|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Prosim o radu, zkousela jsem hledat na netu, ale tak podrobny popis nikde nemaji. 
Dobrala jsem posledni platicko antikoncepce (po 7 letech), teoreticky vcera ci dnes by se mela dostavit ovulace. Vim, ze jednim z priznaku je pobolivani podbrisku a hlen. Doufam, ze to neni moc nechutne, ale dopoledne me pobolival podbrisek a ted ze me vyslo neco, co bylo neco mezi lepidlem a vytokem (pruhledne, jakoby gumove...). Nevim, jestli by to mohla byt ovulace nebo mi zacina nejaky zanet (jelikoz jsem v zahranici, tak by to nebyla uplne prijemna varianta). 
Jak tedy vypada takova ovulace a jeji priznaky? 
Není tady

janinko... co takhle použít strejdu Googla ? Stačí jednoduché napsání "příznaky ovulace" a můžeš čist hodiny...
např: http://www.ovulacnitesty.cz/priznaky-ovulace/

Není tady

No samozrejme ze jsem googlila... vsude se pise hlen... ale chtela jsem vedet nejake podrobnosti a osobni zkusenosti, protoze vsude se pise, ze se to u kazde z nas lisi...
Upravil(a) janinka_v (18. 1. 2011 19:39)
Není tady