|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tehulky, rada bych se poradila. Nakoupila jsem miminku nove obleceni a rada bych zacala s pranim a pripravou. Muzete mi poradit/ napsat zkusenosti s pracimi prasky popripade avivazi, pokud se vubec na miminkovske obleceni dava.
Predem dekuji, v.
Není tady
Vyzkoušela jsem různé prací prášky, ale nejvíc se mi osvědčil na bílé prádlo Ariel Kids, na hodně jemné Perwol-balsam. I pro děti je určená aviváž Silan sensitiv, ale já osobně aviváž nepoužívám, abych aspoň trochu pomohla zpomalit devastaci životního prostředí 
Není tady
mi doktorka rekla ze nemam pouzivat ariel ani persil, ja si koupila primo detsky prasek od Amway, doporucovali nam ho na predporodnim kurzu, je dobry, dost drahy a hrozne malicky ze nezabere moc mista a dava se do pradla jen trosku
Není tady
Viki, já používám celou dobu prášek Mimino, naprosto mi vyhovuje, a dokonce nedělá problémy, i když má malý atopický ekzém. A určitě nepoužívat aviváže, je to prý pro malé miminka největší svinstvo (přesně cituju kožní lékařku)
Není tady
já asi od 3 měsíců používám normální persil i aviváž a malý nemá žádný problém, takže dětský prášek už nepoužíváme
[/url]Není tady
Já od narození používám Lovelu a jsem s ní spokojená.
Není tady
No tak vidim, ze je z ceho vybirat. Ziju v cizine a tady jsou uplne jine vyrobky, tak bych si nechala neco privest jeste pred porodem. Prepirali jste uplne vsechno? Jeste jednou diky za vase rady:-)))) v.
Není tady
Já jsem od začátku používám Lovelu a Persil - takový ten pro děti (je bílý - tekutý). Aviváž nepoužívám žádnou. Ale to nevadí. Prádlo voní krásně a když chci, aby vonělo ještě víc, proložím ho voňavým mýdlem. Teď už je mimčo odrostlejší, takže to víc střídám, používám ale pouze tekuté prací prostředky a aviváž nepoužívám vůbec.
Není tady
kato, oni jsou nejaci dealeri co tyhle prostredky prodavaji, nevim jestli to je i v obchode.
viktorie, ja prepirala uplne vsechno
Není tady
Já peru v pracím programu firmy Missiva - www.missiva.cz
Jsou to ekologické výrobky, trošku podobné Amway a na praní se používá prací gel a k tomu různé doplňkové složky, které se přidávájí podle typu prádla. Ceny Amway jsou ale daleko vyšší.
Není tady