|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky.
Zuzačko, tak gratulace.
Ať se všechno daří tak jak má a příští vánoce už ve 4. 

Gall, ještě jednou moc moc gratuluju a obdivuju, jak jsi to krásně zvládla. A Johanka taky. Vytrpěly jste si teda obě dost.Přeju, aby už bylo všechno v pořádku. A neboj. Johanka moc dobře ví, čím jste si obě musely projít, takže to bude hodné dítko a mamince dá všechnu lásku a nechá jí i čas na odpočinek. Věřím, že i Vojtík se s tím bude srovnávat stále tak dobře a kdyby náhodou začal trošku dýl žárlit, tak ty už budeš plná síly a optimismu, že to hravě všichni zvládnete. Ať je to jak chce, nejkrásnější je pak, když vidíš, jak se ty dvě děti na sebe smějou a mají se rády. 
A co Vojtík? jak zvládl noc v pokojíčku? Určitě dobře, když tam s ním byl taťka. 
Tak až se trošku zajedete, tak se někdy ukaž. A hlavně se nech vyfotit v tom krásným šátku co máš pro Johanku a taky se pochlub.
Myslím, že Johanka bude stejně víc v něm, než v postýlce, viď. 
Není tady
Holky díky 
na dnešek v noci spala Johanka 7 hodin v kuse, spali jsme od 22,00 do 5,00 já čuměla jak puk, no každopádně jsem se krásně vyspala a všechno vidím optimističtěji 
S Vojtou trochu bojuju, evidentně mě zkouší co vydržím, a já se snažím vydržet
ale zase si říkám že extra mu ustupovat nechci, jsou věci který prostě dělat musí, jako třeba čistit zuby
zase nechci aby měl pocit že mu ulevuju kvůli ségře no jsem z toho sama zmatená, ale srovnáme se. Je takový citlivější a všechno musí být hned, jinak je zle. Ale to si myslím že si navykl od Dana, on byl vždycky u nás ten mírnější
. Dneska scéna, že chtěl bábovku hned jak se dopekla a nenechal si vysvětlit že musí chvilku počkat až vystydne. Jindy by prostě počkal. Ale nebudu si stěžovat, mohlo to být horší 
Jinak první noc v pokojíčku zvládl na jedničku, nebýt blbé rýmy tak se ani nevzbudil.
JOhanka v šátku ještě nebyla, musím se podívat na video, kolíbky jsem s Vojtou moc nevázala
a zatím v podstatě pořád spí tak jsme to nezkoušeli. Taky je docela blindící tak mám trochu strach. Ale už se na to těším.
Není tady
Gall, Adélka byla uvázaná v kolíbce taky jen párkrát. Moc jsem si jistá taky nebyla. Takže od třetího týdne šla do KSK a bylo.
Jen má teda teď problém se normálně chovat a třeba při tom usnout. Když je hodně unavená, musím si jí dát do vertikálu na sebe, položí si hlavičku a je v klidu a je tak schopná i usnout.
Tak nevím jeslti jsem si jí tím šátkem tak nezhýčkala. Ale mě to nevadí. 
Není tady
Ahojky Gall - ty jo tak to byl tedy porod
hlavně že jste doma a určitě bude všechno v pořádku ;-)
Jinak jak popisuješ Vojtu tak u nás je to to samé, jen s tím rozdílem, že doma žádné miminko zatím nemáme
no ale možná jsem byla hodná a Ježíšek už mi jeden dárek přinesl 
Vrátili jsme se z exilu
tak jdu dělat vánoční atmosféru, u nás je to dobré v tom, že Vojta vidí vločku, stromeček, zvoneček a křičí Vánoce Vánoce a má radost, takže atmosféru můžu vytvořit takřka ze všeho ;-)
Není tady
Gall, jste hlky obe uzasne jak jste to zvladly. tak vam preju jen a jen zdravicko.
spatne dny jste si uz vybraly, takze uz jen vesele!!
Není tady
Ahoj holky,
předně - Gall - moc moc gratuluju k Johance a s hrůzou a zatajeným dechem jsem si přečetla, čím jste si prošly!
Jsi fakt statečná ženská, že ses z toho nesesypala!
A zvládáš to nádherně! Přeju, ať se věci dál rychle ustálí a Vojtík si navykne na nový režim, však je to šikula! 
A rozhodně souhlas s Hrozinkou - Johanka bude zlato trpělivý 
Zuzačko - koukám koukám na metřík a potichu gratuluju!
A tentorkát z Austrálie, hmmm, kosmopolitní rodina
U nás vše v pohodě, v klídku, naštěstí
Tobi teď sice začal trochu zlobit s bobkama. Krásně byl bez plen celej den a najednou jakoby zapomněl, kam se dělá bobek. A zadržoval to třeba tři dny, až ho bolelo břicho. I když jsme mu nabízela zpět plínu, tak nechtěl, prostě nechtěl kakat nikam. Postupně se to zklidnilo, teď kaká do plínky, co má na spaní, ale není to zrovna to nejlepší řešení, co jsme chtěla. Ale aspoň že to nezadržuje. Počkám až se srovná a třeba začne zase sám kakat do nočníku nebo do záchoda. Jinak si děsně oblíbil čurání na stojáka, dokonce už občas drží pindíka sám 
No já jsme si zase vymyslela novinku a sice hluboce sníženou fci štítky, resp. dle výsledků je štítka mrtvá. Beru Lethrox 150 a v únoru se uvidí, jeslti bude operace nebo co. Nejlepší je, že to vůbec nijak nevnímám, cítím se dobře, sportuju, pracuju, funguju. Zato endokrinoložka ze mně byla hin
No, přeji všem krásný zbytek adventu a hlavně veselý a pohodový Vánoce a šťastnej novej rok se spoustou radostných zážitků! 
Není tady
Gall taky zdravím z porodnice doma a obdivuju, jsem z toho byla celá paf, co se může přihodit. Ale Johanka Vám to určitě vynahradí.
Hani u nás to samé, píde ježíšek, pinese velkem tom, tom bude svítit blik a pinese dárky. A já mu říkám a co bude dělat Davídek? A on povídá Davídek veme pilu a tom řízi řízi. Takže se máme na co těšit.
Hrozi a Zuzi taky gratuluju,to je krásnej dáreček ne?
U nás se k dalšímu dárku neschyluje. Hm, snad později.
Není tady
Zdravím vás děvčata, nějak se nám množíte holky!
Takže všem těhotným přeju pohodové těhotenství bez nevolností a jiných "radostí", no a těm netěhotným pěkného ježíška. Už se letos docela těším, je to mnohem lepší než před rokem - teď už z toho ti prckové opravdu budou mít velký zážitek! Jenom u "Ališů" bude podřezaný strom
.
Gall tobě přeju rychlou adaptaci a Johanka už si to zlé vybrala, takže teď už bude jenom líp.
Držte se! Všichni!
Není tady
Zdeni znáš to dlouhé zimní večery
no ale u mne je ještě hodně brzy k dr. se chystám po Vánocích tak uvidíme, je mi jasné že takhle brzy se může stát cokoliv, ale tajně doufám že ne 
Není tady
Oli, pozitivně mysli a je vyhráno 
Johanka má ode dneška frejkovu peřinku - jsem z toho bez nálady, kontrola až v únoru a už teď je to pruda. Nespí, neprdí, nemůžeme nosit. O tom jak to pro ní musí být nepohodlný ani nemluvím
ale tak doufám že to do toho února bude dobré a nový rok zahájíme tím že už nebudou žádné katastrofy 
a ještě máme auto v opravně, z ničeho nic nešlo zamknout
když se daří... 
u nás je taky ježíšek v očekávání, bude to nádhera. Jen toho má tolik že to budeme rozbalovat tak tři dny, aby toho na něj nebylo moc 
Verann, já té tvojí štítce četla v konečníku, je mi to líto čím procházíš, ale víš jak to je, co tě nezabije to tě posílí a ty z toho vyjdeš jako vítěz
drž se holka 
s tím nočníkem se to srovná uvidíš, u nás bylo období kdy kadil výhradně do plíny při pokusu o odpolední spánek, trvalo to snad přes týden, než jsme šli spát seděl na nočníku a nic, dali jsme plínu a lehli a ho :-) bylo v plíně
ale přešlo to.
Možná i tím že už definitnivně přestal odpoledne spát 
jinak z něj rostu do nebe, srovnává se s novou situací hůř než jsem čekala, k Johance v pohodě, ale mě dost zkouší, neustále testuje hranice a já jsem z toho hodně nešťastná
a opravdu věřím že se z toho dostane a srovná se 
Upravil(a) gall (19. 12. 2011 21:31)
Není tady
Gall - tak držím palce, ať to ta peřinka srovná
jako nic moc, ale zase ty děti na to rychle zapomenou, a určitě lepší teď než problémy dýl, ale to ty určitě víš - protože jsi pro Johanku ta nejlepší a nejúžasnější mamka "hjarta" bohužel tohle je taková "výsada" holčiček" já si s Vojtou užila 4x pindíka a dneska jsem koukala, že už se mu to začíná přilepovat zase
No taky nic moc ale pro zasmání co dneska vyved ten můj puntíčkářskej panáček
byli jsme u kamarádky co má dvojčata, byli ve školce, takže měl v pokojčíku království hraček, byl tak zabranej, že si zapomněl dojít na záchod a počůral se - od léta je to snad poprvý, říkám máš tu dva nočníky nebo záchod, tak udělal scénu, že na ně nepůjde říkám. o.k. nechám to pak se za hodinu raději zeptám ;-) Zeptám se a Vojta se nevzteká, chci stáhnout kalhotky a ejhle - jsou mokrý - proto mu to bylo jedno
Holky on se do jiného než do svého nočníku nevyčůrá, od příště vozím s sebou. Tohle já nezměním
Jemu je třeba jedno, že si máchá rukávy v bílkové polevě na perníčky, ale jakmile jí má na prstu tak mu jí musím otřít jinak je z toho hin a ještě jedna dnešní.
Jeli jsme na nákupy a já u jedné drogérky musela zaparkovat - vjezd do dvora tam 4 parkovací místa mezi zdmi, tak jsem tam na to jediné u zdi couvala asi na 3x abych si neodřela zrcátko a když jsme zaparkovali, jsem se pochválila, a Vojta jen začal říkat, když jsem ho odepínala "Mamka neumí parkovat"
jako nevím, kde na to chodí 
Upravil(a) hrozinka (21. 12. 2011 9:35)
Není tady

Gall to bude v pohodě. A nosit můžeš. Vertikálně. Tím úžasně podpoříš právě tu abdukci a je to lepší, než celé peřinka.
A mylsím, že se to budelíbit vám oběma včetně vyprdění 
Není tady
Tedy holky, všechny máte sory.
Jo jo Gall já si taky myslím, že spoustu toho prožívají maminky víc, než dítka, ale ty seš silná žena a vše v pohodě zvládneš.
Holky, já se letos na ježucha tak těším, že ani nemůžu spát. Všechno už mám nachystaný, včera jsme zkoušeli tu motorovku, no to bude masark, až ten strom půjde dolu.
Není tady
Motorovou pilu od Steelu je dětská, vydává zvuky, moc pěkná a ještě křovinořez, páč sekačka na trávu nás moc nebere, hledá klacky, jako že má sekačku jako křovinořez.
Není tady

Vsem krasne a pohodove vanoce holky
V novem roce jen to nejlepsi 
Zuzi moc gratuluju 
Není tady
Také přejeme všem krásné vánoce. Letos to bude hukot už se na to moc těším. Tak klidný den a večer si užijte rozzářené oči pod stromečkem 
a do Nového roku jen to nej, hlavně zdraví a štěstí a těhulím rostoucí bříška 
pa Jana, Vojtíšek a Johanka
Není tady
Holky taky vaše děti řádí dnes o 1000% více než obvykle? Nebo je to jen u nás?
Vojta nám pečlivě rozbaluje čokoládu ze stromečku a pak jí nejí, ale různě schovává po obýváku ;-)
Není tady