29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hlavne bud v klidu ,to se rekne co ???
jsem si vzpomela jak jsem koukala na ty tve ttesty ,u tatky delala servirka a taky mi rikala jsem tehotna ,ale to je divne my meli sex ,pred MS a ted uz ma tri letou holcicku ,takze .....
Není tady
Ahoj Miško,
když ty testíky vidím takhle při sobě, tak bych řekla, že i na tom prostředním je vidět malinko silnější čárku ....
Gratujulu, toho vážně vypadá nadějně .... já při tom ZT takhle hezkou čárku snad ani neměla, tak držím palčáky, ale jsi pro mě jedna velká záhada
Ještě se jdu podívat, jak je na tom Sluni
Není tady
Není tady
Misho,
podle mě je to jasné těhu. Rozdíl mezi čárkami po 2 dnech je hodně velký. Teď se zkus trochu uvolnit a nech to plynout. Nikdy není nic jisté, i kdybys měla potvrzené
Přeji hodně štěstí
Není tady
Ahoj Misho,
taky mě zaujal název příspěvku Držím palce, ať to vyjde, ten poslední test se mi jako duch nezdá, spíš jako slabá, ale pěkná čárka
Není tady
Misho je to kráááásný těhu dvoučárkový test,dle mého je to jasné těhu
i když záhadné
holt si vyplodila dvě vajucha,druhé kvalitní,jak je vidno
teď ať se vše dobře vyvíjí,držím Ti pěsti
Není tady
Moc na tebe myslím Misho, a určitě to jsou dvě jasné
Není tady