|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

ahoj holky, zdravím... jsem taky snažilka, jedno dítko už mám, při druhém těhotenství (bylo po clostíku a pregnylu ) v 12tt konec, nyní opět snážo sedm měsíců, z toho poslední dva měsíce s clostíkem. Zatím bez úspěšně, dr. nasadil další clostík + pregnyl a taťku poslal na spermiogram.. A tady je kámen úrazu - ten to prostě odmítá...(přestože miminko by rád)... Co dál ? Abych řekla pravdu, ani nevím jak to dr. řeknu
... Řešily jste někdy něco podobného ??
Není tady

Tak můj chlap se taky netvářil nadšeně, ale pak stačilo domluvit že "vzorek" může odebrat doma a do půl hodiny jsme ho dopravili do laboratoře...
Měl strach, že si to bude dělat někde v kumbále a za dveřma bude milion lidí a bouchat na něj sestřička, jestli už...
Kamarádka zase musela slíbit manželovi, že s ním do místnůstky půjde taky...
Jestli je ale ještě problém v něčem jiném,tak nevím, co poradit.
Naléhání nemá cenu...
Není tady

:-( tak tady bych řekla je zakopaný pes hlavně v chlapské ješitnosti :-(( A jak ho znám, mám obavy, že s ním nehnu a vysloveně ho nějak tlačit mi zase připadá nefér...
Není tady

Atro, s chlapskou jesitnosti je to tezky
bud to chce, aby to v nem uzralo a az si to v hlave srovna, sam se rozhybe. Nebo u nas to bylo tak, ze jsem vzala manzu k doktorovi a on mu vse vysvetlil sam a manza uz proste nemel cestu zpet. Prvni odber byl u doktora, ale ne moc zdarily a dalsi probehly v klidu doma a vzorek jsme dovezli. Nakonec ani neprotestoval, casem si to srovnal v hlave a dobry. Jinak nevim
ale drzim paluchy, at se nakonec rozhybe a na spg. si zaskoci
a vy se co nejdriv dockate mimiska 
Není tady

Atro, co poradit, nevím, můj partner s tímhle naštěstí problém neměl... ono to ale vypadá jinak, když už se člověk dostane dál a on vidí všecny ty injekce, které do sebe musí ďobnout ženská... kouká na nějaký ten odběr jinak 
každopádně přeju, abys až k těm injekcím nikdy nemusela dospět a aby přítel pochopil, že bezbolestný odběr je to nejmenší, co pro to, aby na konci bylo krásné zdravé
, může udělat 

Není tady