6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, je mi 18 let a asi jsem s přítelem otěhotněla. Prosím Vás, aby jste mě neodsuzovali, ale nejsem na těhotenství připravená a nemůu si ho dovolit. Jetě nemám dodělanou kolu a nevím co mám dělat. Prosím Vás tedy straně moc o rady. Kdy jsem přiblině ve 3 týdnu, jaké mám monosti ? (potrat,práky..) Za vechny rady budu moc vděčná, u jsme psychicky na dně a potřebuji pomoc co bych mohla udělat. Miminko si určitě nemůu nechat tak mě prosím neodsuzujte a moc prosím o rady, jaké mám teď monosti ?
Předem moc děkuji za odpověď.
Není tady
Nikoho neodsuzuju...ale myslím, e je lepí si ve uvědomit jetě před tím ne k něčemu dojde... Ale tak stalo se.... asi bych la k Dr. on ti poradí, co bude nejlepí. V tvém případě asi miniinterrupce.
Není tady
Nejak mi prijde divne, ze bys to ve trech tydnech vedela, nebo i jen tusila. Ja jsem nekdy kolem 5. tydne zkousela test, a nic. A tehotna jem opravdu byla. Nejdriv zjisti, jestli opravdu tehu jsi, a az pak premyslej, co dal. Treba nakonec zjistis, ze to miminko mas rada a ze bys ho rada porodila a mela. Moje sestrenice taky "nevhod" otehotnela a nakonec se ji podarilo dalkove skolu dodelat i s miminkem.
Není tady
Test jsem si jetě nedělala, zítra si ho udělám. Ale mám příznaky -> teď jsem byla týden nemocná a brala jsem antibiotika , jednou na začátku nemoci jsem zvracela, teď mám ,,bílé výtoky" přečetla jsem si o nich tohle: http://www.drpopov.cz/bily-vytok-fluor-vaginalis/ , ale jaké jsem četla, e jsou jedním z příznaků těhotenství. Pořád se modlím a přeju si, abych těhotná nebyla a vechno to byla jen náhoda! O miniinterupci jsem přemýlela,ale bojím se toho a kolik stojí peněz ? kola přeruit v ádném případě nejde, jsem maturitním ročníku a za pár měsíců maturuji! Jinám monost asi není ne interupce kdyby se to potvrdilo e ?
Není tady
Sakura napsal(a):
Nejak mi prijde divne, ze bys to ve trech tydnech vedela, nebo i jen tusila. Ja jsem nekdy kolem 5. tydne zkousela test, a nic. A tehotna jem opravdu byla. Nejdriv zjisti, jestli opravdu tehu jsi, a az pak premyslej, co dal. Treba nakonec zjistis, ze to miminko mas rada a ze bys ho rada porodila a mela. Moje sestrenice taky "nevhod" otehotnela a nakonec se ji podarilo dalkove skolu dodelat i s miminkem.
Take nemůu podle testu teď zjistit zda jsem těhotná ? Jak to teda můu 100% zjistit ? Opravdu jsi to nechat nemůu, je mi to líto,ale opravdu to nejde
Není tady
Fucinko, nechapu...pokud jsi opravdu tri tydny tehotna, maturovala bys s briskem, ne s miminkem, skolu prece prerusovat nemusis.
Ale vidim, ze opravdu asi nejsi pripravena byt na to maminkou, tak ti preju, at tehotna nejsi a nemusis to resit. Zkus zajit pristi tyden k doktorovi na tehu test at vis, na cem jsi.
Není tady
Fucinko, a kdy ma prijit dalsi menstruace? Vetsinou se doporucuje delat test aspon tyden po vynechani menstruace.
Není tady
Dalí menstruaci bych měla mít teď někdy kolem 20. take kdy si zítra udělám test bude mi k ničemu a stejně si nebudu moc být jista kdy výjde negativně ?
Není tady
...a ten bílý výtok můe být reakce na atibiotika, kvasinky mám po uívání téměř vdy, nenervuj se a počkej na termín ms
Není tady
Pokud jsi v maturitním ročníku, tak to maturitu v pohodě stihne jetě ne se mimi narodí, take v tom by problém nebyl. Spí asi směřuje na vysokou, e? ...tak si to hlavně pořádně rozmysli, ne udělá konečné rozhodnutí....a Tě to pak nemrzí, taky takové znám...
Tak drím palce a těhotná nejsi, pokud mimi nechce.
Není tady
Ale bojím se těch příznaků
Není tady
Zřejmě příli čte a má ráda katastrofické scénáře. Zajdi si raději rychle pro antikoncepci, jestli ji jetě nemá. A klid.
majkafa napsal(a):
Zřejmě příli čte a má ráda katastrofické scénáře. Zajdi si raději rychle pro antikoncepci, jestli ji jetě nemá. A klid.
Ne antikoncepci nemám, a kdy jí ted začnu jetě rychle brát, asi u nic neovlivlím e ne ? Teda aspoň "minolost" ,do budoucnosti si dám velký pozor. Ano přesně tak, hodně mě vechno znervozňuje a cokoliv si přečtu tak mě to vystraí! :(
Není tady
Snaím se na to nemyslet, ale není to jednoduché ! Někdo tady napsal, e je na příznaky brzo ? Jak to mám chápat, take pokud bych měla sex při kterém by se to stalo tak do 1 a 3 týdnů nemůu mít příznaky těhotenství kdy se otěhotňuje a déle potom ?
Není tady
Holka zlatá, kdy jsi měla poslední menstruaci a kdy jsi měla sex? Z toho by se něco dalo poznat. Z tvých údajů, e ms čeká někdo oklo dvacátého a e se děsí bílého výtoku, to by nehádala asi ani vědma
Pokud jsi skutečně vyděená, vystřela zítra ráno na gynekologii (má vůbec gynekologa? ), nech si nabrat krev a za hodinu má výsledek, který napoví, nebo úplně vyloučí monost těhotenství.
A přítě si fakt dej bacha
Není tady
misha88 napsal(a):
Fuci, tak tu utkvělou představu pust k vode a fakt nesexuj bez ochrany kdyz mimčo nechce, nech to na partnerovi, muze si on koupit kondom ne??
No já opravdu nechápu lidi, co spolíhají na to, e se to "nepovede" nebo teda spí povede ))) Prostě kdy mimi nechci, tak se postarám.
Není tady
Dobrý den kdo vy jak mám rodit doma prosím napite nebo polete video
Předem děkuji
Není tady
A jetě vám chci říci ze mi je 19
Není tady
Proc chces rodit doma ? A kdo bude jeste u porodu pritomen?
Není tady
Já bych doma nerodila v ádném případě. Nikdy neví jaký bude mít porod.
Není tady
Dobrý den, mam podobný problém. Antikoncepci beru, občas sem tam zapomenu ale to se stává kadýmu, nicméně jak bylo před vánocemi tak jsem měla poslední platíčko a jetě mi nějaký práky seral pes. Mam vtom ted teď velký zmatek.. Asi tak před třemi týdny jsem spala se svým přítelem.. své poslední platíčko i kdy ne celé jsem dobrala a měla bych správně dostat menstruaci tu jsem ale nedostala.. Myslíte e můu být těhotná? Se svým přitelem spim bez kondomu.. Přítel do mě sice neudělal, ale nikdy nevíte.. Jetě jsem přemýlela jak dlouhou má antikoncepce účinnost po vysazení děkuju za odpoveď.. jsem z toho na dně na dítě nejsem připravená a jsem ke vemu z toho veho zmatena
Není tady