|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Mám dotaz... při dvouměsíčním nasazení clostíku (5-9 DC, 100 mg denně), mám ovulaci 20 DC, (cyklus jako takový 35 dní).Dr. mi předepsal clostík ještě na jeden měsíc, s tím, že 15 DC mám přijít na píchnutí Pregnylu (vychází to na víkend, takže musím přijít dřív - v pátek). Není to brzy ? Po píchnutí pregnylu dochází k ovulaci za zhruba 36 hodin...
Není tady

Atro, s timhle sice zkusenosti nemam, ale neda se s tvym Dr. domluvit jina moznost? Bud pondeli a nebo si pichnout Pregnyl sama?
Není tady

Pregnyl z ruky dát nechce (prý to má být kontrolované, kvůli vedlejším účinkům, opakovat lze jen 3x za sebou).. na druhou stranu celkem šetří s kontrolami... ani během užívání clostíku mě nepozval na kontrolu růstu folíků, takže jsem nucena spoléhat pouze na ovulační testy a sledování děl.hlenu.
Není tady

Je tady hodne holek, co maji zkusenosti s Clostilem (zkus mrknout do chlivku Plodilky v roce 2011 ... s closikem nebo bez). Me teda prijde divny, ze ti tvuj Dr. nekontroloval foliky
Ja jsem tam byla nekolikrat, ale to jsem se pripravovala na IVF
A pak jsem si pichala pregnyl sama doma, taky to bylo myslim zrovna v nedeli. Nevim, zkus jeste prosondovat nejake informace od holek Clostilek
drzim paluchy, at je vse ok 
Není tady
Atro, pokud máš ovulaci 20dc, tak mě přijde moc brzo jít na Pregnyl 15dc ... já měla clostík několikrát, vždycky 12dc kontrola folíku a pak následné domluvení pregnylu, který si píchám sama doma. Ovu po clostu jsem měla 16dc a pregnyl píchala 14dc večer.

Není tady