|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
misha88 napsal(a):
Saku i další..tak jste mě krapet "srovnaly"...uklidnily...ale stejně je to na palici!!
Saku a hrozili mimoděložním znamená co? Chtěli tě hnát někam na laparku? nebo se prostě čekalo?A kdy bylo prvně něco vidět?
Misho, nikam me nehnali, jen mi rekli, ze se uvidi podle pristiho UZV. A tam uz byl ten gestacni vacek a srdicku, takze s emi ulevilo.
Musela jsem si ale tri tydny pockat, protoze jsem letela do CR. Hned po navratu jsem druhy den letela na UZV a cekala me ta nejuzasnejsi zprava. Drzim palce, at ceka i na tebe.
Byl to az osmy tyden tt (ale podle UZV byl vacek o dva tydny mensi. Ty dva tydny haprovaly az do konce tehu, jak jsem uz psala.
Není tady
Misho krásná zpráva, podle mne vše jak má být 

Není tady

misha88 napsal(a):
Tak oky...
HCG 600 a něco...zapoměla jsem ty jednotky a desítky...v tom šoku..ale to je fuk, je to nad 600..což odpovídá tomu zdvojnásobování 63 každý dva dny od pátku.
Dr. řekl, že je to fajn, že to tím pádem zatracovat nebudeme...v pondělí že by hodnota měla být nad 1000 (takže že ted ještě taková není, z toho plyne, že jsme na UTZ nic neviděli), takže by mělo už konečeně být i něco vidět...a že budu určo napnutá..a já mu řekla že se u sestřiček ale přeobjednám, že napnutá sice budu..ale budu se raději napínat ještě o pár dní víc. Aby pak bylo vidět něco už natuty..

Není tady
misha88 napsal(a):
Už taky věřím..ale takhle mě plašit, je to Doktor teda ale...
![]()
![]()
Plašan 
Není tady
Ahoj Míšo, sleduju tě po očku a zkopíruju ti, jaký průběh měl můj začátek těhu:
Hodnoty HCG byly: V den LPS (pondělí)bylo HCG 1500, ve středu 2800, oba dny na UTZ nic. V pátek, teprve při HCG 5200 viditelná dutinka na UTZ. do té doby na UTZ nic vidět nebylo
Není tady
miší
a dr.je teda blb no
tvoje těhu bude normální, jen jsi prostě později otěhotněla
dál držím palečky 

Není tady
sima 75 napsal(a):
Misho koukni na starsi diskusi na clostilky myslim ,ze to byla ta minula hcg 7000 a nic v deloze podezreni na mimodelozni a nebylo ,takze jeste neves hlavu a nevis kolik ted by jsi byla ?
To jsem byla já
jen teda ne při 7000 Hcg ale při 5200
Není tady
Ahoj Míšo, moc ti držím pěsti a jsem přesvědčená, že je to v pořádku a nadále bude. Téměř stejná situace jako u mě
mám tady teď práci, nemůžu se tu zdržet, ale zítra zase nakouknu
ahoj
Není tady
verus a u tebe MS nic? Takže je stále jeste sance? že pujdes do podzimnat s nama:)?
Misho, podzimňata bych stihla nejdřív koncem října, tentokrát je to passé - luteální fáze je 13-14 dnů, začala jsem trošku špinit, takže nejpozději zítra mrcha dorazí. Stejně jako Sáří se už na ní těším, nejhorší jsou ty 4 dny předtím, kdy vím, že je test bílej a že v těhu už mám vidět dvě //, tak to odpískám a jsem naštvaná...mrcha přejde a je tu další teoretická šance, že se může zadařit 
Tak zakládejte, my se budeme postupně trousit k vám 

Není tady
Holky, moc vám přeju ať vám to vyjde a přesunete se do podzimňat !

Není tady
Paráda Misho, vypadá to moc dobře, tak dál držím 
Není tady
misha88 napsal(a):
Tak oky...
HCG 600 a něco...zapoměla jsem ty jednotky a desítky...v tom šoku..ale to je fuk, je to nad 600..což odpovídá tomu zdvojnásobování 63 každý dva dny od pátku.
Dr. řekl, že je to fajn, že to tím pádem zatracovat nebudeme...v pondělí že by hodnota měla být nad 1000 (takže že ted ještě taková není, z toho plyne, že jsme na UTZ nic neviděli), takže by mělo už konečeně být i něco vidět...a že budu určo napnutá..a já mu řekla že se u sestřiček ale přeobjednám, že napnutá sice budu..ale budu se raději napínat ještě o pár dní víc. Aby pak bylo vidět něco už natuty..

Není tady

Misho
držím dál palečky Tobě i

Není tady