6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkušenost s výměnou bombičky přes intenet? Pokud ano,jak to probíhalo? Zaslali jste prázdnou a poslali vám na dobírku jinou? Nebo jinak?
Není tady
To jsem již vyměnila, stálo to 400Kč a na internetu jsem našla za 199Kč.Tak proto se ptám na zkušenost s internetovou výměnou bombiček.
Není tady
Můžete mi prosím napsat název těch prodejen(pokud to není nepovolená reklama).Bydlím v malém městě,prodejna kde jsem soda stream koupila a vyměnila bombičku je malá soukromá prodejna a v jiné je nemají.Jezdím často do Prahy tak bych to vyměnila tam,ale nevím ve které prodejně elektro.
Není tady
Myslím, že v Praze to vyměníš kdekoliv levněji. Zkus Planeo Elektro (bývá u Tesca) nebo tam, kde platí třeba leták Berry.
U nás jsou taky elektry soukromé, ale všude je to kolem 190 Kč.
Upravil(a) Vlaďka (6. 1. 2011 11:26)
Není tady
A můžete mne prosím srovnat, jaký je rozdíl mezi sodovkou s bombičkama za 5 kčs, které měnili v každém obchodě se soda stream???? jako chutná stejně?
Spíše napiš, do které části Ph jezdíš, abychom věděly, které elektro je poblíž.
Není tady
No, asi chutná stejně ale já nemám ráda hodně bublinek a v soda stream si můžeš počtem fouknutí nastavit jemně perlivou nebo víc perlivou. My jsme přístroj dostali, sama bych za to ty peníze nedala, ale klasický sifon z lahve na malou bombičku byl na mě moc nabublaný. A ty příchutě, které do toho prodávají, ty jsou teda opravdu moc dobré - u nás zatím vede cola a limetka.
Není tady
Dámy, nejjednodušší je najet přímo na stránky výrobce, obsahují i seznam míst (sekce prodejci a výměnná místa). Vyběr lze zúžit dle krajů
Není tady
Pro mě je Sodastream trošku zklamání. Čekala jsem o něco lepší chuť výsledných nápojů. A to jsem už vyzkoušela přes 12 sirupů... Zatím je favoritem číslo jedna příchuť Semtex a pak pomeranč, která chutná jako Fanta. Teď jsem dala na a zkouším sirupy z řady Ice Age.
Upravil(a) Františka Škutová (21. 3. 2018 21:11)
Není tady
Ahoj holky, mám doma také výrobník sody od Sodastreamu a limošku doma pijeme hodně... na netu jsem si vsimla akce "bombicka zadarmo" v prodejnách Okay elektro. Už jste to některá vyzkoušela? Je to na stránkách www.bombickaco2.cz, jestli máte zkušenost, budu ráda za nějaké info.
Není tady
Dobrý den, jaký je Váš názor na aktuální kauzu v USA, kde stahují láhve od SodaStream z prodeje kvůli možné explozi láhve při natlakování ? Já mám teď docela strach, nevím co si o tom myslet... Na fotkách pána, kterému se to rozpadlo v ruce to vypadá dost drsně https://www.facebook.com/JimStarlinfanp … mp;theater
Není tady
Taky jsem to četla, to abych měla strach jestli se mi to nerozpadne v rukách, jakoby nestačilo, že se bojím infikace jelikož láhve neustále smrdí, a nepomůžou ani ty jejich kapsle na čištění...
Není tady
akoby nestačilo, že se bojím infikace jelikož láhve neustále smrdí, a nepomůžou ani ty jejich kapsle na čištění...
Nechápu, proč to používáš...
Není tady
helenaoparilova napsal(a):
Taky jsem to četla, to abych měla strach jestli se mi to nerozpadne v rukách, jakoby nestačilo, že se bojím infikace jelikož láhve neustále smrdí, a nepomůžou ani ty jejich kapsle na čištění...
Kecáš, spamerko reklamní
Žádné lahve se v rukách nerozpadají a pokud jsi dobrá hospodyňka, tak ti ani nesmrdí, protože je pořádně čistíš.
Nu, asi nebudeš dobrá hospodyňka.
Já mám sodastream i lahve, žádné kapsle nemám a lahve mi nesmrdí.
Není tady