě akorát ! (po 4,5 letém vztahu) No tak to jsem asi také frigidní ?? )
Není tady
2x za týden .... tak 20 letech vztahu :-)))
ale to je jedno hlavně e to vyhovuje tobě a partnerovi :-)))
Není tady
On jezdí jen na víkendy, take to ani víckrát nestihnem
(jó, někdy je víkend, e to je i 3x za den, ale někdy jen v sobotu .... prostě, nám to tak vyhovuje, kdy se nám prostě chce tak se milujeme - neberu hodnotu vztahu na počet souloí....
(samo, e do toho nepočítám uspokojení jinou formou ne je soulo, e :-) někdo to musí mít kadý den a někdo 1x za týden. hmm
záleí na páru jak se sehrají ...
Není tady
Vaku skoč k vedlejímu tématu a zjistí, e i 4 x do roka je normální....
Není tady
Myslím e můe být klidná, protoe je to individuální a rozhodně by ses neměla ohlíet na to jak často to dělají ostatní. Jde o to aby se ti to líbilo a pak u je jedno jestli to děláte 2x týdně nebo denně. Zase bych řekla e takhle je pro vás sex vzácnějí a nepříjde stereotyp. JInak já s přítelem máme sex tak 4x týdně, teda jen o víkendu, ale je to individuální.
Není tady
no jasně jednou na jaře, jednou v letě, jednou na podzim a finále na Vánoce :-)))
nic se nesmí přehánět :-)) kdy to ve vyhovuje proč ne ...
tím spí kdy se vidíte přes víkend bych pochopil to 3 denně, jene problém je jinde ví ..... a sice kdyby jsi po tom svým miláčkovi touila jako po enáčovi ... leeli byste na tom pořád ... ale kdy má přítele tak na půl tak to chápu e neni kam se hnát ....
Není tady
Ahoj Vaíku, doufala jsem, e dneska nebude mít rejpavou Jak jsme se vyspinkali?
potvůrko :-)
vyspinkali jsme se na ... :-) nevím, co je to se pořádně vyspat ... a rejpavou mám pořád :-))
PS: do někoho je pořeba občas rejpnout protoe popostrčit nestačí :-) třeba mě ví
Upravil(a) vaek (24. 2. 2006 7:43)
Není tady
Já jsem taky dneska měla nechtěný budíček ve tři ráno, vzbudily mě nějaké zdravotní problémy, tak jsem si napustila horkou vanu a relaxovala.
Vaíku, kadé patné období musí jednou skončit a potom vysvitne sluníčko i pro tebe. Záleí na tobě, jak dlouho nechá ty mračna zastiňovat svůj ivot. Zase bude dobře
omyl po patném období příjde jetě horí :-) ale nedá se s tím nic dělat tak je zbytečný se vzruovat :-)))
Není tady
Vaíku, ví co je absolutně po*né a slaboské? Kdy se lidi straně rádi sebelitují.
Ano, ádnou budoucnost před sebou nemá, tak nechce to u třeba zabalit úplně?
Myslí, e to je ta správná cesta. Je ti líp?
potvůrko :-)
no to bude to řeení :-))) ale jetě si musím vyrovnat učty s pár mejdama :-))
Není tady
Abys nestrávil zbytek svého ivota vyrovnáváním nějakých účtů, protoe mejdy bude potkávat pořád
Vaku, do prčajs, ale já s enáčem nespím !!! Kolikrát to mám jetě psát ?
Milovala jsem se s ním dohromady 5x za 1,5 vztahu (jen první půl rok) take 1x za měsíc. Bylo to v době, kdy jsem ale nespala s přítelem !!! Také mi to chybělo.
Chtěla jsem napsat, e někdy spolu spíme i 5x za den a někdy 1x za víkend... prostě kadý to má jinak.
Já ani s prvním přítelem po asi 2 letech nespala vícekrát ne 2 x do týdne a pak třeba 1x za měsíc a pak .... jsme se rozeli :-)
Kdyby bylo jenom na mě, stačí mi 1 x za týden a z toho někdy bych *****la jako veverka (hormony) a zase třeba přítel nemusí mít chu.
S přítelem je sex právě ten nej, který mi vyhovuje. Neměla jsem lepího milence ne je on !
Není tady
Feurinko, líbí se mi jak mluví, ukat jak veverka
Není tady
Feuria
a já u ti po 5 píu e to vím :-)) hele ty si přečte asi jinej příspěvek a pak jak na mě pořád myslí :-) tak odpovídá mě :_))
PS: myslím e jsi někde psala e jsi s enáčem nikdy nespala :-))
co se týče milence ... nevím nevím já si myslím e kdy je to opravdu super tak se můe pořád a vynechat je jako obsák ...
Není tady
Ahoj. Pokud to delas s pritelem 1-2x tydne, tak to je napriklad z meho pohledu pomerne casto. Je to velmi relativni pojem. Nedelal bych z toho vedu. Ja jsem se zenou skoro nespim a trapi me to, ale aspon se o tom pobavime. Vid CECILIE ? :-)
Uvazuju ze k tomu napisu neco sveho pohledu. Kazdy pohled je zatizen troskou subjektivity. Ale to je v jine diskuzi na techto strankach.
V tvem pripade myslim ze problem se sexem a jeho frekvenci nemate.
Tak zase odpovím tobě Vaku nikdy jsem neřekla, e jsem s ním nikdy nespala
Spala, kdy jsem s ním (dle sebe) chodila a byla mooc zamilovaná. To bylo ne jsem z jistila, e enáček čeká rodinku...pak u jsem s ním nespala :-)
Vlastně kecám - jenou jo ! Ale bylo to (měla jsem z toho delí dobu - hooodně velké výčitky) :-( né kvůli, sobě, jemu, příteli ... snad ani tak né kvůli eně, ale proto nenarozené dítě ! Byl to hodně hnusnej pocit
Není tady
Feuria
dík e na mě myslí :-)) a odpovídá :-) vím vím vím, čtu poctivě :-))
a ten poslední odstavec ... chápu :-)
koda e nemám tolik času projet zpět příspěvky .... by se vidělo :-))
hele nejdu ti u na nervy :-)))
Není tady
TŘIKRÁT ZA TŘI DNY, to je taky dobrý, ne? (No, nemluvim o tom, e pak rok nic neni... No to jen pro pobavení...
T.
Není tady