29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Týýýýjo Mishi, tak jsem konečně dočetla .... a říkám: PARÁÁÁÁÁÁÁÁÁDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
To abych tu zitra vysedavala a chytala nejnovější, nejčerstvější info Jen doufám, že mi to Báří dovolí
Není tady
misha88 napsal(a):
Kiki, Báří je hodná, ta dovolí...s paráádooou počkej, nic není jistý..
Holky jdu to zaspat, ať jsem ke Dni D blíž..
OK, takže čekám do zítra dopoledne i odpoledne
Není tady
misha88 napsal(a):
K netu se dostanu až po 12té..
však já taky - dopoledne lítání po doktorech
Není tady
Ronja napsal(a):
Míši píchání v podbřišku, hlavně když jsem vstala z leže nebo se přetočila na posteli, byl u mě úplně první příznak těhu. Měla jsem do snad od 3. dne po ET a dodnes mě ještě někdy bodne, třeba když zakašlu nebo se zasměju...
Příspěvek smazán, uživatelka BAN
Upravil(a) AndreaP. (19. 1. 2011 21:59)
Není tady
¨
Děvenko ty musíš být hodně nešťastná že jsi tak zlá. Přeju ti aby tě měl někdo rád a ty si přestala otravovat svou kyselostí okolí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) sářice (19. 1. 2011 21:57)
Není tady
Pozdě -jsem se rozčilila, kde se ty zlý šmejdící pořád berou
Není tady
sářice napsal(a):
¨
Děvenko ty musíš být hodně nešťastná že jsi tak zlá. Přeju ti aby tě měl někdo rád a ty si přestala otravovat svou kyselostí okolí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sáři nenech prchlivost lomcovat svým majestátem
Paní je nemocná, ta je myslím nejhorší trest sama pro sebe
Není tady
Misho tak tomu říkám tlustice Mooooc držím palce!!!!
Není tady
Misho, mě teda příide tlustější než toho 48 DC a ne o málo...no snad to bude vše OK!!!!! Držíme palce !!!
Není tady
Krasa!!!
Není tady
Čárka super!!!!!tak tfuj tfuj tfuj,hodně štěstí!!!!!!!!!!!!!!!!!Držím co mám!
Není tady
Mishi, supéér od rána na tebe myslím a jsem zvědá s čím přijdeš od pana doktora
Není tady
Mishi super,super jsem zvědavá co u mudra ..ale určitě to bude v pohodě
Není tady
Misho koukni na starsi diskusi na clostilky myslim ,ze to byla ta minula hcg 7000 a nic v deloze podezreni na mimodelozni a nebylo ,takze jeste neves hlavu a nevis kolik ted by jsi byla ?
Není tady
Mishi to je v prčicích a kolikátý týden by jsi byla? Vždyt to tam ještě nemusí být vidět nebo jo? Bohužel takhle to měla před měsícem kámoška....čárky krásný,HCG sílilo bylo už přes 1000 ale v děloze nic...pak najednou začala krvácet a začalo ji píchat na boku a byl to mimon
Kurník,ale u tebe to musí být dobrý věřím tomu..sakra...drž se a hlídej se kočko
Není tady
Miší vím že jsou to nervy ale plašení mimoděložním mě přijde předčasné u mě při HCG 1000 ještě v děloze vidět nic nebylo, myslím na tebe
Není tady