Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 14. 1. 2011 8:18

Atro12
♥------

Kdy nasadit Pregnyl ?

Mám dotaz... při dvouměsíčním nasazení clostíku (5-9 DC, 100 mg denně), mám ovulaci 20 DC, (cyklus jako takový 35 dní).Dr. mi předepsal clostík ještě na jeden měsíc, s tím, že 15 DC mám přijít na píchnutí Pregnylu (vychází to na víkend, takže musím přijít dřív - v pátek). Není to brzy ? Po píchnutí pregnylu dochází k ovulaci za zhruba 36 hodin...

Není tady

#2 14. 1. 2011 9:15

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Re: Kdy nasadit Pregnyl ?

Atro, s timhle sice zkusenosti nemam, ale neda se s tvym Dr. domluvit jina moznost? Bud pondeli  a nebo si pichnout Pregnyl sama?

Není tady

#3 14. 1. 2011 9:29

Atro12
♥------

Pregnyl z ruky dát nechce  (prý to má být kontrolované, kvůli vedlejším účinkům, opakovat lze jen 3x za sebou).. na druhou stranu celkem šetří s kontrolami... ani během užívání clostíku mě nepozval na kontrolu růstu folíků, takže jsem nucena spoléhat pouze na ovulační testy a sledování děl.hlenu.

Není tady

#4 14. 1. 2011 11:21

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Je tady hodne holek, co maji zkusenosti s Clostilem (zkus mrknout do chlivku Plodilky v roce 2011 ... s closikem nebo bez). Me teda prijde divny, ze ti tvuj Dr. nekontroloval foliky butter  Ja jsem tam byla nekolikrat, ale to jsem se pripravovala na IVF vissla A pak jsem si pichala pregnyl sama doma, taky to bylo myslim zrovna v nedeli. Nevim, zkus jeste prosondovat nejake informace od holek Clostilek wink drzim paluchy, at je vse ok smile

Není tady

#5 14. 1. 2011 12:29

Gabka
♥♥♥♥♥♥♥

Atro, pokud máš ovulaci 20dc, tak mě přijde moc brzo jít na Pregnyl 15dc ...  já měla clostík několikrát, vždycky 12dc kontrola folíku a pak následné domluvení pregnylu, který si píchám sama doma. Ovu po clostu jsem měla 16dc a pregnyl píchala 14dc večer.

http://lbyf.lilypie.com/Fg4Gp2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí