18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jani, já u to zaila, ale to byla Adélka jetě malá a usínala sama. Take to nebyl problém. teď bych asi lítala a řvala jak fůrie.
Jinak jetě jsem nenapsala, e u jsme definitivně bez dudlíka. Snad nám to vydrí. Zase ho prokousla, tak ho sama vyhodila do koe. Teď se občas zeptá, kde je a pak si sama odpoví, zobitej byl já hodila koe.
Jo a taky frčí fráze - mudí ňákýho. (něco smrdí). Ňákýho máme nísto něco, někdo, nějaký, tak jí pořád opravuju.
Upravil(a) hanuscb (29. 3. 2012 9:10)
Není tady
Holky není to jednoduché. Kadý řeíme něco. My teď například řeíme to, e jak se střídáme doma na té "mateřské", tak jeden tohle zakáe a druhý povolí, tudí tak nějak se dohodnout ani nelze a Danda z toho má hokej v hlavě. Ale nejsou to zas tak základní věci. I kdy včera, to byl boj. Měli jsme u nás návtěvu, D. dal na stůl misku s brambůrky (ale nechce, aby to Danda jedl), a já mu říkám, nedávej to tam, Danda to bude chtít jíst. To si ale nedal říct a taky e jo, Danda se na to vrhnul, snědl toho poměrně dost a D. mu to vzal. Samo řev, já říkám, no tos to tedy vyřeil. Tak já vzala jeho mističku, dala do ní 2 brambůrky, ty snědl, řekl dopapal a hotovo. V určitých chvílích se na ty dětičky musí oklikou.
Hanu to je tedy Markétka ikovná. U nás chodí na nočník sám jen kdy je bez kalhot. To pak jde, vyčůrá se a já jenom slyím, jak nese nočník, protoe při tom skáče a líbí se mu, jak to plouchá a zabraňuju největím katastrofám. Dost často chce chodit na záchod, ale tam sám nevyleze, tak to musí čekat na mě.
Gall koda, e nebydlí blí, hned bych si pro trochu strouhanky dola.
Jo a jetě dotaz, ná Danda se straně rád válí na zemi, a to kdekoliv. On je takovej povaleč. Tak samozřejmě mezi regály v krámu ho válet nenechám (to ani nedělá), ale najednou to do něj popadne a lehne si no, třeba před lékárnou (berte to tak, e bydlíme na vsi, kde tu tolik lidí není a není to ádný hypermarket takový malý domeček kolem nejezdí auta, nemůe se mu nic stát). No my s D. ho necháváme, protoe si myslíme, e je to fakt období, ze kterého musí vyrůst a pak sám přijít na to, e to není k ničemu. On si prostě jen tak lehne a vstane. No a u jsem se setkala s názory, e to ostatní dětičky zkouí po naem Davídkovi a přitom je to známka nevychovanosti. Jak jste na tom Vy, taky Vám dětičky dělají nějakou zvlátnost? U nás je to třeba tohle.
Není tady
Ahojky holky ;-) gratuluji nové těhulce ;-)
U nás nic nového, pomalu jdem do toho nanovo, ale přiznám se, e se bojím, patné mylenky zaháním a snaím se myslet pozitivně ;-) u nás se kolkou uvidíme, prý se teď bude přidělávat 1 třída, tak by to třeba mohlo klapnout, hlavně já mám RD na 3 roky a v práci u se po mě ptali, ale do září jetě čas....
Spaní poo Vojta zatrhnul co mu byly dva roky take od září, teď tedy jak bylo dýl vidět a byl pořád venku tak mi během 14 dnů spal poo zase asi 4x co byl na něj výkon, z čeho jednou si mě dotáhnul do postele a usnul a zbytek mi usnul, kdy jsme jeli ze cvičení autem.
Hani - Markétka je ikulka, vojta se jetě svílkne ale oblíkání nee, docela u poznává barvy a kdy si na cvičení skládají z kuchyňských houbiček komíny tak je třídí podle barvy, take děti mají třeba u komín a Vojta běhá a vybírá si ty svoje oranové a ty musí mít vechny take třeba někomu zboří komín, protoe tam má tu jeho
Není tady
Tak to tady nějak usnulo, eny.
Já jdu nahlásit, e jsem na půl roku slaměná vdova, teda 3týdny je manel pryč, týden doma. Tak uvidíme jak to budeme s holkama zvládat. Adélka u začíná chodit a Markétka snad půjde do kolky. Budou akutně otevírat novou třídu a potřebujou děti. take jsem dala závaznou ádost.
a co u vás nového? Peti, jak se cítí?
Není tady
Hani ahojky manel jel někam za prací? teda tři týdny v kuse sama - to je maso tak se dr. Take Adélka u chodí, to je síla jak to letí.
Vojta jde taky od září do kolky, jsem na to zvědavá. Je poslední dobou straně divoký tak uvidím jestli mi ho po měsíci nevrátí domů
Není tady
Jani, ahoj. Jo, za prací. Týden je za náma a zatím to jde. Adélka chodí tak sporadicky. Jetě je opatrná, take úplné chození bych tomu neříkala. myslela, jsem e se rozjede víc.
A Markétka? určitě větí divoch ne Vojts. Neposlouchá vůbec nic, křičí na mě, vzteká se, pořád mydlí adélku, no děs. A kolka nám vyla, ale docela mám obavy, aby se tam nepřiučila jetě víc zlobit. Ona je hodně chytlavá. Kdy vidím synovce, co si nosí ze kolky, smrká do rukávu, prská po lidech kdy se vzteká- to prý dělá nějaký kluk ve kolce. No děs.
Není tady
Jé holky vy se máte, já 3. září nastupuju do práce a kolku nemáme a jestli bude a vezmou nás na 2. kolo je ve hvězdách ...
Vojtu si teď poslední čtvrtrok uívám, zklidnil se a "zmoudřel" jen kdy zalehne poo tak mi večer usíná kolem 11 hodiny, asi bude sova po mě ale abych ho nepřechválila tak vztekací období má teď taky, ale proti zběsilým 2 předelým letům je to balada, zítra jedem na víkend do Prahy k ségře uít si velkoměsto
Není tady
Ahoj holky,
tak Adélka u chodí?? No to letí jak blázen
Hrozi a jak jste na tom s dalími pokusy?
Já trpím pekelně. Břicho mám velké jak při porodu Danyho, pořád zvracím a navíc v těhle vedrech jsem úplně KO.
Musím se hodně hlídat, nesmí otékat nphy, jít nahoru tlak apod., jinak musímnaklusat do porodky.
Jene v tomhle počasí natékají nohy i netěhotným
A to jsem teprve 26tt
Take jestli někdo přede mnou řekne, e těhu je nejkrásnějí období, tak ho polu někam
Není tady
Zdary eny,
to to letí. Peti zrovna jsem si na Tebe vzpomněla, jak to v těch vedrech zvládá.
Hrozi a jak jste na tom s druhým? Makáte?
No u nás dobrý, Davídek jde od září do kolky a neustále mi to připomíná. Hrozně se teď zklidnil, hodně se osamostatnil, take kolikrát sedím 3 hodiny na hřiti a Davídek si hraje. Hlavně s dětmi, ty prostě vyaduje. Jakmile se ocitneme někde, kde děti nejsou, tak ho to za chvíli přestane bavit. Já chodím do práce na 3 - 4 dny v týdnu - prakticky jen na dopoledne, a to je s tátou. Straně si ho teď uíváme. Je s ní sranda, take parádička. Poo u moc spát nechce, take jak kdy 50 na 50 a večer zaléhá v devět. A ráno? v 8, 9 jak ho budeme budit do kolky to fakt netuím.
Co se týče toho co pochytne ve kolce. No, my jsme mezi dětmi neustále a zatím dobrý, sem tam přijde s něčím, ale větinou pochytává věci jakoe se něco nového naučí, on je straně opatrný, tae ne něco začne dělat, tak to chvíli trvá. No, asi se budete divit, ale teprve teď se sám spustí na skluzavce, tedy té velké. Donedávna se pořád drel ruky a teď drandí sám. nee by byl neikovný, ale je fakt opatrný a vechno okoukává, ne někam vleze. Tohle odkoukává od ostatních dětí. Ale nějaký negace jako "smrkání do rukávu" zatím ne. Ale je mi jasné, e to přijde.
A druhé dítko u nás v nedohledu a nejspí ani nebude. Tak nějak toho tátu nemůu přemluvit.
Není tady
Ahojte stará gardo
Jak se vichni máte? U nás se konečně hnuli věci k lepímu, tak jsem konečně nakoukla i na babinet. Andulka dostala kolku taky a ve druhém kole a to jen proto, e jsem je tam byla přemluvit. Jsem se Stellinkou posledních 5 měsíců prakticky furt v nemocnici. Máme za sebou chemoterapii a teď dojídíme na ozařování a Andulka je skoro furt u babiček, tak jsem ráda, e alespoň od září bude ve kolce. Je hrozně ikovná a musela vechno zvládat beze mne.Teď u se jí snaím věnovat naplno co to jde. Stellinka má 8 měsíců a je to hrozný drobeček, nemá jetě ani 6 kg, teď teprve začíná pořádně batit a začíná ji vechno zajímat, kadý den dělá pokroky ale je to s těma dvouma nebo vlastně čtyřma zabíračka.
Zkusím dočíst co je nového i u Vás, třeba se to tu troku oiví.
Není tady
Kattynko, co je Stellince? Já vůbec netuím ale drím palce a jste v pohodě. Huh, je mi z toho nějak úzko
U nás se zlobí ve velkém, to není nic nového, do toho začíná období ALE PRÓÓÓČ a z toho jsem teda na mrtvici
minule si hrál s pindíkem ten mu stál a za půl hodiny seděl na sedačce a začal ale ale ale maminko proooč mám malýho pindíka, kdy byl předtímn velkej, ale prooč
a furt, kadé auto na silnice, kam jede a proč a co veze a kam kdo ho řídí a proč, no určitě to znáte
v sobotu jedeme na týden na Lipno a Vojta je od září poprvé nemocný jako to bych do toho kopla
Není tady
Kattynko taky jsem neměla tuení, e máte takové trápení Tak hlavně a jde ve jen k lepímu a a je brzo dobře
Není tady
No holky já se tím nikde nechlubila, nevěděla jsem jak nám to dopadne. Věděli to jen podzimňata 2011 a to v uzavřené skupině a ani tam jsem je nechtěla moc stresovat, stačilo, e já jsem byla . Ale zjistila jsem, e mám tu nejjjj rodinu na světě. Musím říct, e mám těstí na lidi kolem mne. Stellinka si musela svůj ivot vybojovat a u nikdy nechci nic takového zaít a nepřeji to ani nejhorímu nepříteli.
U musím letět, přítě napíu víc.
Není tady
Ahoj holky
kattynko - Stellince posíláme sílu a hodně moc moc těstí
U nás nic nového nějak k nám to druhé miminko nechce a je to pro mě moc moc těký, Vojta byl na první pokus a teď u to bude za chvíli rok a nic .... ale ten nahoře ví asi proč si máme projít takovou zkoukou a a bude chít tak se to povede
Ali u nás není prooooč ale pořád jakýýý - a to na vechno
Není tady
Ahoj holky, tak jsem nechala malému udělat fotoknihu u fotolabu, přihlásila ji do soutěe a dostala pětistovkový kód na dalí knihu je to super, babičky byly obě nadené mrkněte sem: http://www.fotolab.cz/cewe-fotokniha/so … -2012.html
Není tady
AHoj holky , tak jsem sem podlouhé době zavítala
moc Vás zdravím a Katynce posílám moc a moc sil a drím palce a u je to patné za Váma a u semůe těit a uívat si dětičky
Není tady
Teda Kattynko, taky mi běhá mráz po zádech. Hlavně e vechno dobře dopadlo a u se můete jen radovat a uívat si, e jste vichni spolu.
Peti, drím palečky, a dobře zvládne do konce a a se to tak nevleče. To jsou blbý kecy, viď.
My máme za sebou první takův návrat, dneska zase odjel. Zatím to jde, holky ho vidí kadý den na skypu, tak je to fajn.
Není tady
Teď tomu nerozumím, odpol tu byl příspěvek od Alii a moje odpověď a teď nikde nic
tak znovu
Ali Def má holčičku Albětku, narodila se někdy v červenci, dokonce to zvládli i doma, myslím e to bylo podle jejích představ.
A PetraP má taky holčičku Julinku, narodila se snad kolem 30tt, má kolem kilča, ale je prý ikovná. Snad jí bude mít Pea brzy doma.
Jinak o nikom nevím
A přírůstek bude nebo nebude, nech to koňovi
u nás taky bude od září kolka, jsem na to zvědavá nechce se oblíkat, nejradi by pořád chodil nahatý u mě nenapadá jak ho motivovat aby se to naučil, je to hodně demotivující
kdy si něco usmyslí jde si za tím, nic neřeí no říkám si e mi ho moná vrátí
Není tady
Tééda, tak Pea u porodila. Moc přeju, abys e měla Julinka k světu a byli vichni brzo pohromadě. Taky chudák nemá ty příchody dětí nejsnadnějí.
Gall,t y příspvky zmizely i na novým babinetu, tak třeba se zase objeví.
U nás taky bude od září kolka, u na ní čekám jak na smilování.
Není tady
Ty kráso, tak to byla fofrovka, jak je to dlouho, co říkala, e je těhotná co?
tak Peti Julince hodně zdraví a Betynce také. Def rodila doma? Tak to klobouk dolů, a to Matylda byla císařem co?
Gall neboj, u nás máme taky naháče a to si jetě myslí, e se budeme svlíkat s ním. Svlíknout se umí, ale oblíknout?
Holky zkusím vytvořit novej chlív
Není tady