29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mishi, mishi, co to vidí oko mé
hele někomu se to na těch testech ukáže až později, i ta ovu mohla být později ... no zopákla bych 25mamatest ráno, pokud máš, a uvidíš co bude, víc se asi dozvíš u dr.v pátek
ale já 25 mamatestům věřím!!!!
Není tady
Mishi, jako něco tam je na každém, čistě teoreticky je možné všechno - i pozdní otěhu atd... asi Ti nezbude, než počkat a za další 2-3 dny udělat další test a pak teprv půjde zhodnotit, jestli čárka sílí... víc asi nemůžu poradit, jen teda mooooooc držím pěsti, měla bych z vás, holky obrovskou radost
mno a jako snažilka - pokročilá úroveň bys přece měla vědět, že testy se dělají zásadně ráno a nemá smysl jich dělat víc než 1-2ks za den
čím budeš testovat zítra a pozítří?
Není tady
Misho, já je vidím - všechny. Já vůbec nevím, jestli mám gratulovat, páč je to divný, fakt ....
Kdyby jsi nebyla u toho gyndr. tak bych řekla, jo je to tam, ovuše byla později to se prostě stává, ale že by dle dr. byla ovu max 15DC a pozitivní testík až teď
Ono to asi nebude vůbec znít příznivě, ale něco takovýho jsem zažila .... taky MS nikde, test 35DC bílo, u gyndr na UTZ nic, ale krev na hcg pozitivní, ale pidipozitivní cca 24jednotek - což by značilo začínající těhu. 38DC duch na testu. 42DC KO u gyndr a byl tam gest.váček a hcg asi 408 jednotek .... nicméně to bylo před 2 lety, jak to tehdy dopadlo víš
Tím nechci říct, že to musí nutně znamenat neprosperující těhotenství - Ty víš, že bych Ti přála pravý opak ... Ale jsou i případy jako třeba onehdá Lusyl ....
Není tady
Míšo ducha vidím a přála bych ti to. Trochu se ale bojím kvůli té ovu stanovené doktorem, že je to fakt hodně pozdě. 2Omm folík musí prasknout každou chvíli a test už by teď měl ukazovat dálnice! Samozřejmě každé tělo je jiné a dějou se zázraky. Já to vidím na dvě možnosti:
1. Je to ranné těhu a ovulace byla skutečně navzdory doktorovi pozdě (moc nechápu jak by se to stalo, ale jsou věci mezi nebem a zemí) nebo jsi jedna z mála holek, kterým testy z moči moc nefungují.
2. Máš cystu - ta by vysvětlovala i zpoždění MS, i ducha na testu. Při užívání clostíku se bohužel dělají.
Teď už poradí jen doktor, budu držet palce na variantu 1!
Není tady
misha88 napsal(a):
Mamáče už (zas) nemám, mám ty Dr. max...zkusím ráno...
"Později", ale 27DPO cca?
Mishi, ty Dr.max jsou jenom převlečený za Dr.max, jinak je to mamáč jako vyšitej
Není tady
jj, vidím to podobně jako holky- nebýt u Dr, tak se člověk už i začíná radovat a říká si, že ovu byla pozdě, ale takto bych určitě počkala a závěry nedělala.... mně teda ještě napadla možnost (bohužel teda negativní), že teda jako těhu je/bylo, ale neuchytlo se... no, bohužel fakt nezbývá, než počkat, jak píše Ronjísek - jsou věci mezi nebem a zemí a já moc držím pěsti, aby i u Tebe to tak bylo navzdory Dr a UTZ
Není tady
Mishi, Ty jsi jedna velká záhada každopádně jsem moc zvědavá, jak se to dál bude vyvíjet, v kolik Tě máme zítra vyhlížet? a cestou z práce kup zásobu testíků, jo?
pochopila jsem správně, že jdeš v pátek na KO k Dr? myslíš, že v případě nejasností by Ti vzal i krev?
Není tady
mishi, jsem na to zvědavá, jak to dopadne, takže ráno čůrej a nenech nás čekat jo
Není tady
Mishi...teda no já bych tomu věřila a bylo by to úžasný..já nevím mě teda zase mudr říkal,že když je cysta tak to těhu test neukáže......hele jedna moje známá neměla pozitivní test,prostě bílo,apak šla na vyvolávačku a měla srdíčko,že prej se ji prostě HCG uvolnovalo do moči blbě
takže pevně věřím,že je to i tvůj případ a když zítra budeš testovat z ranní moče bude jasno,pokud je to dneska z odpolední ze zítřejší ranní musí být podstatně silnější
ale dneska tam prostě jeeeeeeeeeeeeeee
Není tady
misha88 napsal(a):
JE TAM no...
?? tys čůrala na další
Není tady
Mishi, to dodržuješ 2 hodinové intervaly mezi testy? zbude Ti něco na ráno?
Není tady
misha88 napsal(a):
Gabka napsal(a):
misha88 napsal(a):
JE TAM no...
?? tys čůrala na další
![]()
![]()
NE!!! Myslím že tři dnes bohatě stačily.. To sem reagovala na Lucku, co psala že JE to Tam..
aha, já to pochopila stejně jako Gabka
Není tady
misha88 napsal(a):
Já netestuju........v 19h to bylo naposled!!!!!!!Nedělejte si ze mě srandu jo!
Mishi, koukám, že si z Tebe dělají srandu... holky jedny
Není tady