29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
MiriDc napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Misho koukni na starsi diskusi na clostilky myslim ,ze to byla ta minula hcg 7000 a nic v deloze podezreni na mimodelozni a nebylo ,takze jeste neves hlavu a nevis kolik ted by jsi byla ?
To jsem byla já
jen teda ne při 7000 Hcg ale při 5200
Ja mluvila o sobe ja;) mela 7000 a nic
Misho drzim porad
Není tady
teda to je zase napínák. Když jsem čekala Veru, tak mi řekl dr. že mám přijít až v 7-8tt. Teď u druhého (nepovedeného) v 5tt, a u třetího (opět nepov.) mě tam hnal už na 3tt. (je fakt, že to vždy zjišťuju dříve a dříve) a vždy se mi to nevyplatilo, pořád tam něco nebylo jak mělo být a já to dle mě pak psychicky vytlačila (si to teda tak namlouvám) takže pokud se zadaří počtvrté, tak nepůjdu!!!! min. do 6-7tt. Pokud mě nebude něco mooooc bolet
Držím ti Miško palce
Není tady
sima 75 napsal(a):
MiriDc napsal(a):
sima 75 napsal(a):
Misho koukni na starsi diskusi na clostilky myslim ,ze to byla ta minula hcg 7000 a nic v deloze podezreni na mimodelozni a nebylo ,takze jeste neves hlavu a nevis kolik ted by jsi byla ?
To jsem byla já
jen teda ne při 7000 Hcg ale při 5200
Ja mluvila o sobe
ja;) mela 7000 a nic
Mishodrzim porad
Ahoj Símo, tak to jóóó...promiň
Není tady
Misho super čára!!!!!!A nádherná neteřinka,to je bobíšek!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Miško, ja nie som snažilka, ja som z opačného konca, mne tehotenstvo zo zdravotných dôvodov zatrhli (nerovnováha hormónov po pôrode mi môže uškodiť), ale chcem ti napísať, že ja si tiež myslím, že toto moje tehotentstvo je tiež niečo ako osud. Nebudem to celé rozpisovať prečo, ale tiež tých zvláštnych znamení okolo toho bolo viac. Skôr chcem k tým dátumom napísať, že tiež som vtedy nechápala. Cyklus 28-30 dní, ovulácia 14.-15.ty deň, čo som vždy rozoznala podľa výtoku a väčšej chuti na to . Bol 10. deň, kedy sme si nikdy nedávali pozor a nikdy z toho nič nebolo a takisto sme si teda ani teraz nedávali pozor. Na 12.ty deň cyklu (o2-3 dni skôr) nastala ovulácia (to sa mi predtým ešte nikdy nestalo), tak sme si povedali, že pre istotu nič nebude. Na 27.deň ma prepadla ranná nevoľnosť, tak som si rozklepaná urobila test a vyšiel pozitívny, ale taký dosť bledý. Tie 2 dni pred ovuláciou vo mne spermie teda prežili. Nabehla som k doktorovi ešte v ten deň a ani ma nepozeral, že nech dojdem za 14 dní. Za tých 14 dní bol vidieť váčok a bol ešte aj menší. Takže podľa doktora som otehotnela o 9 dní neskôr, kedy som nemala ani sex a ani ovuláciu - veď poznám svoje telo, nie?
No a postupne to to naše malé drobné dobehlo.
Nie vždy je proste všetko podľa tabuliek a výpočtov, tak sa drž a držím palce, nech ti všetko dobre dopadne.
Není tady
Mishko tomu říkám dálnice...mu dám dr takhle tě strašit
Není tady
Misho, no já sleduju o 106 - to jsou ale pořádný dálnice
Tak tfuj tfuj ať do dopadne dobře A fakt si ten týden užívej
Upravil(a) kikinecek (23. 1. 2011 13:01)
Není tady
Misho parádní dálnice,krááása
a neteřinka kouzelná
Není tady
Mishi, parádní dálnice a neteřinka je kouzelná
Není tady
Misho ď ....
Není tady
Jééé, takový příběhy mám ráda... moc fajn pokračování!
Misho, moc gratuluju, to jsou přímo ukázkové dálnice! Jen tak dál!
Není tady
Mishko, moc držím pěsti, aby sílící čárky znamenaly za 8 měsíců krásné ukřičené
Není tady