18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky. Mám alergii (prach, pyl, roztoči...), ale na nic z toho neberu práky, ani mě to nijak v běném ivotě neomezuje. Malému (ukončený 4. měsíc) jsem ale pro jistotu koupila hypoalergenní mléko, ale zajímalo by mne, jestli je nutné ho kupovat pořád, nebo stačí jen na ty první měsíce, např. do půl roku.
Taky bych se ráda zeptala, jestli můu kombinovat mléko hypoalergenní a obyčejné - asi ne, to by nemělo smysl, e? A co by se stalo, kdybych malému dala obyčejné mlíko, osypal by se? A pokud bych ádné změny nepozorovala, můu začít dávat obyčejné mléko?
Omouvám se za tu spoustu dotazů, to víte, prvorodička
Není tady
obycejne mlíko tím myslí co?
jinak já nám tunu alergii ale malá mi ha odmítala jediné co pila bylo bio mlíko z dm ostatní blinkala měla zácpu případně to vůbec nevypila jinak by bylo nejlepí se zeptat dr jinak pokud najdes na ha tak by jsi v něm měla pokračovat (i kdy upřímě řečeno jak dlouho jsou a máme nějaké konkrétní úasné výsledky no nevím. je to jako s jednorázovkama. teď od nich dr taky docela nepoutěji a varují.)
Není tady
upotějí
Upravil(a) barysek (8. 1. 2011 15:50)
Není tady
Obyčejným mlíkem myslím Bebu, Nutrilon, klasiku, ádné HA, AR apod.
Není tady
nemyslím e by se ti po normálním mlíku osypal s tím sem se nesetkala jen se zmíněnyoc problema jako je zácpa a pod
Není tady
Babucho, H.A. mléko by mělo působit jako prevence, méně zatěuje dítku trávení, bílkovina kravského mléka je tam více těpená. Take pokud je u Vás v rodině zatíení alergií, je vhodné H.A. mléko kupovat. Doporučeje se pouívat ho minimálně do roka. V podstatě čím déle tím lépe.
U nás v rodině je zatíení a kupovala jsem H.A. mléko oběma holkám. Vzhledem k tomu, e se u Lenky projevily potíe, kupuji ji H.A. mléko doteď a ji jsou jí 4 roky ( po kravském mléku se ve 3 letech hrozně osypala).
Není tady
Spunte, děkuju moc za informaci, budu ho tedy radi kupovat.
Není tady
Babucho, ke kombinaci HA mlíka a normál mlíka pak fakt ta prevence ztrácí smysl..a v knihám o prevenci alergií, kdy jeden z rodičů je zatíen alergii se HA strava doporučuje do roka.. ale nejedná se jen o mlíčko ale i vejce, ryba, ořechy,mouku..
a kdyby se Ti osypal po monrmál mlíku,tak to znamená, e by měl alergii a museli by jste najet na stravu u opravdu dietní.. ale ta pravděpodobnost je minimální.. a to u by se pak mělo konzultovat s odborníkem..
a pokud by jsi zněmy nepozorovala, tak by jsi mu od roka mohla dávat určitě klascké mléko pro prata, jen určitě né neupravené kravské ani popřípadně kozí ovčí a pod. to by ani dítě nezatíené předpokladem alergie od rodičů takhle brzo nemělo..
Upravil(a) Lenďák (10. 1. 2011 15:44)
Není tady
Děkuji vem za odpovědi. Koukala jsem jetě na www.kojeni.net a HA mléko by se mělo dávat minimálně do roka. Tak to tak udělám a pak uvidíme, co dále, poradím se s dr.
Upravil(a) Babucha (13. 1. 2011 15:51)
Není tady