29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kdy jste si kupovaly kojící podprsenku. Chtěla bych jí mít už do porodnice, ale zas nevím jestli se mi po porodu ještě nezvětší prsa
Není tady
Já jsem jí kupovala před porodem a vzala jsem o číslo větší košíčky, než mám normálně, bylo to akorát, ale to je individuální.
Není tady
Ahoj, také si ji chci vzít do porodnice. Koupila jsem dvě, jsou trochu pružné a počítala jsem s rezervou. Tak přeju šťastnou ruku!
Není tady
Já jsem si kupovala podprsenku taky už před porodem, ale po porodu mi neseděla. Najednou mi byla nepříjemná a malá. Koupila jsem si potom tuto: https://www.happymum.cz/0,22,u011-kojic … g-bra.html a sedí krásně. Za mě maximální spokojenost.
Není tady