29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Ali, tak gratulace k chození , my už máme botky okopaný a pomalu i malý, kupovala jsem je už na podzim, nejdřív je měla jen do kočárku, tak ještě asi jedny zimní pořídíme, na jaro to bohužel nevypadá, u nás už zas sněží
Není tady
ahoj holky,
alis gratuluju k chozeni. my teda na prochazky nechodime, my utikame a nejradsi hned na prulizky a skluzavky. takze boty taky odreny
ale nestezuju si, kdyby porad lezla tak to by bylo na palu...
jiank tady taky mame "zimu" - gloabalni pocasi se ohlasilo a uz je pres 2 mesice okolo 10 stupnu. to tady nikdo nepamatuje. normalne tak 2 tydny v unoru a zybtek kolem 20. tak jsem zvedava co v tom unoru prijde...
no jednoznacne v unoru prijede babicka s dedou. boooze, ja uz se nemuzu dockat. konecne se trochu oddychnu a mozna si dam i snidani
Není tady
Ahoj
tak jak je? Co vsechny delate?Jake je pocasi? Tady dnes po strasne dlouhe dobe je modra obloha a slunicko a taky hezky mrazivo.Minuly tyden jsem jeden den takovy u nasich zazila a namlsala se ho a ted ma zase prijit zima , snih
brrrr ... Luci Barunce vyrostla nozicka ze zimnich bot?
Zuzi tebe jsem dlouho nevidela Phily je teda takova akcni ,ze i beha
Nebo mate prulezkytak blizko?
Kdepak je Listicka ?Neni nalada ?
Verann jak je?
Holky mate nekdo tu stavebnici CLEMENTONI?A libi se?
Ja byla vcera na zatezovem testu , no chutna mi to cim dal min ,ale snad budou vysledky v poradku , cukr me ted drzi nad vodou
Není tady
Ahoj Zuzi, no ješte jí jsou, ale nevím jestli vydrží do konce zimy, kupovala jsem je už na podzim a teď už jí jsou akorát a s tlustější ponožkou už má pak studené nožky jak se jí to asi už dotýká špičky.
A co u vás, už máte vymyšlená jména?
Ta naše opička pořád vstává po 5 hod pak je ozývaná a v 9 už jde spát, takže spí pořád 2x denně, tak nevím jestli jí udržet vzhůru dýl a zkusit jen jedno spaní, jestli by se to ranní vstávání posunulo, asi to spíš nechám na ní, ale ráno je to teda krušný to bych jí sežrala, ale ne jen láskou
.
Není tady
ahoj zuzi, ja te stejne obdivuju jak to zvladas. jak bych se asi picla.
philly je opravdu akcni, neposedi ani chvilku - hubnu ani nevim jak. uz jsem hubenejsi nez pred svatbou. ale asi to ma na vine i to, ze jeste porad kojim. sice jen 3krat, ale i tak mne to vysava.
a k prolizkam vzdy dojedem kocarem... jenom reknu ze jdem ven, tak uz leze do kocaru a ja se oblikam ve vytahu...
a stavebnice nemame zadne, jen kostky, ale ty nas moc nebavi. teda philly nebavi nic dele nez 2 minuty. takze tak. jedine co vede je takovy oprvadovy smejd co hraje pisnicky. u toho vydri stat i 5 minut
Není tady
Luci mozna by to za zkousku s tim spanim stalo ,jen aby to pak nebylo jeste horsi U nas to chvili bylo takove krusne ,kdyz jsem se ji snazila davat spat jen jednou denne ,ale trvalo to jen tak tyden a usinani i vstavani zacalo byt o necem jinem
Ja bych asi mela byt rada ,ze jeste napadne snih ,protoze boty mame docela nove a tak at je trochu uzije
Jmena nejsou... porad se nevi to pohlavi ,ale vcera jsem si nad nima tak dumala a par me jich zase napadlo porad jen holcici , Šimon zustava
Libi se mi Elen ,Erika , Zoe , Linda ... ale nevim jak dlouho mi to vydrzi
Klidne napady sem
Zuzi ja taky hubla a jak hezky ,nez jsme otehotnela.Asi jak behame kolem tech deti ,co zacinaji behat
A prosimte ja nic nezvladam ,co byste tu nezvladaly i vy ..Spatne mi neni ,pupik zatim moc nezavazi .. pidala v brise narocna neni , to teptrve prijde
Není tady
Zuzi a kde to sluníčko jako je? Tady je hnusně, bílo. Tak jsem zvědavá, jak se bude chtít dandovi ťapat ve sněhu.
Včera jsme jeli s Dandou ke kamarádce, no ten řval, jak padal ten sníh a byl strašně mokrej. Pak jsem jeli domů, to byla paráda, asi tak 3x chtěl vylézt z kočárku a ťapat pěšourem, pak jsme zahlídli bagr - tedy byl to jen náklaďák, co čistí popelnice no neva, u nás je bagr všechno, a to chtěl upalovat za ním, ale nějak mu to nešloí, tak zase do kočárku, a to jsem letěla jak splašená, abychom ho dohnali.
Jinak postřeh, co chodí, tak je docela unavenej, večer by to zalomil tak v 6, ale to by zas v 6 vstával. Mám ozkoušeno, že prostě potřebuje v noci spát 12 hodin, takže pořád necháváme tu osmou, max. půl osmou. Do tý doby se prostě válíme, no a v půl dvanáctý už taky padá na hubu a spí přes 2 hodiny.
Zuzi cukrovkový test fuuuj, mně bylo z toho strašně zle, ještě dnes, když si na to vzpomenu. Bléééé. jinak Tě taky obdivuju, jsou nějaký asi erupce na slunci, Dnes byl dopoledne tak protivnej, no zakroutila bych krčkem, ovšem po obědě, když byl čas jít spát, největší zájem o všechny hračky.
Jo a dala jsem mu takovou tu lahev, co v ní prodávají šťávy pro děti s tím cucáčkem, šťávu jsem vylila, dala do ní vodu a on z toho lemtá o sot šest, jenže je voda všude.
Luci chce to vydržet a opravdu během týdne bude spinkat jenom jednou. Holky mají pravdu.
Není tady
Ahoj Ali, u nás taky svítí
s tím spaním to zkusím, je fakt, že sama v těch 9 neusne, ale je prostě protivná, ukňouraná, tak jí šupnu do manducky jdu vytírat a za chvíli spí, tak zítra to zkusíme posunout, taky si říkám, že 9 hod spánku přes noc je na takový hvíždě málo, přes den naspí dohromady max 3 hoďky a venku jsme celkem tak 2hod za den a to teda střídavě jde a poponáším, takže unavená je myslím přiměřeně.
Zuzi z holčičích jsem moc chtěla Klaudii nebo Šarlotku, ale Klaudie se nikomu z rodiny nelíbila a Šarlotku měla vymyšlenou sestřenka, která byla těhotná stejně se mnou a nakonec má Šimonka a klučičí se mi líbí Filip,David a Benjamín.
Upravil(a) Luci27 (20. 1. 2011 12:01)
Není tady
Luci když už je Danda dopoledne protivnej, tak ho vezmu na chvíli ven, chodí spát v půl dvanáctý, ale chodil normálně už v 11 a i dřív, vstával tak po třech hodinách a spinkat chodil v 7, teď se to protáhlo. To půjde, uvidíš.
Není tady
Teda Zuzi, já to vůbec nezvládám. Markétka má teď období plivání a házení se vším co jí přijde pod ruku a po pravdě řečeno, nějak je to na mě moc. Nejraději bych jí někdy roztrhla jak hada. Takže na ní dost asi i křičím, protože mě ke konci dne vytočí každá maličkost. Začínám být dost unavená a čím dál víc mám pocit, že ty dvě škvrňata prostě nezvládnu. Ale snad je to taky počasím. Až se udělá líp a bude se Markéta moct vylítat venku, snad se to zlepší.
Není tady
Hani vydrz je to vsechno tema hormonama
Po porodu to bude dobry , fakt tomu verim
Jak se to blizi mam pocit,ze uz ty nalady moje nejsou tak hrozny.. Ale rozumim ti fakt .Ja kdyz mi rano Sofinka nahaze celou snidani na zem a pak nedela nic jineho ,ze ze dve hodiny chodi a vymysli co vsechno by snedla , tak taky skripu zubama.Ale to jsou maly veci
A pocasi je fakt sileny
se slunickem se to zlepsi , ale asi si na nej jeste malicko pockame ...
Nemas moznost si i treba nekam vyjit s holkama ,nebo tak?Nebo nejakou malou radost?Protoze po porodu si asi nikam dloooouho nevyjdem Ja se jdu aspon v pondeli nechat ostrihat.V tehotenstvi mam vlasy pokazdy naprosto sileny a neucesatelny ,jak zmokla slepice.Toto videt kazdy rano v zrcadle taky na nalade neprida
Vcera hlidal manzel ,kdyz jsem byla na tom cukru a ocividne to zvladli jsem hrozne rada, mela bych toho vyuzivat casteji
Jen teda i kdyz meli nachystane veskere obleceni az po rukavicky ,mela na sobe Sofinak po navratu domu z neznameho duvodu letni saticky
ale ucel splnily
Alis predstava jak nahanite bagr (nebo co to ) je docela zabavna A snih nam sem urcitetaky dojde
dnes uz poletoval ,ale vsak je teprve leden ,hm.Tak co bychom chtely ..
Luci Sarlota je moc hezke ,nevadi ze nad nim budu uvazovat? Jenze jak ho zkratit?Lotka se mi tedanelibi ani trochu
Jeste se mi docela libi Isabela ,ale nevim jestli je v ceskem kalendari .. nebo Izabela?
Není tady
Zuzi jo, já táhnu kočár, Danda mě za ruku a pelášíme za bagrem. Fakt síla.
Holky, že nezvládáte není jen pocit těhulek, ale snad všech. Já jsem každý den tak vyšťavená, jak jsem tu už psala Danda má období všeho házení a tlučení, což je ukrutný. Dneska mi tak vztekal při převlékání. No vzal si vodu na pití a pil jí, ale bavil se tím, že jí plival ven. Takže samo byl celej počůranej i mokrej, takže jsem ho silou vůle svlíkla a když jsem mu měla dát plenku a oblíknout, no normálně se vztekal, to jste neviděly, ještě chvilku a jsem mu jí pleskla na pr..., udržela jsem se, ale nadávala jsem jak špaček. Měl v tu chvíli takovou sílu, že jsem nevěděla, kde se v něm bere, trvalo mi celkem asi tak 25 minut, než jsem ho navlíkla do plenky a oblíkla. A normálně jsem mu řekla, že ho nechci ani vidět ( jsem se mu za 5 minut šla omluvit). Ale včer, když tu tak spolu ležíme a válíme se spolu a povídáme si co jsme celý den dělali, co jsme viděli, jak dělá krokodýl, tak bych ho sežrala a ani ho nedával spát.
Zuzi oblékání chlapa. Já jsem taky připravila a přijeli pro mě v punčocháčích a měl tepláky. D. povídá, já je mám taky rád a nesnáším manžestráky. Takže asi tak.
Zuzi a líbila se Ti Zoe, jak bys jí říkal?
Není tady
Ahoj holky, po delší době se hlásím mezi Vás doufám,že ještě můžu
Máme teď trochu horší období s tou mojí starší gardou , Evička vybírá školu kam dál ???? Vybrala si kadeřnici, je fakt manuálně zručná a učení sice není nejhorší mohla by i na střední ale strašně ji baví česat a líčit a tak, vždyť zvládá učesat před závody celou taneční školu ale ve škole na ni útočí, že maturita atd....... já fakt nevím ale podporuji ji v tom ať dělá co jí baví, nebo se pletu???
No a Petr !!! Tomu je 17 je ve třetim ročníku a totálně ne tu školu s e r e jen doufám, že nebude mít nějakou pětku ne vizo, je totálně na zabití
Jěště že máme Aničku, sluníčko naše
Já chodím do práce na brigádu, alespoň se trošku odreaguji a je mi prima. Jo a asi, nebo jdem do dalšího prcka, zkusíme to, možná jsme blázni ale Anička je vlastně jedináček, tak to chcem zkusit. Doufám, že nebudem čekat dva roky, jak na Aničku.
Jsem se troch rozepsala tak se omlouvám
Není tady
Ahoj kattynko!!! My o vlku a vlk za humny je fajn že ses ozvala. S děckama to určitě všechno dobře dopadne, fakt platí jak se říká malý děti malý starosti, velký děti velký starosti co
drž se
a ukaž se častěji
a s novým přírůstkem držím palce
ať se to povede brzo
Holky,přidávám se do klubu vyšťavenek
Hanu já tě tak chápu Ale věř že bude líp. Já myslím že bys potřebovala trochu oddech. Nemůžeš Markétku dát na odpoledne mamce nebo manželovi a buď si odpočinout nebo se jít projít, po krámech, prostě být sama? Mě tohle pomáhá nejvíc. Stačí mi jet samotná nakoupit a dát si kafe a zase svoje dítě miluju nade vše. Jsem v klidu, pohodě, máloco mě rozhází. Naopak když se 14 dní od něj nehnu na krok, vytáčí mě i to že má plný nos
U nás se k tomu co píšeš přidává neskutečné vztekání a já musím vynaložit zbytky svých chatrných psychických sil, abych ho nezlískala a snažila se to nějak ukočírovat. Do toho věčné kňourání protože neustále chce něco co nemůže mít a absolutně se nedaří odvádět pozornost a zaujímat jinýma věcma, on když se prostě rozhodne tak přes to nejede vlak
A tak stokrát denně u nás probíhá: Vojtíšku přestaň kňourat, jestli něco chceš chyť mě za ručičku a ukaž mi to.... atd. na všechny možné způsoby ale nic nezabírá
včera byla scéna na 20 minut že jsem mu navlékla teplé ponožky a to sebou plácne na všechny čtyři a vzteká se, třepe se vzteky, pak vstane jde mě plácnout, to mu nedovolím tak jde bouchnout do dveří a pak se jde pomazlit protože už neví co s tím
nebo chce vylézt na sedačku kde já rovnám vyprané prádlo, já jsem ho tam nechtěla pustit tak mi vzteky všechno prádlo schodil na zem
Jako teď už mi to přijde vtipný, ale včera mě to teda naštvalo
no a už je vzhůru tak končím
Není tady
Tak pokračuju
už nevím co jsem včera ještě chtěla jen že mě prostě mrzí že si to s ním nedokážu naplno užít, ale prostě nejsem stroj a potřebuju občas vypnout a nemít pořád radary nastavený a být ve střehu
jenže musím.
včera na plavání mi říkala kamarádka jak se těší, že veze syna na den a noc k rodičům, že je tam hrozně rád a v pohodě to zvládá. Je stejně starý jak Vojta. Nomálně jsem jí záviděla Jako jasný nepořizovala jsem si dítě proto abych ho někam odkládala - ale........
do toho se mi kupí práce a to mi taky nepřidá no ale nějak snad bude - musí
tak všem držím palce ať tohle období zvládneme a myslím že podle toho co psala kattynka budem na to s láskou vzpomínat
Hanu drž se a nekompromisně si nastav nějaké volné chvíle pro sebe, to je jediné co asi pomůže a aspoň trochu si oddáchneš.
no nic dítě mi tancuje na sedačce tak jdu
Není tady
Ahojte všichni, zase se po delší odmlce hlásím. Sice vás dočítám, ale reagovat prostě nestíhám. Holky to se tak hezky čte, že taky u vás jsou nervy na pochodu. Nemyslím to ve zlém, ale já už jsem večer (kolikrát už odpoledne, když jsem s nima sama) tak strašně vyšťavená, že prostě sednu k telce ať je tam cokoli a vůbec nemám energii ani mluvit.
Jinak se taky hlásíme do klubu chodců. Dopoledne většinou jdeme ven a tak půl hodiny je nechám pobíhat po parku, kočár máme více méně jen na přesuny z místa na místo. Odpoledne jdeme teda na hodinu ven, ale to už na kočáru. Aničku to sice moc nebere, protože to je málo "akční", ale já si aspoň trochu odpočinu. Sice kolikrát za tu hodinu hubu nezavřu, jak furt mluvím, abych Andulku zabavila, ale furt je to lepší než je nahánět .
Jo Zuzi a dneska se mi o tobě zdálo...sice už moc nevím co to bylo, ale vím, žes tam byla
Ališ, použila jsem doma tvůj odkaz na bagr a od té doby jen co se zapne počítač, tak Mates stojí u stolu a jede "baba, baba (bagr) ". Našla jsem tam pak ještě i nějaké další odkazy a je uplně u vytržení
Upravil(a) zdenca (21. 1. 2011 8:51)
Není tady
Dobre rano
po narocne snidani Musela jsem si hodne pripominat ,ze jsou to malickosti a netreba vyvadet
Alis Zoe?Rikala bychji Zoi ,Zoinko .. ono to asi nejde moc sklonovat ale tim lip
Holky tobude hlavne tim pocasim ,proste je potreba dobit baterky Vcera tu bylo slunko ,aby se zas 14 dni neukazalo ... kdyz s nim je ten den hned veselejsi ..
Kattynko ahoooj no nepovidej ,fakt dalsi miminko?Tak drzim pesti
A prosimte jak se ma sestra ,je vsechno v poradku?
Urcite je skvele ,ze dceru podporujes v tom co chce delat.Ja sama sla na skolu co mi nic nerikala ,jen proto ze jsem nevedela co delat jineho.Ted uz bych asi vedela Ale to uz je ted fuk.Takze ji drzim pesti
A se starsim to snad nejak dopadne a dase dohromady.. Nic ho nebavi ,co by chtel delat?
Ukaz se zase nekdy
Jani skoda ,ze neni Dan doma vic ,kdyz rikas jak jim to spolu klukum jde
Tohle rozcilovani ma Sofinka taky,nejen u oblekani,ale v jejim podani je to opravdova hystericka scena .. unas aspon obcas pomuze odvest pozornost .Nekdy az ucpani dudlikem a pochovani .. Vetsinou dokazu docela zachovat chladnou hlavu,ale obcas se to sejde ,ze bych i rvala.Treba kdyz varim ,vsechno mi pretika ,ona breci a mota se mi pod nohama , kocour do toho vresti ( jeste tak pes kdyby knucel
) to pak fakt chytam nerva
Ted mam pocit,ze ta mala pidalka vubec nikdy nespi! A desne me boli kostrc
A tim koncim ranni narky
O vikendu bych konecne mela nabehnout na pudu a prohrabat se tema detskyma hadrikama a zacit prat V pondeli mam poradnu ,tak zkusim zase stesti s utz
My totiz ,dokud nebudeme vedet pohlavi ,tak se asi na jmenu nedohodneme
Není tady
Ahoj Zdeni to je hezky ,ze se nekomu o me zda
Vubec se nedivim,ze toho mas nekdy plny oci ,se dvema prckama!Ja nekdy zavelim ,ze jdeme delat haji , hodim deku na zem a jen tak se po sobe valime je to pohoda , kdyz chci vstat ,tak Sofinka zakrici hajihaji a tak jsem poslusna
Tak to nauc i ty sve dva loupezniky
Není tady
Holky je to fakt utěšující číst, že v tom není člověk sám.
Gall asi máš pravdu. Budu se muset domluvit s kamarádkou na nějaký den na kafe. K našim Markétku dát můžu, stejně jsme tam každý den odpoledne, ale je fakt, že jsem tam s ní. je mi taky trochu blbý jí tam mámě nechávat. Ale zkusím se s ní domluvit.
Ve středu jdu na dva ultrazviky, ke svýmu dr. a na genetiku. Takže si vzal manžel dovolenou as doufám, že si uděláme hezký den i s obědem. Budu asi trochu nervozni, protože moje mamka musí na zástup do práce, takže Markétku bude hlídat druhá babička. Tam moc nechodíme, tak jsem zvědavá jak to zvládnou. Hlavně svačinu a oběd. Nemají židličku a jak není Markétka v židličce, jídlo je tragédie.
Je to těžký, na jednu stranu bychsi od ní ráda odpočinula a na druhou, když jí někde nechám, chvátám domů, aby nebyla bez nás dlouho a nebo abych ty co jí hlídají nezatěžovala.
Na jaře to bude jiný, když se bude moc být venku. Vyoustí se u našich a zahradě a bude.
Kattynko gratuluji k rozhodnutí. Proč ne, tři nebo čtyři už je jedno a hlavně pak nebude Anička sama.
Zuzi, taky se chystám na probrání věcí po Markétě. Tak snad nás UTZ bude úspěšný a uvidíme jestli budu prát růžový a nebo kupovat modrý.
Není tady
Ahojky, Hanu přesně tě chápu s tím hlídáním, Bára když mě nevidí tak je v pohodě, takže jsem jí párkrát nechala u našich a šla nakoupit(max na hodinu), ale stejně celou dobu přemýšlím, co tam dělá, jestli nebrečí a tak.Jinak přeju tobě i Zuzi úspěšné kontroly a ať už mimča ukážou co jsou zač jsem zvědavá.
Není tady
Hanu já to mám taky tak. Jednou hlídala babi a my jeli do prahy na nákupy, ještě ráno jsem si říkala jak si zajedem na oběd, dáme kafe projdem se užijem se spolu nakonec jsme vlítli do krámu, rychle proběhli co bylo potřeba a hladoví letěli domů
i když jsme věděli že je v pohodě.
holt jsme mámy a máme to v sobě.
u babičky to bude určitě dobrý a popravdě, když jeden den nebude jíst úplně správně tak co se stane, nic jindy to dožene. A když bude mít hlad, nají se
musíme se to naučit. on ten pud sebezáchovy snad někdy zafunguje a budem myslet na sebe. Ono je to i pro ty děcka lepší. Nerozhoduje kvantita ale kvalita Radši když obden stráví dvě hodinky u babi a ty pak budeš mít lepší náladu a budeš se jí třeba i víc věnovat - tím proboha nechci říct že se jí nevěnuješ, ale vím to od sebe, když vidím v budoucnu to že bude nějaký oraz, ať už ho vyplní žehlení nebo zábava ale budu sama a udělám si co potřebuju, hned mi to jde líp
no koukám že teoreticky to mám zvládnuté dobře ještě ta praxe
Zuzi Zoe je krásné jméno. A zdrobněliny se objeví až je budeš potřebovat, toho bych se nebála.
A tvoje sebereflexe se psem mě moc pobavila
Není tady
Ahoj Kattynko, moc zdravím.
Zuzi, ono jakmile člověk to jméno začne používat, tak vymyslí zdrobněliny hned.
U nás hlídání to samé. Když mi někdo hlídá, tak musím odcházet v nestřeženém okamžiku, tak aby byl co nejvíc zaměstnaný. Jinak nemám šanci. Příští týden bude hlídat babička od pátku večer do neděle poledne. Tak se těším. Jak si oddáchnu. Ono to jednou za čas chce. Dneska vyrážím na Zumbu. Jdu poprvé, tak jsem zvědavá.
Hanu tak tfuj, tfuj na UTZ ať je vše OK.
Zuzi hají u nás děláme neustále. Davídek je totiž šílenej mazlil, takže se po sobě válíme pořád. Je to takovej lenoušek. No jak kdy.
Zuzi koukám, že jdeš prát, není to nějak brzo? Já když si vzpomenu, co jsem prala hadrů a neměl z toho nic, tak je mi špatně. Tolik jsem to žehlila.
Zdeni, tak to mám radost, že se bagry líbí.
Jo a ty nervy na pochodu? Já už snad ani žádný nervy nemám, ty už mám zpřetrhaný, a dávno už mi zdrhly. Prostě když už nemůžu, tak seberu všechny hračky, řeknu mu, že když s nima tak hází, že je nepotřebuje, když tluče mě, tak taky odcházím s tím, že mě taky nepotřebuje a to je dalšího řevu jak když vraždíme býka. Předevčírem jsme ho oblíkali s D. společně, D. ho držel a já oblíkala, protože to byl vztek, no nevím. Buď jsem tak neschopná matka, že neumím dítě oblíkat za pochodu nebo to je asi normální.
Není tady
Zuzi pamatuju si, že když jsme vymýšleli jména, tak se D. líbila tedy Klárka, to je jasný, ale taky Beata a lna tu jsem byla strašně alergická, pořád jsem mu říkala, že to je jméno pro po*nčku. Nevím, jak mě to napadlo.
Není tady
Jo a to jsem chtěla napsat, když se Danda vzteká, zkouším pevné objetí jako Prekopová. Je to tedy nadlidské síly hamousat mu ručičky na hrudníček a udržet ho v klidu, když má den, tak to prostě neklapne, má moc síly. Ale jsou dny, kdy to prostě zabere. A pomáhá to i mně, kupodivu.
Není tady
CAuky podzimnatka koukam,ze resite jmena..ja uz mam taky vnitrni cukani na druhyho prcka,ale rozum mi rika,ze jeste ne-e..nemame doreseny badleni a tak..
No ale.me se taky moc libi Zoe,a rikala bych treba Zouí,nebo Zoni,nebo Zo treba.. ,jako pak se toho vymysli,kdyz uz to pouzivas..
Ja mam Alexe a taky jsme furt resili jak mu budem vlastne rikat a nakonec to nejak vyslo samo uplne,takze Alík,Alíček,Alek,ALi,ALísek a nebo taky Alexňák kdyz provokuje
Izabela,nebo Isabela se mi taky libi..Izi..ale k nasemu prijmeni nejde.
Alis prej pro po.rnoherecka to je prece Inna,pritelkyne Jagra..
Není tady