29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
čárka krásná Vypadá to moc dobře.
Není tady
Misho, raduji se s tebou a drzim moc palce!!!!
Není tady
Ahoj, držím stále palce a přeju ať vše probíhá tak jak má
Není tady
misho, krásné // moc doufám, že kontrola přinese ujištění stoupajícího HCG a bublinky tam kde má být
Není tady
Misho přeji hodně štěstí,aby z těhto krásných dvou čárek,bylo jedno/dvě krásný miminko
Není tady
Misho čárka krásná, držím palce dál
Není tady
Misho,krása držím palce na čtvrtek
Není tady
Mishi
Není tady
Misho... mám radost, že čárka sílí, přímo ukázkově! Stále držíme všechny palčáky co doma máme
Není tady
Teda Míšo já teď pár dní nekoukala, no krásný vývoj, přímo ukázkový
Ty budeš teda případ pro vědu, s tvou ovulací 12 DC
Tak držím palce ať jde dál všechno jako po másle!
Není tady
misha88 napsal(a):
Gáby a kdy ty začínáš s nějakýma píchancema nebo stimulkou nebo co tě vlastně čeká??
mishi, začínám v pondělí (21dc) utrošem a tím sprejem do nosu, jak dojde ms, tak pak píchance
Není tady
Míši píchání v podbřišku, hlavně když jsem vstala z leže nebo se přetočila na posteli, byl u mě úplně první příznak těhu. Měla jsem do snad od 3. dne po ET a dodnes mě ještě někdy bodne, třeba když zakašlu nebo se zasměju...
Není tady
Na zítra držím úplně vše ať je HCG jako hora
Není tady