Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 23. 1. 2011 17:31

majkafa
Host

Re: Přítelkyně a problém v minulosti

dusička napsal(a):

majkafa napsal(a):

Kamarádství mezi mužem a ženou neexistuje.
Možná PO, ale PŘED ne.

Existujou, mám kamarády smile a nikdy jsem s nima nic neměla ani nás to prostě nenapadlo, jsou to kamarádi většinou od dětství

Dáš ruku do ohně za něj, žes pro něj byla vždy jen kamarádka? Nevidíš mu do hlavy. A není všem dnům konec. smile

#27 23. 1. 2011 17:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Majkafo - za nikoho ruku do ohně nedávám, ani za své děti.
MMCH já vyrůstala s klukama, kamarádila jsem s klukama. Kluci pro mě byli lepší kámoši než holky.
I ted si pokecám líp s kamarádem než s ženskou. Ani žádnou kamarádku nemám, nechci, protože ženský se dokážou za zády akorát podrbat. Chlapi jsou v tomhle čestnější, držej jazyk za zuby, když se jim svěříš.
Mám víc kamarádů, ne jednoho. smile

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#28 24. 1. 2011 9:15

Franzi
Host

Ona nějaký vážnější vztah vyloučila sama úplně nebo až za cca pět let. Má zřejmě nějaký problém v sobě, možná tu nešťastnou událost, ale možná i jiné věci (uvedla toho více), jak to někdo napsal, je asi bloknutá. Myslím, že potřebuje spíše odbornou pomoc. Druhá varianta je, že je úplná samotářka. (Tím se nevylučuje, že neexistence jiskry mohl být ten hlavní problém – jiskry já „dělat“ moc neumímsmile ). Moje známá (a zároveň její), která mi ji dohodila a která ji dobře zná, a kterou jsem včera náhodou potkal, mi řekla, že jí připadalo divné, že ona absolutně nikam nechodí a společnosti se vyhýbá. Neuvedl jsem zde její přesný věk - člověk neví, zda to někdo nečte - ale teď je to jedno, je jí 29 let. Za takovou dobu měla 3 dle jejich slov velmi krátké vztahy. No pravda je, že mě je o necelé 3 roky více a přítelkyni jsem měl předtím jednu, a to asi půl roku.

K tomu kamarádství: pro mě je obtížné kamarádit s příjemnou, hodnou, milou a ještě k tomu velmi fyzicky přitažlivou ženou, to by prostě dřív nebo později skončilo mými touhami. Možná by to u jiné šlo, ale tady to pro mě nejde. To pak dost bolí sad Co udělám je to, že se ji pokusím nasměrovat k řešení jejich problémů, pokud teda nějaké má. Něco ji už píši, snad se neurazí.

#29 24. 1. 2011 12:10

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Franzi napsal(a):

Je mi to dost líto, ale slečna náš vztah ukončila, prý nepřeskočila jiskra. Možná k tomu přispělo i výše uvedená její zkušenost a možná i její zdravotní problémy. To už je jedno. Nabídla jen kamarádství, protože však s tím mám dost špatné zkušenosti z minula, tak jsem toto odmítl, když tak občas napsat mail. Celkově mě to mrzí, bylo s ní fajn, ale takový je život. Na druhou stranu nějaké věci jsem si ujasnil. Tak zas někdy nashle.

Jojo, to je život, s tím nic neuděláš. To víš jistě i ze svého života, že to "něco" pokud nepřijde, tak to tam prostě není.
Chápu, že kamarádství teď nechceš, snad časem.., až to sedne.
A víš - jiskra - to přece není otázku umu. smile Ta tam prostě jen je. Pro jinou kočku ji mít budeš. Na to vem jed. Přečteš si to v jejích očích. smile

Já vím, že mohou být muži a ženy kamarády, ale já osobně takového zkušenost osobně nemám. Myslím tedy , že nemám. big_smile Znám to z okolí. Znaám ty lidi ale třeba 20let a jejich přátelství trvá stále.

Není tady

#30 25. 1. 2011 9:18

Franzi
Host

No jo, to by bylo hezké moci si s nějakou slečnou nebo mladší paní někam vyjít, držet se za ruce, příjemně se pobavit anebo s ní jet na výlet. Večer si lehnout vedle ní a obejmout ji a nechat ji ať svoji hlavu položí na hruď a dá svoji nohu přes moje. Anebo se s ní pomazlit ... prsa, boky, nohy, vlasy, klín ... to by se mi líbilo, to by bylo fajn ... třeba někdy příštěsmile))

#31 26. 1. 2011 12:29

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tak to si piš, že přístě! Ale slib, že nám dáš vědět, až to, cos popsal smile , uskutečníš. smile

Není tady

#32 29. 1. 2011 20:59

Franzi
Host

Wiki napsal(a):

Tak to si piš, že přístě! Ale slib, že nám dáš vědět, až to, cos popsal smile , uskutečníš. smile

Dobře, ale určitě to ještě něco potrvá smile

#33 16. 2. 2011 13:16

Franzi
Host

Asi jsem ty pomíjivé pocity nějak přecenil, už jsem zase v normálu. Abych řekl pravdu celý ten systém namlouvání a seznamování se mi moc nikdy nelíbil a nelíbí. Je to jakési přihlouplé šaškování. Možná, že to nějaký smysl má, a proto tak ženy mají nebo je to ve společnosti zvykem. Stejně ženám to rozmýšlování a rozvažování příliš nevychází - rozvodů je habaděj. Mě se to pranic nelíbí. Ještě štěstí, že mě zbývá už jen třetina času na seznamování - v +38 letech si dítě už pořizovat nemíním. Uvažím ještě zda se seznamovat nebo neseznamovat anebo to budu provozovat jen okrajově. Tak nějak nejsem se svou současnou situací nespokojený, mazlení je sice fajn, ale asi to není zas takový problém pro mě. Mám se docela fajn, žiju plným životem a nějak tak zas moc partnerku k ničemu nepotřebuji, což dokazuje to, že jsem se bez ní až dosud obešel (mimo pár měsíců). A přímo k sexu ji také nepotřebuji, filmů a časopisů je dnes dost a dost. Ještě teda popřemýšlím. Mějte se.

Upravil(a) Franzi (16. 2. 2011 13:33)

#34 16. 2. 2011 16:14

hellium
♥♥-----

Franzi napsal(a):

A přímo k sexu ji také nepotřebuji, filmů a časopisů je dnes dost a dost.

Tahle věta mě upřímně rozesmála big_smile. Ale máš recht big_smile.

Není tady

#35 16. 2. 2011 16:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Franzi: a nějak tak zas moc partnerku k ničemu nepotřebuji

Hmmmm, tak tohle od svých rozvedených kamarádů slyším čím dál častěji.
Blbý pro chlapy je, že ženy to začínají cítit taky tak. wink

Není tady

#36 16. 2. 2011 16:48

majkafa
Host

Mě rozesmálo taky "okrajové provozování namlouvání". lol
Mě osobně sex v sestavě já a já nebaví, je pouze náhražkou. Nu, ale někomu to vyhovuje a nebavilo by ho to zasejc s partnerem.
Franci, já bych zase řekla, že "systém namlouvání a seznamování" je přihlouplé šaškování, protože to tak "vyžadují" muži. lol A určitě nejsou rozvody proto, že to namlouvání "nevychází" ženám, na rozvod totiž také musí být dva. lol

Díky za příspěvek, upřímně jsi mě rozesmál. big_smile

#37 16. 2. 2011 18:05

majkafa
Host

Franzi. "Jenom" se ti někam v tom provozování systémů ztratila láska.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí