|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Gratuluju. 
Krásné zprávy. 
Není tady
Téda Míšo, srdečně gratuluji ke skvělým zprávám, moc ti přeju, aby se těhu dobře vyvíjelo a bez problémů
takže založíš Podzimňátka 2011 ? 
Není tady

Misho mooooc gratuluju a drzim pesti aby slo vsechno ukazkove dal 
Není tady
Mish - jojo, to je dobře. Je fakt, že u nás ho taky našli v 6+0, tak to bylo stejné!
Ještěže tu techniku máme! Tak budem držet pěsti i dál, ať jde všechno bez problémů! 
Není tady
misha88 napsal(a):
...tak jsem tam ta Podzimnata teda odbouchla...tak tam snad nebudeme dlouho jen v pěti
!!
Týýýjo, Mishi, podzimňata ---- paráda 

moje srdeční záležitost 

Tak hurá do toho 
Není tady
Misho, velikánská gratulace! Mám z tebe fakt radost, tlemím se tu na monitor jak tydýt 
Hlavně ať je vše jak má být. 
Ježiš to je fakt zpráva dne 
Není tady
misha88 napsal(a):
No napnutá jsem byla dostatečně, když si vezmete že Dr. předpověděl možné otěhu 15DC cca a já otěhu až tak 31DC tak jsem fakt záhada..
Aspoň vidíš že se nevyplácí slepě věřit doktorům 
Moooooooooooooc gratuluju a mám velikou radost 

Není tady
misha88 napsal(a):
Kikoš a já čekám odpověd na to překvápko u Gabky!!
!! A Podzimnata už běží..

SZ
Není tady
Kikoš ty už jsi ZASE těhotná? Nedělej tady tajnosti a vybal to
Míši už jsem gratulovala v těhulích, jsi opravdu zázrak přírody, za ty roky jsem nic takového tady na babinetu nezažila, takže moc držím palce ať se ten tvůj zázrak krásně vyvíjí!
Není tady
Ronja napsal(a):
Kikoš ty už jsi ZASE těhotná? Nedělej tady tajnosti a vybal to
![]()
![]()

EE! NEJSEM, zase tak velký tajnosti nemám 
Upravil(a) kikinecek (31. 1. 2011 13:26)
Není tady