6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Anální sex je dosud opředen značnou dávkou předsudků a je tabuizován. Nicméně, chtěla bych se Vás zeptat, jak se Vám tato aktivita líbí a zda třeba drádíte i svého partnera análně. Po dvou letech známosti..vlastně po třech, jsem vyzkouela drádit přítele v análu, zatím velice jemně,ale dělá to naprosté divy. Přítel je z toho úplně vedle a mně se to líbí a íleně mne to vzruuje. Jen nevím, co ve si mohu vůči partnerovi dovolit a zatím se nechci ptát. Tak písněte, co na to Vy....
Není tady
Nezdá se mi, e by zrovna anální sex byl u nás nějak tabuizován... tabuizována je (a podle mě správně) třeba pedofilie, nebo zoofilie... nicméně anální sex jako takový jsem nezkouel (nijak mě to neláká), i kdy např. moje dobrá kamarádka mi jednou vyprávěla, e kdy to svému příteli dělá pusou, a zasune mu zároveň prst do anusu, tak on se můe zbláznit blahem... ...take mohu jen zopakovat své oblíbené rčení, e pokud se nějaká sexuální praktika líbí dobrovolně oběma, pak je ve v pořádku...
Není tady
Tak já to mám rád a hodně. Podle mě mu nemá často zase takové proitky ze sexu, aby si tohle mohl nechat ujít. Ale mnoho chlapů se toho bojí. Člověk se na to tzv. musí cítit a musí ho to vzruovat nejdříve třeba v nějakém P filmu, aby se na tuto praktiku trochu naladil... A jetě něco, podle mě to rozhodně nijak nesouvisí s monou homosexualitou, jak se někteří lidé na různých fórech snaí tvrdit. Tedy pokud je to samozřejmě se enou!
Není tady
Taková témata se tu u probírala. Hledej, je toho tady dost. Taky se mi nezdá, e by to bylo tabuizováno. Moná si to tabuizuje ty. U mě v pohodě, z obou stran, jak já partnerovi, tak partner mně.
Je to věc, která mě nekonečně vzruuje jako poskytovatele, ale není mi úplně příjemná v případě, e jsem příjemce.
Není tady
Tie si spomínam, e u som písala do podobnej debaty, tak si to tu prípadne pohžadaj... a ono - vdy je ete čo skúma, vdy sa dajú posúva hranice , hlavne aby sa to páčilo obom.
Upravil(a) Selima (16. 1. 2011 13:55)
Není tady
Je to v pohode. A mne to robieva priatelka ked ma kuri a je to pekny pocit. Takisto ja jej to robievam pri oralnom styku. Ma to rada
Není tady
Ona a kúri? To si a také drevo...?
Není tady
Ahoj potřebuju radu, s přítelem jsme měli anální hrátky, zastrčil mi do zadku 3 lubrikovaný pinpongový míčky a já vytlačila jen 2. Myslíte e ten poslední půjde pak se stolicí? je malý. Zkouela jsem tlačit ale nic. bojím se lehnout, radi jen sedím nebo stojím aby se nedostal dál. Dííky za komentáře Marie
Není tady
Tak Marie to zabila )))))) Proč pinpongáč Snad se Vám nic nestane. Čekal bych ,e vyjde na povrch.
Není tady