Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 26. 6. 2011 18:08

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Nechuť k sexu

DarkAngeli, ne že bych se nudila, ale nemám co dělat big_smile což je prakticky totéž stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#202 26. 6. 2011 18:21

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Dr. Plzak na toto radil uz davno, neco jako "kdyz nevime kdy, stanovme si kompromis typu: VZDYCKY VE STREDU...", (na te nejake frekvenci unosne pro oba se snad dohodnem, kdyz se milujem, ne?) stolt

Dlouho, mozna i mnoho let, jsem nad tim premyslela..., zdalo se mi "bezohledne" (vuci sobe)prizpusobit se jakemusi DATU, kdyz ja chci mene caso/casteji,  nez muj partner... Ale pak jsem pochopila, ze je to opravdu o te resitelnosti neshody (problemu) mezi nama. Zkusime se podridit jakemusi rezimu, ktery stanovil nekdo jinej, zkusenejsi (jako rady odbornika, jak se zbavit jakychkoliv veci, kter nas trapi, treba vredy na nose ci zazivaci potize... taky kdyz to resime, nerikame "tohle se mi nelibi, pac se papriky nikdy nechci vzdat, i kdyz mi zpusobuje nevyslovitelne bolesti, kdyz ji snim, a pak trpim jak Lazar a chci umrit...")
VZDY VE STREDU muze zezacatku pusobit jako : jak ja ty leky, co mam polknout, nenavidim, a furt se mi z toho bude zvedat kybl, a nchci to, a nebudu to delat... dumbom   . . .  Kurnik, ale tak bych to treba mel zkusit, kdyz mi jde o zivot...

No? stolt Mozna, ze to zabere... stolt

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#203 26. 6. 2011 18:59

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Viktorko, dobrej nápad ... až na to, že na tohle musí být vždycky DVA a ani jeden nesmí mít přitom pocit, že ho ta STŘEDA jaksi omezuje wink

Není tady

#204 26. 6. 2011 19:28

majkafa
Host

Blossom napsal(a):

Stačí nakouknout tady do sexuologického fóra, většina těch, co jsou méně vášniví a píšou tu o tomto  problému, tak se zmiňují spíš o týdnech, či měsících bez sexu... A z reálného života vím o párech, kde sex neproběhl už léta nebo dokonce  desetiletí, protože jeden z partnerů "to už nechce".
Temperamentnější partner  bývá tímto stavem velmi nespokojen až frustrován. Ale v mnoha manželstvích i přesto zůstávají spolu, třeba si jinak i rozumějí, a nechtějí přijít o dětství svých dětí rozvodem a odstěhováním.
A dost klopotně se snaží zařídit si život nějak tak, aby "se vlk nažral a koza zůstala celá". hmm

A pozor, není to vždy tak, že vášnivějším je muž. Bývá to i naopak.

To je případ mého ženatého milého.
Btw já jeho ženu nechápu. Nebo možná jo. Možná ho nemiluje a tělesná přitažlivost žádná. Až zmizela i u mého milého.
Není to utěšený pohled na takové vztahy. Co jsou kvůli dětem, než dospějí. Vlastně je mi jich líto. Možná proto, že u nás to bylo trošku podobný. Já jsem taky nechtěla. Ale dnes už vím, že to bylo proto, že jsem ho nemilovala, byla jsem "jenom" závislá. A že mě tělesně nepřitahoval. Škoda, že jsem to nevěděla dříve. Že si to lidé nepřiznají dříve.

#205 26. 6. 2011 19:33

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

ViktorkaM napsal(a):

Dr. Plzak na toto radil uz davno, neco jako "kdyz nevime kdy, stanovme si kompromis typu: VZDYCKY VE STREDU...", (na te nejake frekvenci unosne pro oba se snad dohodnem, kdyz se milujem, ne?) stolt

Myslím si,že na kompromisy jsou oba ještě moc mladí,co se tohoto "problému" týče. Jsou nejen mladí, ale i svobodní,bez závazků nemají ke kompromisům důvod...

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#206 26. 6. 2011 19:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Bože můj, majkafo ... roll

Ty s nimi žiješ pod jednou střechou, nebo jsi snad zlatá muška na stěně v jejich ložnici, že víš zcela bezpečně, jak to u Tvého ženatého milého je/není s manželským sexem va ?!? Já být Tebou, tak neberu zas až tak úplně vážně všechno, co mi ženáč o svém manželství napovídá a na svoji povahu bych zašla ještě dál: když už bych si začla se ženatým, jednou provždy bych si uťala debaty na téma, jestli u nich doma je nebo není manželský sex roll a o téhle stránce bych nechtěla vědět vůbec žádné podrobnosti.

Není tady

#207 26. 6. 2011 19:43

majkafa
Host

Ty nejsi já, Kiaro.
Btw ty s námi jsi pod jednou střechou, že víš, jaké debaty a o čem vedeme? reta

#208 26. 6. 2011 19:45

majkafa
Host

rejka napsal(a):

Myslím si,že na kompromisy jsou oba ještě moc mladí,co se tohoto "problému" týče. Jsou nejen mladí, ale i svobodní,bez závazků nemají ke kompromisům důvod...

stolt
Škoda, že člověk se často poučí až ze svých vlastních chyb a ne z cizích. Musí si prostě natlouct sám.

#209 26. 6. 2011 20:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ty nejsi já, Kiaro.
Btw ty s námi jsi pod jednou střechou, že víš, jaké debaty a o čem vedeme? reta

Nejsem, ale když tady tak horlivě přitakáváš, tomu, že: z reálného života vím o párech, kde sex neproběhl už léta nebo dokonce  desetiletí, protože jeden z partnerů "to už nechce". plus: A dost klopotně se snaží zařídit si život nějak tak, aby "se vlk nažral a koza zůstala celá". slovy, že to je případ Tvého ženatého milého, tak jste se o tomhle tématu logicky museli společně bavit.

Opravdu nejsi já, majkafo. Já bych totiž o tomhle tématu na Tvém místě skutečně nechtěla nic vědět.

Není tady

#210 26. 6. 2011 20:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Stačí nakouknout tady do sexuologického fóra, většina těch, co jsou méně vášniví a píšou tu o tomto  problému, tak se zmiňují spíš o týdnech, či měsících bez sexu... A z reálného života vím o párech, kde sex neproběhl už léta nebo dokonce  desetiletí, protože jeden z partnerů "to už nechce".
Temperamentnější partner  bývá tímto stavem velmi nespokojen až frustrován. Ale v mnoha manželstvích i přesto zůstávají spolu, třeba si jinak i rozumějí, a nechtějí přijít o dětství svých dětí rozvodem a odstěhováním.
A dost klopotně se snaží zařídit si život nějak tak, aby "se vlk nažral a koza zůstala celá". hmm

Btw já jeho ženu nechápu. Nebo možná jo. Možná ho nemiluje a tělesná přitažlivost žádná. Až zmizela i u mého milého.
Není to utěšený pohled na takové vztahy. Co jsou kvůli dětem, než dospějí. Vlastně je mi jich líto. Možná proto, že u nás to bylo trošku podobný. Já jsem taky nechtěla. Ale dnes už vím, že to bylo proto, že jsem ho nemilovala, byla jsem "jenom" závislá. A že mě tělesně nepřitahoval. Škoda, že jsem to nevěděla dříve. Že si to lidé nepřiznají dříve.

ty jednou píšeš, že svého ex možná pořád miluješ, nebo že snad ještě čekáš, že se vrátí, nebo něco v tom smyslu, pak zase, žes ho nemilovala. mám z toho pocit, že se tohle řídí tím, jestli zrovna jsi nebo nejsi sama.
a co se týká přítele a jeho sexuálního života se ženou, tak ne všechno bych těmhle ženatým pánům věřila roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#211 26. 6. 2011 20:08

majkafa
Host

Ano, i takové životní houpačky jsou. Než si s odstupem času uvědomíme. Než nám některým dojde. smile
Btw to už je let, co jsem psala, o čem ty Pavlo píšeš. Člověk se obvykle mění. Já teda ano.

#212 26. 6. 2011 21:03

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Fakt? va !
Ted Majko, uprimne!. Ten "trikrat po rozchodu navracenej je M?" To neni zvedavost, spis    z v e d a v o s t   , vis, ta babska, zenská, ta rpirozena... gloria

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#213 26. 6. 2011 21:15

majkafa
Host

Viktorko, není. Ostatně, už jsem to psala.

#214 26. 6. 2011 21:23

Pox
♥♥♥----

Proč se tu obvykle či někdy rozjede diskutování, mezi zdejšími a častými diskutujícími/ženami/, zcela mimo téma?- k čemu to slouží?

Není tady

#215 26. 6. 2011 21:32

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Blossom napsal(a):

ty jednou píšeš, že svého ex možná pořád miluješ, nebo že snad ještě čekáš, že se vrátí, nebo něco v tom smyslu, pak zase, žes ho nemilovala. mám z toho pocit, že se tohle řídí tím, jestli zrovna jsi nebo nejsi sama.

tummenupp Ouplně jsi mi to vzala z mé sexi pusinky Pavlo smile Přesně tak to vidím i já a to nejsem babinetí psycholožka, ani sexuoložka, ani nic podobného...

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#216 26. 6. 2011 21:37

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Pox napsal(a):

Proč se tu obvykle či někdy rozjede diskutování, mezi zdejšími a častými diskutujícími/ženami/, zcela mimo téma?- k čemu to slouží?

Drahý Poxi, k prachsprostému napadání a zesměšňování té, kterou nenávidíme, nebo nám není sympatická, protože zasáhla naše slabé místo, nicméně však toto jednání musí být velmi opatrné a v mezích pravidel, abychom nebyly odejíty...

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#217 26. 6. 2011 21:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ano, i takové životní houpačky jsou. Než si s odstupem času uvědomíme. Než nám některým dojde. smile
Btw to už je let, co jsem psala, o čem ty Pavlo píšeš. Člověk se obvykle mění. Já teda ano.

já si majko nemyslím, že už je to let, co jsi to psala, spíš, že se to během těch let takhle něják opakuje, asi jako na té houpačce, jak píšeš. někdy z tebe mám pocit, že v sobě ten smutek a všechno okolo utlučeš, do toho máš třeba přítele, tak to tak nevnímáš a ex vypouštíš .. a pak se to zase vynoří a odněkud to na tebe jukne a přijdeš mi z toho všeho pořád ještě kapku smutná.
třeba je to jen dojem, ale takhle to na mě působí. možná proto, že se v tom někdy sama takhle vidím, že mě to taky někdy takhle doběhne.

Upravil(a) PPavlaa (26. 6. 2011 21:57)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#218 26. 6. 2011 21:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

DarkAngel napsal(a):

Pox napsal(a):

Drahý Poxi, k prachsprostému napadání a zesměšňování té, kterou nenávidíme, nebo nám není sympatická, protože zasáhla naše slabé místo, nicméně však toto jednání musí být velmi opatrné a v mezích pravidel, abychom nebyly odejíty...

DA, ale Pox mluví o něčem jiném, než ty ... proč jsi to takhle otočil ?

Není tady

#219 26. 6. 2011 22:09

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Pavlo a o čem mluví Pox ? Co se týče tématu, nikdy nejde déle diskutovat přímo k věci, téma by se muselo uzavírat po dvaceti příspevcích, kdy jsou možnosti úplně vyčerpány, babinetky zde neustále opakují stejné zážitky, možná i nevědomky stále dokolečka - dokola smile

Prosím, neoslovujte mě DA, aby jste se pak nedivily, kdyz vás já budu oslovovavat M, RP, NP, NEP a neptejte se co ty zkratky znamenají, někdy je lepší nevědět. Líbilo by se mi oslovení Andělko smile

Není tady

#220 26. 6. 2011 22:17

Pox
♥♥♥----

Myslel jsem to úplně všeobecně - na jakémkoli tématu. Kdy jedna holka XY začně říkat "špatnosti, házet špínu, pomlouvat,..." na jinou holku YX, a pak se to už rozjede jak lavina.

Já jsem kdysi poznal něco podobného na brigádě. Jedna kolegyně přišla ráno do práce s pláčem a jakmile ostatní kolegyně zjistili proč, tak se sešly vedle v kanceláři to "důkladně probrat". Nestačil jsem zírat, co je možné. va
-tehdy ani teď  tomu nerozumím, proč když má někdo trápení a starosti, tak se jde to o něm za roh "rozebrat" než si s ním o tom třeba rozumně promluvit, jestli něco nepotřebuje.

-na té oné brígadě ony holky třeba neuměly nějaké fígle na PC, když jakákoli potřebovala pomoc, tak jsem jí ukázal jak na to a poradil, ještě se zeptal zda-li nepotřebuje něco víc; nikdy mě nenapadlo to hned ve vedlejší kanceláři "rozebírat" jak to neumí na PC apod.

Není tady

#221 27. 6. 2011 5:39

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

No jo, kdyz ty ses chlap, zensky to maj jinak... my zas napr. nestojime v hloucku nad nejnovejsim typem BMW-cka a neslintame zavisti, ze nam nerika Pane", jak to delavate vy, kluci... stolt

Není tady

#222 27. 6. 2011 6:38

Pox
♥♥♥----

A jak to máte VY ženský?

Není tady

#223 27. 6. 2011 6:46

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Co? Pomlouvani se navzajem? No tak, jak to tady vidis. Furt se hadame o blbostech...

Není tady

#224 27. 6. 2011 8:10

majkafa
Host

Pox napsal(a):

A jak to máte VY ženský?

Přečti si třeba knížku Muži jsou z Marsu a Ženy z Venuše. Pak budeš vědět, jak to máme my. My si to potřebujeme slovy všechno probrat ze všech stran, pootáčet a tím je nám lépe, nebo přijdeme na řešení.
Vy chlapi mlčíte.
Btw toto je ženský server. Když nám nerozumíte nebo ani rozumět nechcete, nemusíte sem chodit. Já osobně na chlapské servery o autech a cojávímčem taky nelezu. smile

A Morpheovi = DarkAngel už to vlezlo na mozek úplně a udělal ze sebe ženskou.

Mám za to, že normální chlap se na tomto serveru nezdržuje více, než je nezbytně nutné pro vyřešení nějakého jeho problému, kde potřebuje pohled žen.

#225 27. 6. 2011 8:28

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

No jo Majko - já to cítím stejně jako Ty.
Ale zase bychom si mohli připustit, že vlastně když tady jsou, že asi potřebují tady být - na ženským foru, mezi ženami.
A Poxe zajímá - jak to máme my ženský - proto je tady stolt
Jen si myslím Poxi, že máš trošku zkreslený představy o ženách,protože ne každá drbe (a to se může říct i o mužích,že se mezi s sebou vytahujou, který má větší sílu a lepší auto)

Upravil(a) dusička (27. 6. 2011 8:35)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí