29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky vy co máte děti blízko u sebe - určitě je to pro vás teď nápor, ale zase do budoucna pro děti to bude pozitivum za rok dva se srostou - budou mít podobné zájmy, vyhrají si spolu, budou spolu procházet pubertou, budou mít spíše podobné zájmy, záliby. Takže se vám to v dobrém zúročí ;-) Já mám zase strach s tím, že už teď bude mít další případný sourozenec s Vojtou velký věkový odstup a přeci jen už budou mít každý k sobě dál, takže každé má svoje pro a proti a jednou jsem myslím četla někde kousek knížky - o údělu prvorozených dítek - že to druhé je pro ně velký zásah do jejich privilegií a života, takže se s tím strašně dlouho vyrovnávají ale nakonec to zvládnou ;-) do té doby než přijde sourozenec, mají všechnu péči a lásku rodičů a pak přijde "vetřelec" v podobě někoho kdo si nárokuje rodičovskou lásku a oni se musí naučit se dělit a to je pro ně sakra težké - u nás je vidět že vojta zlobí a pokouší tatínka více než mne, protože chce jeho zájem a pozornost a dělá to stylem - budu zlobit protože jakákoliv reakce od tatínka mne uspokojí vzbudím zájem
A Gall jak píšeš jak to půjde najít si nějakou činnost, kterou budeš moct dělat jenom s Vojtíškem - třeba vzít ho do kina do divadla, dát mu pocit, že něco je jen pro něj - protože je veliký dát mu pocit, že teď je tu jen mamka pro něj - mrknu a když tak sem hodím odkaz na tu knížku, bylo to tam moc hezky popsané - přesně tohle všechno
;-)
Jinak u nás už jsou plenky jen na noc pro sichr - většinou jsou suché a přes den o.k. jen tedy je to pintlich a jen tak někde si nesedne takže budem vozit všude svůj nočník ;-)
Není tady
Hrozinko je mi to moc lito Drzim pesti ,at to jde bez revize , kdyz uz to tak dopadlo
At je ti brzy veseleji na dusi , posilam pohlazeni
Není tady
Zuzi díky ...
Holky tak jsem to našla - http://obchod.portal.cz/produkt/prvorozene-dite/
a ještě jednu knížku - http://www.jarodic.cz/cz/tip-na-knihu-s … vality.php
Je mi jasný, že s dvěma toho času na čtení moc není ;-)
Není tady
Hrozi drž se
knížky jsou dobrý, obě doporučuju, ale realita je kolikrát prostě jiná.
Aby jsme si rozuměli, já se na Vojtu nezlobím že se tak chová, jako vadí mi že zlobí, ale chápu to, jen jsem prostě frustrovaná z toho že nevím v tuto chvíli jak z toho ven, všechno se musí srovnat časem.
V té druhé knížce je první kapitola o tom ať si ženská představí, jak by jí bylo kdyby jeden den přišel manžel domů s novou manželkou. A oznámil že od té chvíle s nima bude bydlet, mít stejná práva jako ona, musí jí půjčit všechny věci, oblíbené oblečení, koukat se na to jak se jí manžel věnuje, bude spát s nima v posteli atd..... jak by člověk reagoval. No a jak se musí cítit ty děti
Není tady
Hrozinko, moc mě to mrzí. Drž se
Není tady
Hrozi drž se.
Jani, plně tě chápu a já jsem na tom podstatně lépe, protože Adélka je klidný dítě, sama usíná, sama si vyhraje, přes den toho teda moc nenaspí, tak po 20ti minutách, ale tím, že jí Matrkét schválně budí. Už si stěžovat nebudu.
Ale počítám, že tak za půl roku, tady budu s nima řádit a konečně se i s mámou pořádně vyblbnou.
ali ono je to fakt jak psala Jani. Dost čast jde o život. Ten dvouleťák zkrátka neví, že když něco hodí, že to může ublížit a podobně.včera třeba markétka jezdila Adélce malou plastovou kárkou pro panenky po hlavičce a říkala si u toho jedeme, jedeme.
Jinak já teda každý pondělí dávám Adélku k mámě a chodíme s Markét do kroužku, tvoření básničky cvičení a tak. Takže se věnuju jen jí. Ale stejně jsme nejraději všechny pohromadě, ať je to jak chce.
Plínky už taky nemáme. Nedávno se teda v noci počůrala, protože hodně pila a nespala přes den, pak měla dost aktivit a byla dost utahaná, že se neprobudila na čůrání. Takže terď občas chce na noc ještě plínu, ale když se vzbudí a nebo jí sama vzbudím na čůrání tak už jí plínku zpátky nedám. Teď chci spíš vyřešit dudlíka. Toho máme teda jen na spaní, ale už bych jí ho chtěla vyhodit.
Verran Tobík je teda dost šikovnej.
Není tady
Holky je mi jasný, že je to záhul, a rady typu vydržet jsou p.r.d. platný, někomu kdo se musí rozkrájet mezi dva potřebný, ale za rok si vaše děti vyhrajou spolu sami a budete mít konečně veget na mateřské já mám depku z toho, že teď budu mít stop a než se zadaří a bude případně další sourozenec může být mezi nim odstup i 4 roky no a to už je dost a mám strach že si spolu nebudou chtít hrát
A jinak zítra nástup do nemocnice - variantu čekat jsem nakonec vybrala jako riskantní tím, ž eHCG klesá pomalu by to mohlo trvat dlouho, tak raději na revizi a bojim bojim. Dneska jsem byla akorát schopná odnést dr. papíry s výsledky krve a pak už bylo jen slzavé údolí. Na konci už jsem i komunikovala. Ještě se mne ptali jestli jsem neprodělala chřipku - všichni okolo byli nemocní, ale já ne, ale bůhví proč se to stalo a od zítřka nemá smysl se k tomu vracet ....
No a ještě - jako Vojta jindy vstává brzo třeba v půl sedmý nejdýl kolem čtvrt na osm, dnesk jsem ho budila v 7 protože jsem potřebovala k dr. a musel s námi a mi říká, maminko je tma spinkám, jsem unavený, chci si poležet chci vidět případné vstávání do školky, si pamatuju doby kdy jsme ráno strašili od půl 5
a když potřebuje si jít hrát tak i když je tma tmoucí tak říká maminko je ráno svítí sluníčko vstáváme ;-)
Není tady
spam
Upravil(a) mala.popelka (18. 1. 2012 19:07)
Není tady
Tak já si holky vypiju svůj kalich až do dna - dneska celé dopoledne lítání po dr. - utz u mého, utz v nemocnici, konzultace s dr. v nemocnici a odběry, a vezmou mne až v pátek ráno dneska jsem psychycky k.o.
Není tady
hrozinko - to mě mrzí, že se to ještě tkahle potáhne Kdyby tě vzali co nejdřív, abys to měla za sebou, viď. Ale revize se neboj, je to krátký, rychlý zákrok, po kterým pár dní krvácíš jako při MS a pak už jen nanovo čekat, až naběhne cyklus. Jen je to psychicky náročný
Není tady
Jo jo jsem psychicky zdeptaná, dneska znovu 2x potvrzovat co už víme co mne děsí, že nás tam takových nešťastných bylo moc a dr. mi říkal, že takto končí každé 2. těhotenství, to snad není možné
Není tady
Hrozinko, je to tak. Mně to taky říkaly, sice to číslo bylo "přibližně každé třetí". I v podzimňatech nás tu pár bylo. Věř, že už máš vybráno taky se říká, že po potratu je tzv. "pohnojeno", tělo je nastartovaný, už si to zkusilo, tak teď se to povede
Není tady
Hrozinko to mě mrzí, takhle to ještě protahovat a každé druhé? To snad neni ani možný. Jo a s tím vstáváním, už vidím, jak bych budiila našeho Dandu, který vstává nejdřív v půl devátý. To jsem zkusila jednou a řekl mi nech mi bejt, spim. Taky dobrý.
Není tady
Hrozi myslím na tebe ať to máš brzy za sebou jsi doma a v pořádku.
Drž se
Není tady
Tak pro mne dneska dlouhá noc a zítra v 6:30 nástup už teď se klepu, ale není to fyzická bolest, ale psychycká
Jak jste na tom se sněhem ve všech koutech ČR - u nás celé dopoledne padalo - krása a celé odpoledné tálo, takže všude břečka a tfujtabl letos nám asi zreznou sáňky
Není tady
Hrozi, doufám že už to máš za sebou a bude to jak odrazový mlstek a už bude jen líp myslím na tebe.
tady u nás po sněhu ani památky, je to zoufalý. Boby jsme letos ještě nevytáhli. A podle předpovědi teď 30 dní budou jarní teploty
Není tady
No to si děláte srandu. My boby tedy vytáhli asi 2x, ale Dandovi se v nich moc nelíbí, z kopce i do kopce chodí pěšky, taháme ven bagra, takže sníh pouze bagruje nebo se v něm válí.
Hrozi posíláme pusinku a myslíme na Tebe Ali a Davídek
Není tady
Ahoj holky, tak jsem od včera odpo doma jen jsem to dospávala - v nemocnici jsem nějak nemohla - ale byla tam paní a ta to měla jako spací den ;-) spala ráno v čekárně, před výkonem, po výkonu i mezi čekáním na propuštění, až se tabulky oken otřásaly já nějak nemohla, všichni na mne tam byli hodní a už je dobře ;-) za týden na ko k dr. tak se s ním domluvím co a jak.
Hezký víkend všem
Není tady
holky kdyby jste potřebovaly poslal mi teď jeden internetový obchod s hračkami pro děti že mají 50% slevu do 31.1.na všechno - tak mi když tak napište SZ a já vám pošlu odkaz ;-)
Není tady
Hrozi fajn že už si doma a snad bude brzy lépe
odkaz pošli, to se vždycky hodí i když zrovna dneska jsem si říkala že by to chtělo selekci, je neuvěřitelné kolik tu má krámů
holky uvědomujete si že ty naši prckové by měli jít letos k zápisu do školky???
vždyť se před chvílí narodili já jsem z toho furt hin
Není tady
Jani my jdeme do šesti školek k zápisu. Už jsem je obesílala z různýma dotoazama. A je mi z toho hooodně ouzko
Není tady