29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Dani, tak teda musim rict, ze zlatych 12 kilo, protoze dite, ktery ma ve 3 letech 21kg, to dobry podle me neni rozhodne! Je to teda kluk to je trosku lepsi nez kdyby to byla holcicka, ale stejne...
Hanus, kdyz se dari, tak se dari.. Ale tak nakonec vse vicemene s dobrym koncem, a to je hlavni, ne?
A ze si mala uz ted ohledne nocniku vubec neco rika - to je sikula!!! Eva zacala na velkou rikat cca pred mesicem a na malou predevcirem Na noc taky jeste davam, pije v noci jeste obcas mliko, ale treba dnes mela mliko a rano plenu suchou, tak uvidime casem.. Zatim neprotestuje vecer, ze by ji nechtela, tak ji ji necham, protoze prevlikat nekdy ve 3 rano postel i Evu se mi fakt nechce..
Není tady
AHoj, Hanu jen si postěžuj od toho tady jsme
no Tobi má 14 kilo, nějak se nám zabrzdil v růstu do výšky- má 85 ale přibírá, ale 21 je fakt šílené u 3 leťáka
jinak Tobi si začal říkat na nočník nějak kolem 14 měsíců, pak byl nemocný dlouho a teď když ví, že se mu chce, tak když se zeptám jestlijdeme na nočník nebo WC, tak řekne nene a nechce si tam sednout
někdy teda jo, ale většinou ne
sem tam se stane, že mě sám zavede na WC a vysvleču ho a vyčůrá se, ale spíš na to nemá čas
nehrotím to , stejnak , kdo ví jak bude reagovat na sestřičku a v létě se nám bude i lépe cvičit, na zahrádce , když bude teplo
mě už to břicho celkem zmáhá, nějak se teď zvětšilo
Není tady
Ahoj...
Tak zprávy z včerejší kontroly, no, nic moc....Brouček je pořád natočenej hlavičkou nahoru..Dr se nelíbí ani můj nedostatek plodové vody, ještě do toho začal něco o tom, že tam zavazí pupeční šňůra a můj tlak byl fajn ale otoky nee...No, postrašil mě tím, že si není jistý, jestli se doškrabeme do 36tt nebo to budeme muset řešit jinak.
Odpoledne jsem si tím výletem zapomněla vzít prášek na tlak a holky, to jste neviděly, k večeru mi bylo blbě a tlak zase 140/ 96..masakr...Já už asi budu závislá na práškách na tlak celej život, nebo se mi to zase upraví??
Jinak jsem šla s kamarádkou na kafe, bylo to fajn, koupila jsem si jednu kojící podprsenku, ale tu sportovní, 3x polodupačky, objevila jsem super bazárak v Olmiku a kalhotky do porodnice.
Blíženko...teda 21kg ve třech letech, to já jsem měla ve 4 třídě, ale byla jsem v ozdravovně, protože jsem byla hubená
Za to teď jsem se pěkně spravila..
Hanu..tebe taky straší, je mi to líto.
Janičko, taky už mi to bříško zavazí, ale včera mě poprvé v životě pouštěli sednout v tramvaji.. No, nasazování ponožek, zavazování bot, to je pro mne dost úmorná práce..
Není tady
Tak koukám holky, že ti doktoři jsou necitelní všude. Místo, aby nás psychicky podpořili, tak někdy zbytečně straší. Chápu, že se jistí a chtějí mít jistotu, aby vše dopadlo dobře, ale někdy by to šlo řešit určitě šetrněji. Nebo třeba jen dodat větu, nebojte, to zvládnem.
Není tady
Jééé holky, to je mi líto, že vás ty doktoři tak děsí . Přála bych vám moji doktorku, přesně jak píše Hanus, ona i ty špatný zprávy dokáže podat tak, že to člověk sice pobere, jako že to stojí za h..., ale že se prostě něco dělat dá a všechno se v pohodě zvládne.
U nás teda byl s nočníkem hroznej boj, hlavně co jsme se vrátili z té nemocnice. Byly jsme tam kvůli těm ledvinám a jak jí šmudle nebylo dobře a my ji nutili na nočník, protože potřebovali vzorek moči... no, ani vzpomínat nechci. Tak jsem jí koupila tohle http://www.popron.cz/detska-toaleta/s-604923/ a všechno v pohodě
Není tady
Lei je to pořád něco, že? Ale už jsi daleko a Radimek bude silák!
Kotr prosím až se tu ukážeš, založ nový chllívek a já ti tam zkopírujuý nástěnku (nebo si ji zkopíruj sama, dej jen upravit první příspěvek a celé to zkopíruj a vlož do nového chlívku)
Hani paní neuroložka koukám taky na facku. Hlavně že ti masáže pomáhají a zlepšuje se to!
Holky já jsem fakt nemožná, mě až teď došlo, že budu asi potřebovat nějakou tašku na kočár, že? A to docela vlekou, když tam budu mít krámy na dvě děti. No to by mě zajímalo, co jsem ještě vynechala
Není tady
Ronji - já to nechtěla napsat takhle naplno , ale v podstatě přesně něco takovýho mi o paní neuroložce proběhlo hlavou
No vidíš, já myslela, že ke každýmu kočárku je taková taška přímo v základní výbavě
Holky, sama tomu nevěřim, ale já mám asi celou výbavičku v hromadě Jediný, co nemám, jsou asi pantofle do porodky a kosmetika na mimčo, ale tu pořeším asi buď až v červnu, nebo manža, než se vrátím z porodnice.
Tak teď už to všechno jen vyprat a vyžehlit já s tou žehličkou asi fakt nikdy nebudu kamarádka...
Není tady
Dani my ho máme z druhé ruky a taška k němu není...mě to napadlo až teď. Jsem fakt na hlavu, chuděrky holčičky, taková matka
Jako máme fakt velký nákupní košík, ale tuším že tu tašku to fakt chce
Není tady
Holky tak nový chlívek připraven http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=45694
Tady to můžeš Ronji zavřít
Upravil(a) Kotrmelína (29. 4. 2011 11:09)
Není tady
Téma zavřeno