Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 10. 1. 2011 18:04

Marcy75
♥------

Ztroskotané manželství, nevěra...a co dál?

Dobrý večer,
ráda bych se podělila o vlastní příběh a vlastně i prosím o radu. Jsem 8 let vdaná, mám 36 let, mám dvě děti, 5,6 let. Bohužel, manželství nefungovalo, manžel byl stále pryč, nedával mi peníze, nevěnoval se dětem, nemiloval se se mnou. Rozhodla jsem se tedy v rámci zachování rodiny a přitom i svého aspoň malého pocitu štěstí najít si milence. Našla jsem ho  - ženatý, říkala jsem si OK, svobodného jsem ani nehledala. Ovšem ouha - po roce jsem zjistila, že jsme beznadějně zamilovaní, trápíme se v soukromí a že bez sebe být nemůžeme. Tedy - já jsem to tak viděla, což vím až nyní. Díky se němu jsem našla odvahu se odpoutat od manžela, který se odstěhoval. Finančně netrpím, jsem nezávislá podnikatelka. Ale co se nestalo - manžel se zhroutil. Ví, že byl kterén, najednou stojí o mě i o děti. A milenec... Když se to dověděla jeho žena, dostal na výběr. On si vybral rodinu, vím, že miluje svou 12letou dceru, nicméně přesto si myslím, že to není ten jediný důvod. Takže - mě opustit nedokáže, jí nalhal, že mě opustil, manžel se chce stále vrátit,  prý napravený, o miolenci nic netuše. A co já? Chci žít s milencem. Stokrát jsme se rozešli, stejně se od něho nedokáži odpoutat. Vážně nevím, co dál. Tvrdí, že odejde tak za dva, tři roky, žárlí na mě, dělá občas psí kusy, ale opustit mě nedokáže. Rozum mi říká, najdi si někoho úplně jiného a jdi dál, jinak se zblázníš. Srdce něco jiného...  Tak nevím, nezažil někdo něco podobného? děkuji za všechny rady, už nevím, kudy kam.

Není tady

#2 11. 1. 2011 12:51

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: Ztroskotané manželství, nevěra...a co dál?

Já tohle nazažila, jen bych napsala, co jsem vypozorovala na sobě, co mi pomáhá řešit situace, kde nemám jasno, kde mám rozpor, kde prostě nevím co a jak....

Nečekej objev roku  - big_smile
situaci nechávám uležet. Ona se vždy vyřeší sama, a tak jak má. Všechno se děje správně a poskládá se to samo. Není v tom alibismus, já vždycky udělám maximum toho co mohu, co se slučuje s mým svědomím a pak to nechávám být..
Ty jsi nezávislá, takže vlastní základnu máš, nemusíš tedy něco nutně udělat hned. Můžeš si dovolit luxus nedělat nic. Nechat to plynout. Pokud bych chtěla manžela - tak bych se vrátila - ale o tom nepíšeš, takže asi to nebude tak.

Nic bych nedělala na silu, nechala bych to plynout a žila si svůj život obohacený i o další muže (nemyslím tím, že bych spala se všemi kolem big_smile ), jen že bych je nevylučovala ze svého okolí, protože přece mám svou jedničku (milenec) a dvojku (manžel). Ani bych na nikoho vědomě nečekala.

Stejně uděláš to, co udělat "musíš" a apk to bude správně. Poneseš si stejně za každé rozhodnutí zodpovědnost sama.Nikdo jiný.

Není tady

#3 11. 1. 2011 13:18

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Marcy75 napsal(a):

Takže - mě opustit nedokáže, jí nalhal, že mě opustil.......   A co já? Chci žít s milencem.

Napada me otazka: umis si predstavit ze by jsi s timto muzem zila spolecny zivot a dostala by jsi se do stejne role jako jeho nynejsi zena ktere lze. ?   

Tohle uz se stalo mnohym zenam a pak se divi jak je to mozne.

Pises: "Rozum mi říká, najdi si někoho úplně jiného a jdi dál, jinak se zblázníš. "

Na Tvem miste bych si prave na tohle lepe posvitila. Nemusi to byt hlas rozumu,ale toho co rozum presahuje.  smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#4 11. 1. 2011 13:38

javena
♥♥♥♥♥♥-

Marcy - můj názor:
1/ manžela nebrat zpátky ani omylem
2/ brát milence, jako milence - sex a tak, ale nic neočekávat
3/ rozhlídnout se kolem a za dva tři roky budeš jinde... wink Nemusí zůstávat jen kvůli dceři... jako výmluva či důvod je to ale jistě lepší, než strach ze změny, nechuť začínat znova... atd. To teď samo nevidíš, jako to, že jste jeden bez druhého mohli být a tys myslela, že ne. Možná to tak není, to chce právě ten čas, jak píše wiki. Vyvrbí se to samo.
Má kamarádka ale takhle čeká už pátým rokem, přitom jeho manželka byla vyloženě papírová, ani spolu nespali... vissla, takže můj názor na ženaté milence je jaksi tímto ovlivněn. hmm
A jak píše hirondel, ono se to vrací. I když teď uvažovat střízlivě je těžký úkol, tak to vem v potaz. Možná zabrusli na vlákno o dětech co si je berou taťkové na víkendy a ty srandy okolo. Ten tvůj pan úžasný si představuje, že teď ne, ale až holce bude patnáct, tak ho pochopí líp, bude jako dospělá, nebo jí bude mít míň rád? Snažím se nerýpat, ale já si soukromě tipnu, že za dva, tři roky, budeš fakt jinde. smile
Srdce ti říká, že máš strach, jak to sama ustojíš, ne, že ho miluješ. On je záminka, impuls, důvod, proč odejít z nefunkčního vztahu... ale jen zástěrka toho, co jsi věděla už dávno. Odešla bys i bez milence, jen to teď vypadá, že to bylo kvůli němu. Já takto opouštěla jeden vztah, impuls byl milenec, ženatý... ale rok jsem věděla, že odejdu. A vrátilo se to... vissla Nečekaně, potvora. wink

Není tady

#5 26. 9. 2025 8:46

FaustinoJasko
♥------

I can’t believe erome I almost skipped this video, it was so worth watching.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí