19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Já bych taky zala v podělí na krev, ale ono to uvidí i na testu ta čárka u by měla vylézt okamitě
Není tady
mishi, myslím na tebe a drím palečky!
ps: já začínala na 57hcg
Není tady
Jo nala Zaujal mě ten podivný název diskuze
tak jsem prostě musela nakouknout.
Myslím, e to vypadá dobře. U podle toho dneního testu.
Budu na Tebe moc myslet, a to klapne
Máme se fajn, vechno klape, jak má ..uk, uk
Malá u chodí do kolky.. no chodí, spíe pořád marodí, tak nechodí, já jsem u přes rok v pracovním procesu.
Doma se máme rádi, prostě pohoda, klídek
Není tady
Mío dočetla jsem a teď, v tom nejnapínavějím mi přila návtěva. No tak HCG tam zatím je, tak nezbývá ne dret palce, a krásně roste.
Já při posledním (neúspěném) těhu měla HCG 112 13 DPO. Pak to nijak zvlá nesílilo a nakonec potrat, ale je tu i řada holek, kterým se to rozjídělo pomalu a teď mají krásná miminka, tak drím pěstil aby to byl i tvůj případ
Není tady
Mío, snad bude. Musím počkat do září, kdy mi snad dají smlouvu na dobu neurčitou a pak na to můeme hupnout. Bohuel musím uvaovat do budoucna
Není tady
Misho,drím palečky,a se to dobře vyvíjí ale e je to napínavý
Není tady
Holky, obema vam drzim moc palce, at mate za devet ci osm mesicu svoje vytouzena miminka v naruci.
Není tady
Sakri Misho, Ty jsi teda případ
Tak jsem teda kvůli Tobě áhla do diářků a zjiuju Ty hodnoty hcg
při tom ZT - 35DC (asi 18DPO) 23 jednotek
42DC 408 jednotek
teď po IVF - 34DC (9 dní po transferu) 360 jednotek
NO nevím jestli Ti tok něčemu bude ....
Je to straně záhadný, se nedivím, e je z toho troku jelen i gyndr .... Kadopádně drím palčáky a je u Tebe vechno v pořádku
Není tady
Misha, ráno budu dret palce :-) Teda, drím je u teď
Není tady
Misho,růovka pěkná ,to se musí nechat
jen tak dál
Není tady