|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, udělal se mi na bradavce vřídek!!! Au, au, au :-( Malej mi z toho prsa pije a je to peklo. Doktorka mi řekla, že to může být tím, jak mi malej kousl do prsa při pití a něco se tam zaneslo a udělalo se to. Každé kojení z toho prsa mám osejpky :-). Měla jste to taky některá? A nevíte, kdy se to uklidní. Už se mi ten vřídek udělal někdy minulý týden, pak nějak zmizel a teď v noci se udělal znovu a větší!!!
Není tady

Romco máš to prso tvrdé a nejde z něj odsát všechno mléko? A má ten vřídek bílou špičku?
Pokud ano, tak ho můžeš propíchnout. Je to ucpaná mléčná žláza a to pak bolí a to prso se může zanítit.
Pokud tohle nemáš, tak nevím. S tím zkušenost nemám
Ale zkus pohledat na www.kojeni.net
Tam určitě radu najdeš
Není tady
PetraP napsal(a):
Romco máš to prso tvrdé a nejde z něj odsát všechno mléko? A má ten vřídek bílou špičku?
Pokud ano, tak ho můžeš propíchnout. Je to ucpaná mléčná žláza a to pak bolí a to prso se může zanítit.
Pokud tohle nemáš, tak nevím. S tím zkušenost nemám
Ale zkus pohledat na www.kojeni.net
Tam určitě radu najdeš
Super děkuji, na ty stránky se určitě podívám. Bílou špičku nemám, momentálně je tam stroupek, protože mi to malej v noci rozbil a tekla mi z toho krev.
Není tady