6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Jo, to je přímo fotka těch mých (resp. jednu má ségra).
Cukrová vata je pěkná Tak uvidíme uvidíme, ja bude výbavičku ladit.... kdy u to bude vědět?
Ronjo, tos mě ovem zklamala, e nebude nadmatka (no nic, jdu si číst Biomanelku )
Není tady
No počkej, já neříkám e nebudu, jen e to zatím neplánuju Samozřejmě tajně počítám s tím, e dnem porodu se ve mě zvedne vlna nadpřirozené síly a energie a vechno budu zvládat levou rukou jen s pomocí své vrozené mateřské intuice a hormonů U přemýlím jak vhodně připevnit děti na kojicí poltář, abych se u kojení jen tak neflákala a mohla u toho třeba setřít podlahu, e.
Vědět budu snad 1.2...u se vidím, e tam budu doktora na kolenou prosit a mi to řekne, protoe jinak fakt nemůu kupovat vůbec nic, jak jsem zjistila
Není tady
Ano, jednou ruku vytírat, druhou plstit, nohama cvičit kalanetiku nebo pilates a hlavou to vechno zdobit, aby ten obraz byl dokonalý a vichni vzdychali, jaká jsi nádherná reklama na multimateřství...
To naprosto chápu, i já jsem se potřebovala ujistit, e opravdu můu nakupovat klučičí hadry Pravda je, e jsem nakupovala klučičí od začátku a omlouvala jsem si to tím, e kdbyy náhodou nastal error, tak e na klučičí hadříky půjde vdycky naehlit nějaká ta beruka nebo kytička, něco někde proít růovou nití, bagr překrýt naehlovací Hello Kitty apod. Co vlastně hodlám udělat v případě, e by druhátko bylo XX
Není tady
Ahoj holky, kupovala jsem si manducu a vzápětí jsem narazila na slevový kód na 10% :-) Výsledná cena byla hnedka příjemnějí :-D Take se s vámi o něj podělím, ale je jen do 17.4 http://www.mamaja.cz/aktuality/poveletr … -17-4-2016
Není tady
Stránky: 1 2