Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 12. 2014 13:29

Miruš
♥------

Re: Jaký materiál snubáků? Cena? atd.

Holomí napsal(a):

Miruš: zkus se kouknout na jeho internetové stránky, uvidíš tam, zda jsou pro tebe cenové dostupné smile nemusíš se nikam plahočit, kdyby to mělo být zbytečné smile myslím ale, že s cenou tam nebudeš mít problém, Rýdl má i levné i drahé smile také od něho máme prstýnky, nechtěli jsme za ně utrácet majlant a vybrali jsme si tam moc hezké smile

Tak jsem dala na tvou radu a prstýnky si našla na jeho stránkách a nakonec to dopadlo tak, že jsme si sedli doma s přítelem (respektive snoubencem) s vínem s počítači a vybírali a vybírali big_smile Je fakt, že jsme se pohybovali spíš v těch nižších cenových kategoriích, ale i tak se nám podařilo vybrat krásné prstýnky, které si můžeme dovolit. Příští týden si je chceme jít vyzkoušet do kamennýho obchodu a když bude vše ok, tak už si je asi i odneseme big_smile

Není tady

#27 7. 5. 2015 11:10

redvine
♥------

Hezké ocelové šperky mají zde: https://www.ok-sperky.cz/ jejich snubní prsteny se mi moc líbí.

Není tady

#28 24. 6. 2015 8:50

AllčaV
♥♥-----

My si koupili ocel, ale teď co jsem těhotná a natekli mi prsty ho nemůžu sundat :-( V tom jsou blbé...Že nejdou jen tak ucvaknout.

Není tady

#29 4. 3. 2016 10:33

Elenn
♥------

Ta ocel je na sundavání hodně špatná, to je pravda. My jsme se rozhodovali spíš jestli platina nebo bílé zlato, ptala jsem se nakonec přímo v kamenném obchodě u Rýdla, kde jsme si je nechávali vyrobit na přání, co z toho je lepší (i když jsem pro vyšší cenu platiny tušila, že to bude platina, ale nevěděla jsem proč) a bylo mi řečeno, že platina je oproti zlatu podstatně tvrdší, takže není tolik náchylná na poškrábání či jiné poškození používáním. My jsme nakonec teda zvolili tu platinu, protože jsme věděli, že oba budeme prstýnky nosit téměř pořád, ale myslím, že pokud někdo dopředu ví, že prstýnek kvůli zaměstnání nebude moci nosit, tak je to zbytečný.

Není tady

#30 6. 3. 2016 22:24

Radkka
♥♥♥----

My se rozmýšleli mezi bílým zlatem a titanem (prý je lehčí než ocel a příjemnější). Ale nakonec máme klasiku z bílého zlata. Kombinace matu a lesku a já mám pět diamantíků. Já chtěla hlavně diamanty, ale než si manžel vybral... to bylo děsný. Nic se mu nelíbilo. No nakonec jsme našli smile

Není tady

#31 8. 3. 2016 12:37

domcuska
♥♥♥----

Manžel si taky nemohl vybrat tak jsme si nechali prstýnky vyrobit tady prsteny-hodinky.cz  Mel představu co nechce a pak z toho vylezlo co chce smile)  Jsme spokojení.

Není tady

#32 24. 3. 2016 14:08

Kaledova
♥♥-----

taky jsem o nich slyšela, že jsou dobří a hlavně rychlí smile kamarádka měla problém s prstýnky a oni jim je dodali strašně rychle smile)

Není tady

#33 27. 3. 2016 10:49

Mia90
♥------

Jedna kámoška třeba prstýnky vyhodila oknem big_smile zrovna se hádali. Pak si ale pořídili o dost hezčí a kvalitnější. Takže to mělo své plus. A obě jsme se shodly, že jako materiál jedině platinu. Jak už tu bylo zmíněno, zlato není tak odolné.
Já mám celkem náročnou fyzickou práci, ale prstýnek s platiny není ani škrábnutý. Nechali jsme si je s mužem vyrobit u Rýdla - snubních prstenů. A nelitujeme.

Není tady

#34 27. 3. 2016 18:50

Pavlinka999
♥------

Tak u nás jsme šli do bílého zlata, jsme z Brna tak máme blízko klenotnictví Bisaku, mají prstýnky i na netu bisaku.cz tak se mrkni, jestli vám některý nebude sedět, jsou různy, záleží taky na finančních možnostech, se zirkony se to celkem dá a pokud chcete něco originálního, tak červeny zlato pry taky letí smile

Není tady

#35 6. 4. 2016 8:43

berusenka745
♥------

My jsme vahali mezi platinou a bilym zlatem a nakonec vyhralo bile zlato, nakonec jsme jeli pres pul republiky az do Zlina, kde jste poridili tyto krasne http://www.goldeligius.cz/snubni-prsten … 0100w.html

Není tady

#36 21. 4. 2016 14:21

Ivanaa
♥♥-----

Podle mne nema smysl vybírat něco co vám nesedí jen proto, že je zvykem mít zlaté. Dneska už je výběr snubních prstýnků tak veliký, včetně různých kombinací... ocel, titan, platina, bílé zlato... Dneska už si musí vybrat každý. A když si nemůže vybrat tak si je může nechat vyrobit podle vlastního přání smile

Není tady

#37 24. 4. 2016 10:42

miljir
♥♥♥----

Nechat si vyrobit prsteny podle vlastních představ, to není vůbec špatný nápad.

Není tady

#38 3. 6. 2016 10:34

Saruska
♥------

My máme prstýnky ze Zlatnictví Stoch - bílé zlato, já mám svůj dozdobený brilianty. Jsme moc spokojení. Nechali jsme si ho vyrobit podle fotky.

Upravil(a) Saruska (3. 6. 2016 10:35)

Není tady

#39 4. 6. 2016 10:15

Petussina
♥------

Mě se hrozně moc líbí tady tento: https://www.bisaku.cz/snubni-prsten-model-c-4636-4 jen nevím jestli to není docela úlet...přijde mi takový nejoriginálnější, že jinak ty prstýnky bývají hodně podobné a tento je takový osobitý... a právě na to abych si nechávala vyrábět moc nejsem, bojím se jak by nakonec vypadal a že by se mi třeba ani nelíbil jak jsem si to  původně vymyslela... to by totiž byla docela blbá situace když to není nejlevnější ...

Není tady

#40 27. 6. 2016 11:05

Ollive
♥------

Špatný nápad to není, ale od myšlenky k činu je docela dlouhá cesta. Já jsem vždycky měla v hlavě představu, jak by měl můj snubní prstýnek vypadat. Začala jsem hledat a procházet a zjistila jsem, že co chci, nemůžu nikde najít. Nakonec snoubenec svolil, že nám je můžu navrhnout sama. Jenže to se snadněji řekne, než dělá. Skončili jsme u Rýdla, i tady je na něj chvály hodně, tak to nebyla zas tak těžká volba smile. A bylo to dobré rozhodnutí, hodně mi vyšli vstříc, poradili, usměrnili moje myšlenky a pomohli mi převést představu do reality, co se nám teď třpytí na prstech.

Není tady

#41 20. 9. 2016 15:41

jarka.modra
♥♥-----

Ja jsem pro bile zlato rozhodne smile a nejlepe by se mi i libilo kdyby mi zasbuni prstynek nejak ladil ke snubnimu prstynku ale kdo vi co pritel vymysli smile ale hodne se mi libi prstynky na esterstyl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí