Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 1. 2011 18:02

Bára
♥♥♥----
Místo: České Budějovice

Anální sex a anální dráždění muže.

Anální sex je dosud opředen značnou dávkou předsudků a je tabuizován. Nicméně, chtěla bych se Vás zeptat, jak se Vám tato aktivita líbí a zda třeba dráždíte i svého partnera análně. Po dvou letech známosti..vlastně po třech, jsem vyzkoušela dráždit přítele v análu, zatím velice jemně,ale dělá to naprosté divy. Přítel je z toho úplně vedle a mně se to líbí a šíleně mne to vzrušuje. Jen nevím, co vše si mohu vůči partnerovi dovolit a zatím se nechci ptát. Tak písněte, co na to Vy....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;104/st/20060620/e/%2A/dt/-4/k/a98b/event.png

Není tady

#2 9. 1. 2011 14:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Anální sex a anální dráždění muže.

Nezdá se mi, že by zrovna anální sex byl u nás nějak tabuizován... tabuizována je (a podle mě správně) třeba pedofilie, nebo zoofilie... nicméně anální sex jako takový jsem nezkoušel (nijak mě to neláká), i když např. moje dobrá kamarádka mi jednou vyprávěla, že když to svému příteli dělá pusou, a zasune mu zároveň prst do anusu, tak on se může zbláznit blahem... roll ...takže mohu jen zopakovat své oblíbené rčení, že pokud se nějaká sexuální praktika líbí dobrovolně oběma, pak je vše v pořádku... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#3 12. 1. 2011 11:50

carlos
♥♥♥♥---

Tak já to mám rád a hodně. Podle mě muž nemá často zase takové prožitky ze sexu, aby si tohle mohl nechat ujít. Ale mnoho chlapů se toho bojí. Člověk se na to tzv. musí cítit a musí ho to vzrušovat nejdříve třeba v nějakém P filmu, aby se na tuto praktiku trochu naladil... A ještě něco, podle mě to rozhodně nijak nesouvisí s možnou homosexualitou, jak se někteří lidé na různých fórech snaží tvrdit. Tedy pokud je to samozřejmě se ženou!

Není tady

#4 12. 1. 2011 13:19

majkafa
Host

Taková témata se tu už probírala. Hledej, je toho tady dost. Taky se mi nezdá, že by to bylo tabuizováno. Možná si to tabuizuješ ty. U mě v pohodě, z obou stran, jak já partnerovi, tak partner mně. smile

#5 12. 1. 2011 20:23

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Je to věc, která mě nekonečně vzrušuje jako poskytovatele, ale není mi úplně příjemná v případě, že jsem příjemce. grater

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#6 16. 1. 2011 13:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tiež si spomínam, že už som písala do podobnej debaty, tak si to tu prípadne pohžadaj... a ono - vždy je ešte čo skúma, vždy sa dajú posúva hranice stolt , hlavne aby sa to páčilo obom.

Upravil(a) Selima (16. 1. 2011 13:55)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 27. 9. 2012 13:19

Orin
♥------

Je to v pohode. A mne to robieva priatelka ked ma kuri a je to pekny pocit. Takisto ja jej to robievam pri oralnom styku. Ma to rada

Není tady

#8 29. 9. 2012 15:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

va Ona a kúri? To si až také drevo...?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#9 8. 3. 2016 7:54

Mijinka
♥------

Ahoj potřebuju radu, s přítelem jsme měli anální hrátky, zastrčil mi do zadku 3 lubrikovaný pinpongový míčky a já vytlačila jen 2. Myslíte že ten poslední půjde pak se stolicí? je malý. Zkoušela jsem tlačit ale nic. bojím se lehnout, radši jen sedím nebo stojím aby se nedostal dál. Dííky za komentáře Marie

Není tady

#10 12. 5. 2016 9:36

Alzbeta
♥♥♥----

Tak Marie to zabila smile)))))) Proč pinpongáčsmile Snad se Vám nic nestane. Čekal bych ,že vyjde na povrch.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí