29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já bych taky zašla v podělí na krev, ale ono to uvidíš i na testu ta čárka už by měla vylézt okamžitě
Není tady
mishi, myslím na tebe a držím palečky!
ps: já začínala na 57hcg
Není tady
Jo našla Zaujal mě ten podivný název diskuze
tak jsem prostě musela nakouknout.
Myslím, že to vypadá dobře. Už podle toho dnešního testu.
Budu na Tebe moc myslet, ať to klapne
Máme se fajn, všechno klape, jak má ..ťuk, ťuk
Malá už chodí do školky.. no chodí, spíše pořád marodí, tak nechodí, já jsem už přes rok v pracovním procesu.
Doma se máme rádi, prostě pohoda, klídek
Není tady
Míšo dočetla jsem až teď, v tom nejnapínavějším mi přišla návštěva. No tak HCG tam zatím je, tak nezbývá než držet palce, ať krásně roste.
Já při posledním (neúspěšném) těhu měla HCG 112 13 DPO. Pak to nijak zvlášť nesílilo a nakonec potrat, ale je tu i řada holek, kterým se to rozjíždělo pomalu a teď mají krásná miminka, tak držím pěstil aby to byl i tvůj případ
Není tady
Míšo, snad bude. Musím počkat do září, kdy mi snad dají smlouvu na dobu neurčitou a pak na to můžeme hupnout. Bohužel musím uvažovat do budoucna
Není tady
Misho,držím palečky,ať se to dobře vyvíjí ale že je to napínavý
Není tady
Holky, obema vam drzim moc palce, at mate za devet ci osm mesicu svoje vytouzena miminka v naruci.
Není tady
Sakriš Misho, Ty jsi teda případ
Tak jsem teda kvůli Tobě šáhla do diářků a zjišťuju Ty hodnoty hcg
při tom ZT - 35DC (asi 18DPO) 23 jednotek
42DC 408 jednotek
teď po IVF - 34DC (9 dní po transferu) 360 jednotek
NO nevím jestli Ti tok něčemu bude ....
Je to strašně záhadný, se nedivím, že je z toho trošku jelen i gyndr .... Každopádně držím palčáky ať je u Tebe všechno v pořádku
Není tady
Misha, ráno budu držet palce :-) Teda, držím je už teď
Není tady
Misho,růžovka pěkná ,to se musí nechat
jen tak dál
Není tady