|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Hrozi, u nás se zlobí pořád, tak mi to ani nepřišlo.
Čokoládu na stromeček jsem radši nedávála, ale naši jo a můj chytrý otec Markétce prozradil, že je to čokoláda. Takže jí manžel dnes přistihl, jak utrhla figurku, rozbalila, ukousla hlavičku a pak se snažila zbytek vrátit zpátky, aby nikdo nic nepoznal. 
Není tady
Hani - Markétka je šikulka
, Vojta u našich taky koukal a pokyvoval hlavičkou a říká "neozbaluje se jen šahá hm hm Vojta může šahat..."
a zřjemě definitivně skončil se spaním poo takže řádí od 7 do 8 do večera, ale tak od 5 odpo je vlažnější ;-) a tedy dnes a včera se počůral 4x do punčoch, přičítám to těm dárkům a tomu jak se zabere do hraní, dostal pracovní ponk se šroubky a ze šroubků si dělal zuby a pak růžky ;-)
A co nadělil Ježíšek ostatním podzimňátkům?
Není tady
Hrozi, u nás se už taky po o nespí.
Ale v sedm večer se vykoupe a u Sunaru vždy usne.
Na otázku jestli bude po obědě spinkat, odpoví s velkým údivem - spala, ráno. Jako jeslti jsme normální, že po ní chcem, aby šla spát. 
U nás vévdilo nádobí všeho druhu.
a malou kuchyňku dostala. Ale když se jí zeptáš co jí přinesl Ježíšek, tak řekně stromeček.
takže hračky jí asi moc neberou, nebo co.
Jo a každý ráno. prvné když se probudí tak chce Sunar a hned potom lítá po kuchyni a volá - a koládu, a koládu.
což znamená a čokoládu. 
Není tady
Hani u nás je taky koláda
a jedl by jí furt. Dneska za mnou chodil a povída Vojta hodnej dostane koládu 
s čůráním a hlavně kakáním do kaťat teď bojujeme hodně u nás, nevím jestli je to souvislost s Johankou, asi jo, vždycky si jde hrát do pokojíčku a přijde s bobkem ve slipech 
u nás byly vydatný vánoce, až jsem některé dárky po rozbalení vzala a dostane je časem, bylo toho moc. Ale hlavně dostal lego - vláčky, motorku, auto a s tím si hraje furt. A nejvíc ho zajímají JOhanky hračky, kousátko a panenka 
bylo to moc hezký, záhy pochopil že si nebude hrát s každým dárkem hned jak ho vybalí a našel zábavu v trhání papíru. jakmile vybalil řekl hezký a šel na další
spaní po obědě, no už nespí skoro 3 týdny, ale na Štědrý den jsem ho donutila protože to bysme museli večeřet ve 4 aby z toho něco měl. Takhle šel spát v půl 10 a dosyta si vyhrál. A i na první svátek spal, včera usnul v 5 v autě a rovnou jsme ho frkli do postele, myslím že pokud to pujde a Johanka dovolí budu ho zase zkoušet dávat spát, pak odpoledne už je hotový a není s ním řeč
nemluvě o náladě 
kolekci na stromeček jsem radši ani nedávala 
Není tady
Všechny zdravím po vánocích.
No, u nás to vypadalo následovně. jééééé stromeček svítí. Na dárky vůbec nereagoval, začal kosit strom a ozdobovat. Pak čapnul největší krabici, nevěděl co s ní, tak jsme jí společně rozbalili, tam byl křovinořez, okamžitě ho vzal jako kdyby ho měl odjakživa, začal ořezávat strom, podlahu, další dárky nic a já mu říkám, Davídu podívej se, třeba tam ježíšek nechal i pilu, takže další největší krabice, vybalil pilu, vzal si jí a řek nám nech mi bejt, mam páci, mam pilu, žežu strom. A měli jsme po ptákách. Víc ho nic nezajímalo. Ostatní dárky nerozbaloval. A od té doby neustále startuje pilu a křovinořez, jenom řeže, řeže a seká a seká a když se ho někdo zeptá, co mu přines ježíšek, tak strom, pilu a sekačku. U našich dostal sekyrku, no tu jsme zabavili za deset minut, protože s ní začal sekat do podlahy, pak si vzal pilu i sekyrku a že de ven sekat dříví. U babii to vyřešil tak, že vzal dřevo od krbu a pižlal torovnou v obýváku. Takže u nás asi tak. Pořád vůbec nechápal, že by měl něco rozbalovat. Je tedy fakt, že pak nám všem rozdával cizí balíčky. Jo a ještě taky bagr na kterýho si může sednout, to se mu taky líbí. Vůbec nevím, proč jsem toho nakupovala tolik. Knížky, batůžek, míchačku na beton ..... kfakt toho dostal hodně, příští rok už budu střídmější.
Strom češe neustále a kdyby věděl, že tam je čokoláda, tak by ho strhnul hned.
U nás je čokoláda koko, a to už strááášně dlouho. A nejlepší je kokobů, to je čokoláda s kravičkou.
Spaní? Mně říká, že pinkat nejdu, ráno stával dlouho. Takže mě nespí vůbec, to už musí bejt, ovšem Davidovi a ostatním spí pořád do těch 4, takže tak ty 3 hoďky, ale spaní mu chybí, to jako jo.Nálada je pak strašná a odoledne ho většinou pak beru na hrb, kde mi usne okamžitě.
Není tady
Jo a ještě Vám povím, jedl čočku, salát i kapra. A to si i přidával. Akorát od tý doby pořád říká, že bude jíst papčíka a salátek.
Není tady
Jelikož jsem doma sama, D. v práci, Davídek je u babičky, tak jsem dokoukla všem fotečky. Zjistila jsem, že jsme nejspíš poslední v malé postýlce a budme tak do patnácti
páč já fakt nevím, proč bych ho měla, dokud sám nevyleze, nebo mu nebude postýlka malá, dávat do velké postele. Už ho vidím, jak by tam spal. Bychom ho měli v posteli furt
Přeji krásný Silvestr a vše nej do Nového roku. Spoustu dalších miminek, spokojených těch podzimních a celým rodinkám. Ali a oba Dádíčkové.
Není tady
Ališ - máš recht s postýlkou, kdyby ten náš hrabě Monte Christo, nezačal vylézat z postýlky v roce, měly by jí i teď - měli jsme tu se stahovací bočnicí - bočnice nahoře, matrace úplně dole - a on jí přelézal
a ležel s námi ve velké do cca 2 let, teď už spí ve svém pokojíku ve velké postýlce celou noc ;-) příští miminko chci taky nevylézací
;-)
Taky přeji hezký Nový rok a všem ať je pohodový 
Není tady

Holky chci vám popřát do nového roku jen to nej a zlé ať se vám vyhne 
PS: Ališu Dany je taky pořád v malé postýlce a bude tam dokud jí nebudu znova potřebovat 
Není tady
Jé holčičky, tak to mám radost, Davídek je tam spokojenej. Večer jde vždycky s námi do velký petele a pak řekne, že chce do malý postýlky, tam má všechnu tu havěť a je tam až do rána.
Není tady
ahoj holky,
nejdrive vse nej do noveho roku. at se nam vsem dari ty nase ulicniky kocirovat!!
u nas vanoce pekne. darecky si v klidu rozbalovala, s kazdym si chvilku hrala. kdybyjsme ji nepodstrkovali dalsi, tqak bychom u stromku sedeli cely den. (rozbalovali jsme po anglicku rano - v 7 v zupanech...)
a pak jsme jeli na par dni na dovcu, coz bylo super. k mori, krasnych 20 stupnu, filpka se hrabqal v pisku a ja odpocivala na lavicce a tatinek hlidal. no nic lepsiho jsem si na konci prvniho trimestru nemohla prat... pak jsem ale musela zacit brat prasky na stitnou zlazu, a to byl konec. 3 dny jsem nevylezla s postele jak mi bylo spatne. dikybohu mel tatinek volno a tak si to uzil.
ale od vcerejska je mi dobre. hormony se vyrovnaly, druhy trimestr zacal a ja dokonce zacala po 3 mesicich zehlit...
jinak po obede jeste spime. diky bohu, jinak bych to nedala. a to kolikrat i 3 hodiny, asi roste... haha ale cekam kdy to skonci... obcas sice place, ze nechce. ale stejne usne.
jo a malou postylku mame taky, jen jsme sundali bocnici a ma z toho postel, kdo ktere si sama vleze. a miluje to. sice nevylizala, ale mne se proste rano nechtelo vstavat, takhle za nama rano prijde do pelisku sama. na 2 minuty... a pak uz mi stahuje perinu, ze si jdeme hrat.
krasne vam deti mluvi. je tezke pro mne srovnavat. prijde mi, ze filipka mluvi v samostatnych slovech. vetsinou teda dve. ale ne ve vetach... ale asi to je tim ze ma kolem sebe 3 jazyky. no uvidime jak to pujde dal.
jsem se nejak rozepsala - sorac. holt mam nejak hodne energie a nevim co sni...haha.. tak vam nejakou posilam!!!
Není tady
Tak snad neva že prásknu Def, že v červenci čekají Piškota 2
ona už asi vůbec nechodí a znáte to teplý bonz, dobrý bonz 
Není tady
Tak to je pěkná zprávička. Tak to vypadá, že akorát náš Danda bude jedináček podzimňáček. Nu což se dá dělat.
Není tady
Teda Gall - ty jsi druhá Kelišová
kam na tyhle zprávy chodíš? ;-) já po víkendu konečně půjdu k Dr. aby na mne mrknul, jak jsem/jsme na tom? už bych měla být 7. týden ukončený, tak buď bude
nebo bude jasné že to nevyšlo
jsem myslela, že to nezapomenu, ale kdy jste byly vy poprvé u Dr. na potvrzení těhu? Díky všem
A Ališ ty to pak vezmeš s dvojkama najednou ne ;-)
Není tady
Oli jsem hrozná že
ale takový věci se hlásit musí
Určo bude vše Ok, jinou variantu si nepřipouštěj
já už nevím kdy jsem byla, ale podle mě taky tak v 8tt a srdíčko už bylo.
tak dej vědět a držím palce 
Ali tak se neflákejte a trochu makejte ne

Není tady
No jo, já určitě. Tomu mýmu chlapovi se do toho vůbec nechce. V současné době si Dandu tak užívá. Já už ho neoblíkala ani nepamatuju, dělají spolu všechno. Já jsem doma spíš do počtu. Jak máme doma tu střídavou mateřskou, tak mi přijde, že s příštím by zůstal na plné. No, to hold je výhoda těch šichet. Já bych si dala říct, ale asi to nevyjde. Nu což, budu čekat, že ho osvítí duch svatý a po druhém se mu zasteskne.
Takže všem těhulím jen závidím.
Není tady
JEžíš Ališ tak toho tvého chlapa bych chtěla ;-) jako vážně myslím v dobrém, já Vojtu oblíkám a obstarávám z 90% sama i když jdou ven - ale zase na omluvu, náš tatínek studuje VŠ a z práce chodí každý den k.o.
Vojta je drak živej, i přes to jsme do toho šli ;-) taťka by chtěl holčičku, mě je to jedno a Vojta by nejradši buldozer
a vážně bych snad raději druhého chlapečka k Vojtovi, protože holčička by byla chudák, Vojta by jí dával na frak ... 
Upravil(a) hrozinka (8. 1. 2012 15:39)
Není tady
Víte čím to je? Každý chlap by chtěl i druhé miminko co nejdřív, ale chlap, který si zkusí být doma na mateřské se do toho moc nehrne. Podle mého tím to je. Já budu přemlouvat dál

Není tady

Ališu můj chlap druhé taky moc nechce a pokud ano, tak to musí být holka 
Už se mi ho teda podařilo přesvědčit a všechny jeho obavy z druhátka jsem zdárně tvrdýma argumentama smetla, takže teď už je to na přírodě
Hrozi ty holky jsou někdy horší, než kluci. Aby pak Vojta nechodil na ségru žalovat 
Není tady
Jo, že to musí být holka jo? Tak to je dobrý
to doma zkusím navrhnout. No pracuju, pracuju.
Není tady
Tak holky špatné zprávy
Dnes u dr. nejdřív hledal, pak mne poslal na WC pak tam našel něco co odpovídá 5+4 ale dle poslední MS bych měla být dnes 6+6 byl tam jen váček bez embrya a samo bez
další kontrola v pondělí, ale jsem realista, myslím, že je to neprosperující či jak se to ZT zatím se s tím srovnávám, ale v pondělí to stejně ořvu ach jo je to na bobek ....
Není tady
Oli to mě moc mrzí
není vše ztraceno, ale je dobré být asi připravená na všechno.
Víš že se to může stát a možná ta příroda ví co dělá. Každopádně držím palce a myslím na tebe 
Není tady
Gall - díky moc, přesně tak myslím, že příroda to vyřešila a vývoj se zastavil cca před 2 týdny
Zdenda se tak moc snaží a věří tomu, že to bude dobré, že mi to spíš ubližuje, ale nezlobím se na něj, holt neví jak se s tím poprat, já to tak nějak vnitřně cítím že je to pasé a smiřuju se s tím, hlavně Vojta mě truchlit nenechá a i s ním ten další týden čekání uteče ;-)
Není tady