29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj velká záhado ... a nemá ten jiný test jinou citlivost ????
Koukám, že jsme všechny napnutý jako kšandy ... každopádně na zítrejší KO držím pěsti. Krev Ti určo vezmou a ta ukáže jestli haluz nebo těhu
Není tady
Tedy sleduji tě s napětím a držím vše co mám. apadla mě ještě varianta d) mohl narůst ještě další folík který byl v době utz prcek a dorost později. Každopádně přeji ať to dopadne.
Ještě k čůrání na testy, já měla pozitivnější testy odpoledne než ráno. Aholky vědí že ikdo jich nepočůral tolik jako já
Není tady
Omlouvám se, balení 100 a1 spotřebujte do tří dnů objedávala ještě Veru
Není tady
Misho držím na zítřek všechno
Není tady
Ahoj holky, ahoj Míšo.
Moc bych Ti přála, aby bylo vše ok a dneska jsi z CARu donesla jen ty nejlepší zprávy .
Nechci Ti kazit radost, jen napíšu, co se dělo u mne, jo .
V červnu 2009 jsem nedostala MS, která je jinak pravidelná jako hodiny - cyklus 28dní. Test byl negativní asi do 40dc. Pak vypadal takhle - 25 jednotkovej mamáč:
Vypadal asi 4 dny pořád stejně, tak jsem zašla k dr. Sliznice vysoká, jinak nic, kontrola z krve, hcg 36 - asi 44DC! Ptala jsem se, je-li možné, že vše bude ok. Prý je možné vše. Ale za 2 dny přišla MS. Doteď nevím, co to bylo...
Ale Tobě držím pěsti! Možné je vše!
Upravil(a) medulka (14. 1. 2011 12:06)
Není tady
no kde je????
Upravil(a) Lucka 1 (14. 1. 2011 14:15)
Není tady
Hmmm Mishi zajímavý teda...no každopádně dežím co mám at je to prosperující těhu
Není tady
Ahoj Míšo,
sleduji tě, držím pěsti a - silně mi to připomíná začátek mého těhu, možná si vzpomínáš na mou story?
Není tady
Míšo, já jsem měla pravidelné cykly 28 dní, test byl pozitivní (tedy spíš duch) 29. DC. Potom jsem testovala 30. a 31. DC, testy byly pozitivní. Začala jsem špinit, jeli jsme do nemocnice. Tam samozřejmě UTZ a doktor mě vystrašil tím, že je to mimoděložní těhot . Na UTZ nic vidět nebylo. Až později jsem zjistila, že ani být vidět nemohlo tak brzy... No ten den ještě LPS, ta vyloučila mimoděložní těhu. HCG stále rostlo a na UTZ stále nic, byla jsem v nemocnici 5 dní. HCG rostlo takto: pondělí 1500, středa 2800 a na UTZ stále nic. Až v pátek, při HCG 4200 potvrzeno těhu v děloze a to mě pustili domů.
Upravil(a) MiriDc (14. 1. 2011 14:46)
Není tady
Potom týden na to, na kontrole u mého Gyn., opět prekérka, teda - v děloze potvrzena dutinka ale bez viditelného plodu, takže mi Dr. řekl že je to 50: 50, buď to bude dobré nebo ne. Prostě jsem asi otěhotněla později, tím pádem jsem se "nevešla" do tabulek jak by to už asi mělo v kterém týdnu těhu vypadat...
Není tady
Misho já se taky raději vždy držím při zemi, nicméně HCG ukáže alespoň něco. Já osobně bych druhou ovulaci nezatracovala, protože po clostu mohl opravdu ten druhý folík narůst později a Dr. na utz ho eště vůbec nemusel vidět. Nechci Ti dávat falešné naděje, protože to sama nemám ráda moc na tebe myslím aby to byl ten malý zázrak.
Není tady
Tak to je super,že tam něco je a ne zas tak extra málo..držím dál pěsti a já zvědavka bych šla na krev hned v pondělí
Není tady